hotel caraiman mamaia

hotel caraiman mamaia | Autor: elneln

Link direct la acest mesaj

am luat bilete la hotel caraiman mamaia la 2*,cam ieftine intradevar dar in oferta au de toate(aer;parcare :renovare e.t.c.)A fost cineva acolo?cum e? Lipseste ceva?cum e masa?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Eu am fost anul trecut. A fost ok. Conditiile sunt cam de 3 stele. Mancarea buna, personalul dragut.
Un minus pt doamna de la receptie care nu a vrut sa ne cazeze decat dupa ora 15 (pe bilet oricum era trecut 18) chiar daca a avut camere libere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

Am fost si noi vara trecuta,dar nu ne-a placut deloc.Conditii de cazare proaste,mizerie multa,in 10 zile nu ne-a schimbat deloc asternuturile,prosoapele doar cu mita....pt hartie igienica trebuia sa cauti camerista.De mancat nu am mancat acolo,dar banuiesc ca daca la cazare ofera asa conditii,nici la capitolul mancare nu stau mai bine.Era sa uit: intr-adevar exista parcare,dar cu locuri limitate,de la receptie iti spun ca poti parca si pe iarba,dar te trezesti cu rotile blocate.Eu una nu m-as mai intoarce la acest hotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

buna,

eu am fost anu trecut la caraiman dar partea de 3 stele, la cea de 2 stele nu cred ca sunt renovate camerele, mai bine te mai interesezi...

la partea de 3 stele a fost destul de ok zic, un pat matrimonial imens in care am avut loc berechet eu sotul si copilul din dotare, ni s-a schimbat o data asternutul pe timpul sejurului, prosopoale de mai multe ori.
mancarea a fost ok, anu trecut am avt platit mic dejun si pranz. si a fost super ok, bufet cu autoservire si dimineata si la pranz, mancare diverisificata, aveai de unde alege. din cate am inteles anu trecut si cei de la partea de 2 stele tot in acelasi loc luau masa. deci din punct de vedere al mesei, daca e anu trecut e bine.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Noi am fost acum doi ani, nu am mai gasit bilete la partea de 3 stele pt ca ne-am "trezit" tarziu sa ne luam, am primit asigurari ca si partea de doua stele e la inaltime, insa nu as mai repeta experienta. Camere cu furnici, inghesuite, aparatul de aer conditionat f galagios si picurator, am vorbit cu femeia de serviciu sa ne schimbe lenjeria de pat, a zis bine, dar a schimbat-o doar la camera vecina, unde prietenii nostri au fost prevazatori si au dat fenomenala suma de 2lei. Asa ca a scos si sotul meu 5 lei si am avut lenjerie curata.
Restaurantul avea mancare asa si asa, am mai mers la hotelul Ambasador, situat relativ aproape, ca sa mancam.
De la doua stele nu am avut acces la piscina hotelului, care insa nu ne interesa, iar pana la plaja faceam 10-15 minute si traversam o strada aglomerata, adica artera principala a statiunii.
Cel mai mult ne-a placut ca mini-carul oprea chiar in fata hotelului si plimbarea cu el era distractia piticului in fiecare seara. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elneln spune:

deci sa inteleg ca nu ar fi rau!copilul meu are 2,8 ani si vreau sa nu merg mult pe jos, am inteles 10 minute, dar plaja,trebuie sa mai merg in jos sau e ok acolo?Cand zic ok gasesc tot ceam nevoie,avand in vedere ca e situat in capul statiunii?

Mergi la inceput