Ce gatim azi (58)
Raspunsuri - Pagina 12
happymum spune:
daca nu avem inspiratie, cautam...
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie (dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi ingropat la unul din picioarele altarului.)
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
flo1980 spune:
happymum multam de filmulet!
ce buuuna e bucatria romaneasca
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
happymum spune:
astazi nu am papat decat niste cozonac.
pentru cina - branza (cas de oi ) cu smantana si mamaleasca...
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
catutza spune:
ciorba de perisoare cu bors de casa
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
chiccutza spune:
pui si costite la gratar
spaghetti cu pesto
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
MayanMistica spune:
azi vom avea BBQ iar desert inghetata de lamaine si fructe proaspete: capsuni si mure .Sau poate fac o salata de fructe mai bine.
Ellenuta spune:
orez basmati cu sos curry
carnita la gratar (cotlete berbecut, pui, piept porc)
salata al fattoush
tort de mere cu crema de zahar ars (asta e de joi facut)
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
guzelnico spune:
In acest weekend nu prea aveam chef de gatit. Intentionam sa iesim la plimbari lungi si sa luam masa afara. Dar tocmai am fost anuntata ca-mi vin o parte din neamurile de pe aici. Si pt ca vreau sa se simta bine si sa plece incantati, iata meniul:
1. Aperitive: salata de iaurt cu morcov, menta, marar; sarmalute in foi de vita cu orez si boabe de pin, salata de vinete cu ardei copt, salata de praz cu masline;
2. Supa crema de legume
3. Salata cioban; salata verdeturi
4. Friptura de miel la tava; piept de pui tras in unt; garnitura: pilaf turcesc, ciuperci sote si cartofi taranesti
5.Desert: baklava (cumparata, bineinteles) si platou de fructe
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flo1980 happymum multam de filmulet! ce buuuna e bucatria romaneasca |
Doar ca aproape nimic din filmuletul cu pricina - apetisant dealtfel - nu reprezinta bucatarie romaneasca.
-ciorba de burta
-gratar
-cartofi la cuptor
-gogosi
maria_bunica spune:
Ciorba de perisoare
36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi