carnita de doua ori pe zi e prea mult?

carnita de doua ori pe zi e prea mult? | Autor: danab

Link direct la acest mesaj

Dragelor, sper sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.Mihai-11 luni si 1 saptamana-nu mai bea lapte deloc (papa in schimb foarte bine iaurt natural, cascaval, braza dulce)si ca urmare masa de seara trebuie sa fie mai consistenta.De ceva vreme ii impart bucata de carne pregatita pentru pranz in doua, o parte i-o dau la pranz iar cealalta seara.Voi credeti ca e prea mult sa-i dau carnita de 2 ori pe zi chiar daca e portia pentru o singura masa?

Multumesc, Dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Practic este aceiasi portie de carnita....dar probl. din punctul meu de vedere..este ca o dai mai spre seara...unde ar trebui sa-i dai ceva mai usor...cel putin asa fac eu cu Vladut..., fa-i si tu mamaliguta cu branza, o budinca...ceva mai usor...piure de fructe..stiu eu...
te pup

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Dana, eu nu cred ca e prea mult sa pape carnita de 2 ori pe zi, mai ales ca-i place!!!

Danut pe la 11 luni papa carne 1 data pe zi si aia numai in supitza, pt ca avea numai 6 dinti si nici aceia iesiti complet, nu putea sa mestece bine mancarea, scuipa practic tot ce nu era de consistenta pireului...
Nici acum n-as spune ca mananca prea multa carne, trebuie s-o i-o tai fff fin ca sa n-o observe el, altfel mi-o scuipa in fata.
Cat despre laptic, la varsta aceasta trebuie sa bea cam la 1 l de lapte/zi. Poate schimbi tipul de lapte? Sau incerci sa i-l dai din diferite canite de forma si cu desene hazlii???
Uite, Danut dupa ce l-am intarcat (1 an si 7 luni) a refuzat pt 1 saptamana orice tip de lapte, pana cand i-am luat lapte cu arome de fructe (caspsuni si banana), in cutiute mici de 200 ml pe care le bea cu paiul. L-a acceptat, iar acum nu pot sa scap de acest el, pt ca imi cere si noaptea si nu-i bine deloc pt dintisori sa bea laptic, mai ales indulcit, noaptea.

Multa sanatate si lui Mihaita!

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz - 2 ani pe 20 septembrie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Si noi mai papam carnita se doua ori pe zi, dar nu zilnic si nu impartim carnita, papam chiar 2 portii Noi avem zile in care nu papam carnita. Nu cred ca e nici o problema, dar asa cum spunea si Maria incearca sa-i dai si altceva seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Daca e aceeasi cantitate de carnita nu cred ca e ceva rau. Eu nu i-am impartit-o dar masa cu carnita i-o dau pe la ora 4 sau 5, in felul asta ma "pregatesc" pentru noapte (sa mai dorm si eu he he). Julia inca mai papa laptic, nu in cantitate mare, dar adoarme usor dupa ce bea vreo 100 ml de lapte cald. La masa de seara(pe langa laptic) ii dau paine cu branza slaba si cu rosie, sau cereale müsli sau ce mancam si noi.

lui Mihaita dragalas. Va pregatiti de marea petrecere?

Adela & Julia (1 an si 2 luni)

Mergi la inceput