*LMA!!* Puiutzi de Randunici 2008!! (244)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

La multi ani, Patrick! Sa cresti mare si cuminte, Bursuc frumos!
La multi ani , Miha!
La multi ani, Vera!
Petrecere frumoasa!

Am vazut poze de Clau, Bubu, Mimo, Valentina, am vazut ca Antonia de Nicol merge in picioruse, bravo!
Mai ce dulci sunt toti si ce repede cresc!

Vad ca sunt mai multi puiuti care fac mofturi la mancare. Si Sean e iar intr-o faza din aia de-mi da peste lingurita si intoarce capul.
Eu cand aud la voi de cantitati de-astea 250-300 g la o masa mi se pare de domeniul SF-ului. Sota-miu zice ca fiul nostru e breatharian
Dr. Sears zice pe site-ul lui ca mai toti copii trec printr-o etapa in care refuza mancarea si explica si motivele. Cica sa-i lasam in pace si sa nu insistam. Eu m-am luptat mult cu mine sa nu ma mai crizez si sa nu mai insist cu mancarea. Ii ofer o data, mai incerc o data si daca nu vrea, gata, la revedere. Mai incercam peste o ora, doua. Desigur, ma oftic rau de tot ca nu vrea sa manance, dar incerc sa nu ma manifest in nici un fel in fata lui.

Vio & Sean
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=863471b462ccca5342ce0b&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Amazing 365

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Iulia tot cu febra mare...Mi-e mie greata de cate siropele i-am dat si tot muci, tot tuse, tot febra. Am vorbit cu pediatrul...randunoiul meu deja se dusese la farmacie si luase Augmentin...si normal, pediatrul a zis sa nu-i dau pana nu vine sa o vada. Asa ca pana la pranz cand vine trec marcat pe homeopate

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Naty, multa sananate Iuliei, sper sa se faca bine cat mai curand. Iulia este un copil superb. A crescut atat de frumos, are un chip atat de dulce si e atat de plina de viata! Cand imi aduc aminte de primele ei poze de la nastere si o privesc acum ce mare a crescut mi se umple sufletul de emotie si ma bucur mult pentru ea. Am vrut neaparat sa-ti spun asta.

Vio & Sean
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=863471b462ccca5342ce0b&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Amazing 365

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mai iar ati scris la Greuceanu.. hai ca vin din urma catinel..

Flori am vazut pozele de la party.. mai ce se ma iubesc mami si tati!
Bravo Antonia mergareatza!
Gecko ce meniu bogat ai avut! si bv pt grija pt oaspetele vegetarian!
Mimo bietul copilas din video ala!
Vali f frumos la party! da o rontaiala la falcute lui Matei si din partea mea!
Naty sanatate Iuliutzei!
Tuchi Doamne ajuta cu planurile de 1 mai!
Bubu tare faza cu Vladut!
Clau ce tare cu leaganul in balcon! bine ca e loc..
Blankar abia astept si eu sa vad pozici.. si sa vedem ce se ascunde in burtica ..
Vali ce tare aia cu "mic si negru"
hihihi! ce plimba Vladutz catelul!
si iar am vazut baietzii frumosi de Bubu!
Gudinde ma bucur ca ai reusit cat de cat.. sorry ca nu imi dau seama de ce nu ar merge..
Simo am salvat si eu link-ul ala.. o sa ma joc si eu odata..

mai vad ca toata lumea face poienitza.. bv fetele ..

GianiD ma bucur ca nu ne-ai uitat.. si acum ca tot ai venit si pt ca intri mai rar sper ca ai vazut ca vrem sa facem un montaj cu toti puiutzii.. e anuntul prima pagina.. deci sa alegi 3 pozici(nastere, 6 luni si 1 an) si sa le pui acolo pe flikr, ca mai departe ma ocup eu..

Simo m-ai ghicit cu pozele.. acum se incarca..
azi fiind Pastele aici, a avut si omul meu liber si ne-am plimbat intr-un orasel vecin, in care am mai fost la inceput cand am venit pe cand eram ..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI, PATRICK!!

LA MULTI ANI, MIHA!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

LA MULTI ANI, PATRICK!

LA MULTI ANI, MIHA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

salutare dragile mele...cafeluta cu iz de sarbatoare...si ceai si capuccino si bombocino ca sa va fie roz viata.

Am flacau mare si va invit alaturi de noi sa fiti vesele si sa il serbam pe Patrick.
Luati de poftiti...pentru toate gusturile, poftele, marimile...cantati si dansati alaturi de noi...ca azi e sarbatoare...Patrick mic a crescut MAREEEE!!!!

La Multi Ani Miha!!! Sa fii fericita, implinita si iubita alaturi de barbateii tai!!!

La Multi Ani Vera Alina!!! Sanatosi, frumosi, plini de bucuriii!!!

si fug dragele mele (dar ma mai intorc sa va umplu paharele) ca vad ca azi e in mare forma...si va rog eu...daca ii gasiti telecomanda sa ii scoateti URGENT bateriile...ca sa mai salvez ceva din spatele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Colorata uite-i gata!
Fountain Hills
si va retin atentia cu atunci, la purtator si acum, cu produsul finit..

si in final sefa mica (de fapt mare) si noul trend in hairstyling

V-am pupat!
si am plecat
lang-al meu barbat
in pat!

p.s. mai am o stelutza!hihihi

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani cu sanatate si impliniri si de toate, celui mai frumos din orasul acela , PATRICK!!!!
Mami de Patrick, felicitari si sa-ti traiasca puiul
La multi ani cu sanatate si impliniri si de toate, MIHA si VERA!!!!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mare, mare sarbatoare azi pe crenguta si mare tratatie, multumim Gecko pentru bunatati, acum incep sa ma infrupt, incep cu o cafeluta si apoi sa te tii nene, ca nu ma mai opresc!
PATRICK,ALIAS BURSUC, ALIAS BESTIE, ALIAS LOLECK A IMPLINIT PRIMUL LUI ANISOR!!!. SA-TI DEA DUMNEZEU NUMAI BINE IN VIATA, FERICIRE ALATURI DE FAMILIE! ( si vezi ce faci cu telecomanda lu' mami!)

LA MULTI ANI MIHA SI VERA ALINA, SA AVETI PARTE NUMAI DE IMPLINITRI , SANATATE, FERICIRE SI NOROC SI SA VA BUCURATI DE PUII IUBITI TOATA VIATA.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput