Noni-tahitian Juice ati dat careva copiilor?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

monalac,imi mai scrisesesi si la Mladite de Cris al tau,la fel ca Alexelul nostru.Si noi i-am luat ieri Noni,i-am si dat o doza aseara,l-am diluat cu vreo 10 ml de apa si l-a baut,ca el e tare suspicios la orice are un gust mai nasol.si eu zic ca e putin naspa la gust,sper sa il ia in continuare.DAr cum noi trebuie sa luam 10 ml/zi in 2 reprize,noua ne ajunge 3 luni si pe sticla scrie ca trebuie consumat in maxim 60 de zile de la deschidere,oare o fi ceva daca iau si eu cate 5ml/zi?
Bafta si voua si sa scriem pe aici de baietii nostrii care s-au pus pe mancat dupa ce au luat Noni.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

24sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Alex@Sara, zici ca a iesit la analize putin anemic, nu i-a dat si fier?
De Noni n-am auzit, la noi a functionat bine Laptisorul de matca - varianta chinezeasca RoyalJelly si Imunobaby.

Mergi la inceput

I-am dat si fier si Multisanostol cu fier,cu calciu si cate si mai cate.Eu zic ca si seamana cu mine,ca mami meu zice ca habar nu avea cu ce traiesc pana pe la 4-5 ani,mancam numai paine cu smantana si Cremes,restul era cah >Dar eu una nu ma simt bine cand il vad asa de miculuc si slabut,asa ca incerc orice sa mai puna ceva pe el.
Noni e un sirop dintr-un fruct exotic http://www.juicenoni.ro/tahitian_noni_juice.htm asa arata.Imi pun sperante in el,sper sa nu fiu dezamagita.

shoricica Sara-Maria
30.05.2008

24sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ALEX&SARA,cum sa nu mi amintesc?ma bucur ca e totul ok cu sarcina,stiu ca la inceput ti se spusese la un ecograf ca e ceva in neregula si erai suparata ca tb sa renunti la sarcina.

m am uitat la linkul cu produsul noni si noi avem altfel de noni,de la calivita ,e intr o sticla verde.http://www.calivitatm.eu/noni1.html.

asta pe care l ai achizitionat de la ce firma e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Noni ia antrenorul lui fi-miu de tenis ,puteti citi toata documentatia
aici:
http://www.juicenoni.ro/totul_despre.htm

[poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stcgeo spune:

Eu i-am dat lui Alex la 2 ani pentru imunitate si pentru pofta de mancare. De mancat parca a mancat mai bine o vreme dar nimic spectaculos. Oricum eu ii dadeam 2,5 ml. dimineata pentru ca este energizant si il agita foarte tare si in prospect scrie ca se asimileaza foarte bine daca este luat dimineata. Am renuntat pentru ca il agita foarte tare si cred ca a facut si o alergie la fruct pentru ca a facut scaun moale pana am incetat sa i-l dau. Parerea mea e ca efectul difera de la un copil la altul. Noi l-am luat la recomandarea medicului pediatru avand si exemplul unor prieteni care au i-au dat baietelului lor 3 ani la rand ( cate 3 luni pe an) si a fost super OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush spune:

am cumparat si eu pt fiul meu, care are aproape 4 ani si nu prea mananca, daca ar fi dupa el nu ar manca mai nimic si in plus, mereu imi zice ca oboseste. dar nu stiu cat sa ii dau, copilul cantareste 20 kg. ... aveti idee ce cantitate se administreaza si de cate ori pe zi?

Multumesc.

Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea surioarei(DPN 04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

irinush, eu am dat fetei mele de aproape 5 ani pt stimularea imunitatii astfel: 20 ml/zi in doua doze, 10 dimineata si 10 dupa somnul de pranz. in prima saptamana i-am dat chiar 40 ml pentru ca era dupa o pneumonie care s-a lasat cu spitalizare. l nostru era de la calivita.

parerea mea? e bun noni si daca ne gndim ca imunobaby sau alte produse costa cam 30lei - 100ml, tot aia e. pt pofta de mancare nu pot sa spun ca am vazut schimbari, dar oricum, fi-mea mananca destul de bine

daca tot veni vorba, pt stimularea imunitatii recomand vit C plus de la calivita, e super. ii dau 1-2/zi preventiv si chiar 6 in perioada bolii. de ex, a facut o forma usoara de varicela, cu acest tratament

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

la cris deja se vede efectul,are pofta de mancare.
sper sa l tina.

Mergi la inceput

Hristos a inviat!

Mai,mamicutelor,m-ati bagat in ceata totala,nu stiude care ne-a dat exact pediatrul,pt ca el a scris doar Noni pe reteta,eu am dat cautare pe gogule dupa Noni si mi-a aparut asta ce l-am luat noi,Tahitian Juice.Cre ca maine seara il sun(desi mi-e cam groaza) si il intreb,ca in toamna ne recomandase Aloe Vera de la Forever Living si al meu berbat cand a mers cu reteta la farmacie,ca ne mai daduse si altele,a luat un Aloe Vera nemtesc parca, a dat si pe ala o gramada de bani,mai am sticla ca nu i-am dat decat vreo luna,si de la Forever living nu i-am mai luat .Daca trebuia din cel de la Calivita,o sa il luam noi pe asta si lui ii luam din acela,ce sa facem?Ca ma omoara cu zile cu nemancatul lui,e Scaraotzchi in persoana,ii poti numara coastele si canta la ele ca la tzambal
monalacma bucur tare ca la voi deja are efect,eu ii dau cate 5 ml de 2 ori/zi,asta a fost recomandarea.
Cu imunitatea stam beton,in 3 ani si aproape 8 luni nu mi-a fost racit decat de vreo 2-3 ori cu mucisori si atat.Il mosteneste pe tatal meu,pe care nu l-am vazut racit niciodata

shoricica Sara-Maria
30.05.2008

24sapt+

Mergi la inceput