Noni-tahitian Juice ati dat careva copiilor?
teroristul nostru Alex,a fost un mofturici de cand il stiu ,dar in ultimul timp e jaleeeeeeee,nu mananca nimic,lui nu-i e foame niciodata.La 3 ani si 7 luni are vreo 12 kg si 92 cm,e ff firav desi are o energie de titirez atomic.I-am facut analizele de coproparazitologic,negativ,e putin anemic dar in rest sta binisor,deoarece cred ca il ajuta mult si lapticul pe care il bea seara la culcare-Nutren Junior.Am fost vineri la pediatru si ne-a dat Peritol si Noni.Peritol am mai luat fara rezultate,am cautat pe net dupa Noni si vad ca ar fi bun,dar nu am gasit pareri ale celor care l-au folosit.eu am incredere deplina in pediatrul nostru,dar as vrea sa citesc pareri ale celor care l-au folosit-daca e cineva in situatie.Mersic mult pt eventualele raspunsuri si multa sanatate tuturor
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
23sapt+
Raspunsuri
Alex@Sara spune:
Nu stie nimeni nimic de acest produs?
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
24sapt+
StMihaela spune:
Am auzit de Noni pentru femei si Noni pentru barbati.
Am auzit ca sunt bune. Pentru copii nu stiu nimic.
ingridnen spune:
Eu i-am dat Noni lui Cristi. O iarna intreaga, 4 sticle mari. Chipurile pentru imunitate.
Nu i-a facut nici rau, nici bine, iar eu am pierdut vreo 6 milioane :))
Asta a fost acum vreo 3 ani, daca nu ma insel.
Ingrid si Cristi 6 ani
_Ralu_ spune:
daca nu ma insel sunteti pacientii dr stanciu.
si noua ne-a recomandat siropul noni, la un moment dat, cand alexia avea simptome de giardia sau ceva paraziti intestinali.(nu avea deloc pofta de mancare, cearcane, agitatie si ceva eruptie pe corp). n-am gasit la timp siropul...iar intre timp au iesit analizele (f multe analize am facut pt fel de fel de crocobauri ce ar fi putut avea in stomacel sau intestine), si s-a dovedit a nu avea nimic, in afara de o mica alergie. asa ca nu l-am mai luat. dar ne-a fost recomandat, si i l-as fi dat cu incredere.
sanatate.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Alex@Sara spune:
mersic muult de raspunsuri.
ingridnen,noua ni l-a dat pt stimularea poftei de mancare ,sper sa aiba vre-un efect.Asa-i,e f scump,acum l-am gasit la 191 ron+transport sau 4l la 500 ron,dar ce sa fac cu 4 l?
bb ralukutza,da,suntem de-ai lui Stanciu si am incredere in el,dar vroiam si pareri concrete.Noi acum l-am gasit la peste 200 ron cu transportul,dar nu conteaza pretul daca va avea efect vom mai lua
stMihaelanu cred ca e pe sexe Noni asta,doar pt copii cred ca e dozajul mai mic,noi trebuie sa luam 5ml*2ori/zi
Acum si dau comanda sa vad in cat timp imi ajunge
Sanatate multa tuturor puiutilor
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
24sapt+
ingridnen spune:
Alex@Sara, la noi a functionat pentru pofta de mancare, nesperat Immunomix (echinaceea cu propolis). L-am luat pentru imunitate, insa am observat ca a avut ceva influente (chiar importante) asupra poftei de mancare.
Cat despre Noni... noua ni l-a recomandat o mamica de la gradi, pentru imunitate. Nu prea a avut efect. Ii dadeam 2 capacele pe zi. O sticla (care avea vreo 900 ml) tinea cam 3 saptamani, max. 1 luna.
Ingrid si Cristi 6 ani
_Ralu_ spune:
la alexia, am observat ca merge pt pofta de mancare...mierea. miere normala. ii pun in fiecare zi in lapte cate o ligurita...aproximativ.
eu nu i-am dat pt asta, i-am data asa...ca am vrut sa pape si ea miere, am citit numai de bine despre dansa...si a inceput sa pape mult mai bine. (si ea o super-mofturoasa). de cateva zile am terminat borcanul de miere, si am neglijat, n-am mai cumparat. si vreau sa zic ca exact de atunci a inceput iar sa faca figuri la mancare si sa pape mai putin...
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Alex@Sara spune:
uoff,daca as sta sa insir aici cate am incercat,v-ati plictisi .Si de la Palfar siropele si preparate si de la farmacie iarasi,nimic,niciun efect la noi.
Mersic de pontul cu mierea,chiar avem un prieten de familie care are stupi si il trimit pe socrelul sa ia de la el ca stiu 100% ca e curata si sigura.
cat despre Noni,o sa il incercam si pe asta ca nu cre ca o sa ii faca rau,si la cati bani am dat pe diverse minuni,acum daca mai dam 2-4-600 de ron,sanatosi sa fim ca banii se fac.
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
24sapt+
Alex@Sara spune:
Am gasit la cineva care vinde la 150 ron sticla,maine ne intalnim sa luam,sper sa nu fie tzeapa.
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
24sapt+
monalac spune:
buna.si eu i am luat chiar azi lui cris noni,sper sa aiba efect.si el e f mofturos,nu accepta decat f f putine alimente,iar la 4 ani si 4 luni are 14 kg!!!!