re-relatia
Raspunsuri - Pagina 2
joxy spune:
Si eu ma bucur ca ati ras de mine... roate se invarte, va prind io la coltz !
Cu respect,
Florin
adadia spune:
Rodica , stai linistita pt ca si eu am citit fara sa fiu foarte atenta si reactia a fost : " Ce naiba , parca era insurat si avea si o fetita ! Doamne fereste !" - si am inchis repede sa nu se ia .
ellaalba - iarta-ma , dar n-am putut sa ma abtin .
joxy - ..... ne-ai adus o raza de soare intr-o zi ploioasa - ca sa ma exprim asa .
ellaalba spune:
Eu revin cu acest subiect. Am constatata ca multe din incercarile de reluare a unei vechi relatii au dat gres. Se pare ca eu si iubitul meu intarim regula: suntem exceptia! Suntma impreuna de 2 ani si ceva si din nou impreuna de 2 luni si...
Si suntem impreuna redescoperindu-ne altii...mai intelepti si mai iubitori.
Se pare ca o parte dintre voi traiesc intr-o forma sau in alta regasirea iubirii. Sau o regasim in fiecare zi alaturi de cei dragi?
camelia-daniela spune:
Din greseli trebuie sä inveti ceva!!!...dacä nu, iti irosesti viata in zadar!!
Vä doresc sä aveti parte de ceea ce vä doriti!!!
Cami.
hanna spune:
Daca in sufletul tau simti ca el este alesul inimii, mergi mai departe; doar daca esti sigura de sentimentele voastre; si eu am avut o perioada de pauza in relatia mea cu sotul meu, pauza care n-a facut sa ne intareasca si mai mult relatia dintre noi - si iata ca am facut 25 de ani de cand suntem impreuna.
Asa ca, daca asta simti, capul sus si tot inainte!!!
Multi pupici
Hanna
tora97 spune:
joxy, recunosc, la o prima citire si pe mine m ai derutat.. stiam ca esti mascul...iti stiam si mutra... ceea ce m a obligat sa citesc cu mai multa atentie...
elaalba, iti tin pumnii si dau din coditza pentru tine.. de bucurie.. ce conteaza pauza? ea, pauza poate sa intareasca o relatie. cit despre fosta? nu si mai are locul...
pupici grasuni
ellaalba spune:
Hanna
e minunat sa aud ca esti cu sotul tau de 25 de ani. Poate ca ar trebui sa ne impartasesti din arta de a mentine o casnicie ( relatie ) atata timp.
Sa fiti sanatoase si iubite!