re-relatia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Si eu ma bucur ca ati ras de mine... roate se invarte, va prind io la coltz !

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adadia spune:

Rodica , stai linistita pt ca si eu am citit fara sa fiu foarte atenta si reactia a fost : " Ce naiba , parca era insurat si avea si o fetita ! Doamne fereste !" - si am inchis repede sa nu se ia .
ellaalba - iarta-ma , dar n-am putut sa ma abtin .
joxy - ..... ne-ai adus o raza de soare intr-o zi ploioasa - ca sa ma exprim asa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Beyyy...eu dacä nu rid, mor de supärare!!!

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Eu revin cu acest subiect. Am constatata ca multe din incercarile de reluare a unei vechi relatii au dat gres. Se pare ca eu si iubitul meu intarim regula: suntem exceptia! Suntma impreuna de 2 ani si ceva si din nou impreuna de 2 luni si...
Si suntem impreuna redescoperindu-ne altii...mai intelepti si mai iubitori.
Se pare ca o parte dintre voi traiesc intr-o forma sau in alta regasirea iubirii. Sau o regasim in fiecare zi alaturi de cei dragi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Din greseli trebuie sä inveti ceva!!!...dacä nu, iti irosesti viata in zadar!!
Vä doresc sä aveti parte de ceea ce vä doriti!!!

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanna spune:

Daca in sufletul tau simti ca el este alesul inimii, mergi mai departe; doar daca esti sigura de sentimentele voastre; si eu am avut o perioada de pauza in relatia mea cu sotul meu, pauza care n-a facut sa ne intareasca si mai mult relatia dintre noi - si iata ca am facut 25 de ani de cand suntem impreuna.
Asa ca, daca asta simti, capul sus si tot inainte!!!
Multi pupici
Hanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

joxy, recunosc, la o prima citire si pe mine m ai derutat.. stiam ca esti mascul...iti stiam si mutra... ceea ce m a obligat sa citesc cu mai multa atentie...

elaalba, iti tin pumnii si dau din coditza pentru tine.. de bucurie.. ce conteaza pauza? ea, pauza poate sa intareasca o relatie. cit despre fosta? nu si mai are locul...

pupici grasuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Hanna
e minunat sa aud ca esti cu sotul tau de 25 de ani. Poate ca ar trebui sa ne impartasesti din arta de a mentine o casnicie ( relatie ) atata timp.
Sa fiti sanatoase si iubite!

Mergi la inceput