Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci(36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellenii

Lauraa, ma bucur mult cand citesc mesajele tale si mai ales cand vad cat de putin mai ai pana sa nasti. Te urmaresc de mult, de cand aveai cateva saptamani. Ce a mai trecut timpul... Asa de mult as vrea sa treaca in felul asta pentru fiecare dintre noi care ne dorim un copilas. Sa vad si eu ce inseamna sa iti creasca burtica si sa simti cum se formeaza in corpul tau o viata!

Tuturor celor ce sarbatoresc astazi, va doresc petrecere frumoasa!

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby

multumesc mult; si eu abia astept mesajul tau in care sa ne dai vestea cea mare; tocmai am venit de la dr, bebelina e ok, are 2600 grame si 51 de centimetri, placenta gr 2 de maturitate (la 3 e matura) si Doamne ajuta sa fie bine

Nu am incetat o clipa sa ma rog, toata sarcina s-au citit pomelnice la multe biserici la Sf maslu si Sf Liturghie; o sa te ajute si pe tine Maicuta, ai sa vezi

34 + minune de Maya Teodora
AMR 5 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Doamne Ajuta!

lauraa wow....mai ai 5 sapt..sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara.
Poze noi aveti, aici cu iubita mea, Ioana.

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

multumesc si Doamne ajuta sa fie bebe la tine in burtica

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe3 spune:

Iti multumesc f. mult Ioanact pt.incurajari!!!O sa ascult sfatul tau si sa ne ajute Dumnezeu pe toti!!!saunumai sa vina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bebe3 bine ai venit!
admir f mult femeile care fac 3 copii cel putin ... si eu imi doresc tot 3 .. ai sa vezi ca te va ajuta Dumnezeu ... eu fac 34 de ani si abia am nascut primul copil in februarie ... asa ca voi ajunge si eu pe la 37 dorind un al 3-lea ... deci nu te mai stresa ... pt indrazneala si dorinta ta

maria08 ai fost la moldova????

lauraaaaaaaaaaaaa nu-mi vine a crede ca mai ai doar 5 saptamani .... ce trece timpul ... asa ziceau si de mine fetele de aici cand mi-am pus AMR ... si ce fericita eram ... unde nasti??? iti urez nastere usoara si un bebe sanatos si frumos ...

magdita imi pare tare rau pt ceea ce ai patit ... dar bine ca ai aflat ca poti ramane natural ... continua sa incerci ... multa nadejde in Dumnezeu ...

Camelia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

multumesc pentru urari.
ioana sa dea DD sa fie II...
si eu voi vedea peste 8 zile. astazi nu am mai avut rabdare si am facut un test care bineinteles ca a iesit negativ. e muuuuuuuuuult prea devreme. mi-e asa de frica sa nu fiu dezamagita... dar... nu, o sa fiu tare si o sa accept ce va fi.

am vazut la tv de galati/braila un reportaj despre ce va fi maine la izvorul tamaduitor. mii si mii de oameni. sper sa ajung si eu sa iau un pic de apa. eu vreau o sticla... si la tv erau oameni cu bidoaneleeeee...

va pup cu drag.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

dupa cum am scris si la odisee: presimt ca luna aceasta sau cealalta apar la tine doua liniutze; Dzeu mi-a dat acest prunc exact in luna in care ar fi trebuit sa apara ingerasul pierdut. Asteptam vestea si Doamne ajuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia
[br
lauraaaaaaaaaaaaa nu-mi vine a crede ca mai ai doar 5 saptamani .... ce trece timpul ... asa ziceau si de mine fetele de aici cand mi-am pus AMR ... si ce fericita eram ... unde nasti??? iti urez nastere usoara si un bebe sanatos si frumos ...

Camelia

Doamne cat ma rog sa fie bine si multumesc de urari; nasc la maternitatea Cuza Voda din Iasi; acolo se afla o sectie de prematuri una din cele mai bine doatate din tara (sa dea DD sa nu am nevoie), dar acolo este si dr meu. O sa va anunt cand se apropie momentul cu DD inainte.
multa sanatate printesei si intregii familii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Laura ma bucur enorm pentru tine si pt micutza ta printesa. Am vazut si pozele cu burtica ta frumoasa. Nu te mai gandi la prostioare, BB e destul de mare si oricand ai naste totul va fi bine. Esti pe maini bune, iar Cuza Voda chiar este un spital bun.Continua sa te rogi si totul va fi bine. Te imbratisez si asteptam vesti bune.

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia
[br

Camelia

Doamne cat ma rog sa fie bine si multumesc de urari; nasc la maternitatea Cuza Voda din Iasi; acolo se afla o sectie de prematuri una din cele mai bine doatate din tara (sa dea DD sa nu am nevoie), dar acolo este si dr meu. O sa va anunt cand se apropie momentul cu DD inainte.
multa sanatate printesei si intregii familii

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Laura ma bucur enorm pentru tine si pt micutza ta printesa. Am vazut si pozele cu burtica ta frumoasa. Nu te mai gandi la prostioare, BB e destul de mare si oricand ai naste totul va fi bine. Esti pe maini bune, iar Cuza Voda chiar este un spital bun.Continua sa te rogi si totul va fi bine. Te imbratisez si asteptam vesti bune.

multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Parohia "Buna Vestire" din Braila, recunoscuta in intreaga lume pentru apa sfintita din izvorul aflat sub Sfantul Altar, care se deschide o data pe an, de sarbatoarea "Izvorul Tamaduirii", se pregateste pentru marea sarbatoare care are loc peste doua zile.

Pentru miile de pelerini din toata tara si de peste hotare, care sunt asteptati la Braila, pentru a lua apa sfintita, tamaduitoare de boli trupesti si sufletesti, au fost pregatite oua rosii, cozonaci, sarmalute, vin, ceai cald, precum si o masa calda la cantina saracilor.

Avand in vedere ca oamenii vor sosi inca de joi si urmeaza sa petreaca ore intregi la rand pe timpul noptii, parohia "Buna Vestire" a pregatit pentru acestia un cort in curtea bisericii, unde sa se poata adaposti, daca vremea va fi nefavorabila.

De asemenea, 100 de jandarmi au fost mobilizati in zona pentru a asigura ordinea si pentru a ajuta miile de credinciosi sa ajunga la Izvorul Tamaduirii, in care si-au pus atatea sperante de vindecare.

Angajatii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila au instalat deja gardurile de protectie, de la Sfantul Altar si pana dincolo de poarta si gardul care imprejia o pauzaste Biserica "Buna Vestire", pentru a-i proteja pe credinciosii aflati la rand.

Biserica "Buna Vestire", ridicata pe vremea domnitorului Alexandru Ioan Cuza, este vestita in intreaga lume pentru apa sfintita din izvorul tamaduitor, situat la 12 metri adancime, sub Sfantul Altar, motiv pentru care, in fiecare an, de Izvorul Tamaduirii, Braila devine centrul crestinismului rasaritean.

Biserica este unica in toata crestinatatea pentru faptul ca are trei altare si trei hramuri, Buna Vestire, Sfantul Gherasim si Sfantul Ierarh Nicolae, izvorul despre care se crede ca are proprietati miraculoase iesind la iveala in timpul sapaturilor efectuate pentru fundatia sfantului lacas.

Piatra de temelie a bisericii a fost pusa pe 8 septembrie 1863, dupa ce Alexandru Ioan Cuza a aprobat construirea sfantului lacas pentru colonistii greci si pentru marinarii celor 800 de corabii grecesti care soseau anual in Portul Braila.

Edificiul, realizat in stil bizantin, cu puternice influente antice grecesti, gotice si renascentiste, are aproximativ 44 de metri lungime si 22 metri latime, lucrarile de constructie durand noua ani.

Catapeteasma sfantului lacas este realizata in foita de aur, candelabrele din cristal de Boemia, temelia din piatra, iar peretii din caramida si marmura.

Se spune ca demult, pe inserat, un cioban isi ducea oile de la pascut spre casa, suparat si ingandurat ca mama lui orbise, si se ruga la Dumnezeu sa-i dea sanatate.

Deodata, in fata, i-a aparut Maica Domnului si i-a spus sa construiasca o mica troita la stejarul cel mai batran din zona si sa o impodobeasca cu multe icoane.

In fiecare seara cand va trece pe acolo, sa aprinda candela si sa se roage, pentru ca mama lui sa poata vedea.

A doua zi, ciobanul s-a apucat de treaba si, in trei zile, a terminat de construit mica troita. A observat, insa, ca pe langa constructia facuta de el, un firicel de apa a inundat incaperea, si s-a apucat sa sape un sant, pentru ca apa sa se poata scurge.

Pentru ca era foarte cald si ii era sete, omul a baut din apa ce curgea si, vazand ca este rece si buna la gust, a pus intr-o sticla sa-i duca si mamei sale acasa sa-i dea sa bea si sa se spele pe fata.

La numai o saptamana dupa ce a baut din aceasta apa, mama ciobanului s-a vindecat si a inceput sa zareasca lumina zilei.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

hristos a inviat....

deci cum va spuneam ca organismul meu e inca dereglat din cauza acelor hormonale bagate in mine in inauarie..

analize ziua 15 de ciclu..MENTIONEZ CA TEMPERATURA BAZALA LA MINE A URCAT ABIA CU DATA DE 21 SI NU 13-14-15...deci ovulatia la mine e 21-28 a Cm

estradiol 72, valori normale perioada ovulatie 130-170
fsh 6.10, val normale ovulatie 7-20
LH 8,15 val normale ovulatie 5,5-75

Mergi la inceput