*LMA!!* Puiutzi de Randunici 2008!! (244)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Bubu,Simo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Clau, am vazut-o pe Rebe, ce misuna....Apropo, bunica e mama ta, nu, ca mi se pare ca semanati foarte mult?

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Blanka, ma bucur ca sunteti bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vali, e socrella lui Clau

Aha, mersi Simo! Mai, covrigii or fi de post? ca am la piata un chiosc si sunt calzi si daca pap un gref/o banana si un covrig Iamiii!

Incarc si eu niste poze "pentru de dimineata"

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Blankar ce bine ca sunteti bine toti, nu ne mai da emotii! Hai cu poze si sa stii ca babele spun ca daca-i burta mare e fata
Bubu f tare Vlad al tau, cata inocenta Iar cu scaunul, eu m-am pregatit sa-mi iau rosiile in freza dar sunt gata sa marturisesc ca azi l-am legat pe Vladutz cu centura aia la mijloc..deh, mama denaturata
Clau ti-am vazut ochioasa cum se da in leagan si am aflat si de planurile/investitiile financiare de viitor ale lui Razvi Iar tu, te poti intoarce linistita la servici acum, sigur faci fata concurentei
Simo bravo voua pentru o zi atat de linistita , ma bucur tare. Si micul dejun suna bine la voi acolo
Tuchi bune planurile cu 1 Mai, tin pumnii sa-ti iasa!
Noi avem mare tevatura in casa de cand am aflat ca vine ACDC in mai...planuri, bilete, nebunii Eu am inteles doar ca doua zile voi fi singura cu Vladutz din cauza programului artistic
Va urez sa aveti o noapte linistita

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Si acuuuum....

Sa incerc sa creionez acum, dupa un an, povestea venirii pe lume a lui Matei…

Iulie, vara, concediu..mergem la mare…Avem, in sfarsit liber la bebe, dupa cativa ani in care nu stim ce am asteptat …Stam cateva zile, in care”lucram intens”, apoi ne intoarcem la ale noastre, acasa, in Bucuresti. Planificam pentru inceputul lui august un tur al tarii…

Cu 3 zile inainte sa plecam , imi dau seama ca ar fi trebuit sa-mi vina “musafirii”…Iau intr-o doara un test de sarcina, si iese a doua liniuta dupa cele 5 minute de asteptat!! Nu ne vine sa credem…mai iau unul.... Si , ca sa fiu sigura, alerg sa-mi fac cat de repede un BHCG, ca sa plecam inistiti in concediu…Dupa 2 zile de asteptare, testul iese cu valoare mai mare de 0, si dupa cate stiam eu, asta confirma sarcina…Dar la laborator nimeni nu stie sa interpreteze testul..doctorita mea imi zice la telefon ca nu poate fi sigura, ma dezumflu…O sun si pe doctorita la care am fost cu mult timp in urma. Ea imi spune ce voiam sa aud: ca sunt insarcinata….

Ma intorc din concediu mult mai repede decat ar fi trebuit, pt ca eram nerabdatori sa-l “vedem” pe bebe. De aici incolo, simplu ca “buna-ziua”..Sarcina super usoara, fara greturi, varsaturi, emotii…In saptamana 37 ma hotarasc ca nu ma mai duc la munca..DPN era sfarsitul lui martie…Insa vine si aprilie si nimic…Deja ma urcam pe pereti acasa, ma plictiseam de moarte…

Pe 9 aprilie, pe la 11, ma apuca niste dureri de mijloc si de spate..Intreb pe forum..asta e inceputul…Ma apuc sa frec prin casa, sa vina bebe in curatenie…Sotul se duce la munca, dar colegele il trimit acasa, ca sigur nasc…Pe la 18, o sun pe dr ca aveam contractii la 25 minute, la 17 minute…Ma trimite la spital cu bagajul …

Rezidentul de garda, dupa ce ma consulta cu o palnie indoita de aluminiu, zice ca n-am nicio sansa sa nasc , dar ca pot sa ma internez..Plec acasa sa mai numar minutele pe ceas…

Pe la ora 1, contractii la 5 minute…Il trezesc pe Alin, si hai din nou la spital…Dilatatie 2, ma interneaza, ma urca in sala de nasteri…Imi face o injectie si ma lasa singura….Incep sa ma plimb pe holuri, socializez cu o tipa…se face vreo 5 jumate….Ma duc la moasa sa-mi dea ceva, ca am dureri destul de mari. Dilatatie 7 in cateva ore….O suna pe dr mea care dupa 15 minute era in usa…

Ma urca pe masa si incepe teaba…O moasa ma stropea cu apa, alta ma apasa pe burta, dr era “ la prindere”…Cordonul era scurt si nu-l lasa pe bebe sa iara , deci trebuie sa ma chinui putin..Simt pe viu cum ma taie, sa-I faca loc. Dupa cateva urlete, iese si copilul…Il vad, plin de vernix..il aud tipand…mi-l arata si pleaca cu el…Prima impresie: mic si negru…

Cred ca s-a terminat….Ba nu, zice dr, trebuie sa scoatem placenta si sa te coasem ( tot pe viu, off course..)..Se termina si asta, ma dau jos de pe masa, ma pun in pat, cu sticla de gheata pe burta…Ce am remarcat in sala de nastere: Arata ca intr-un film horror, in care cineva e macelarit: sange, apa, resturi….

Ma simt super bine dupa aceea..incep sa dau mesaje, telefoane, aflu ca tati isi lipise deja pe masina ”Baby on board”…

Seara abia il revad pe bebe, iar dimineata ni-l aduce in rezerva…Invata sa suga usor-usor, iar noi ne uitam la el ca la un bibelou….

Dupa 2 zile de stat in spital, ducem comoara acasa…dar de aici, incepe alta poveste….

De atunci, in fiecare zi ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat aceasta minune....

Mergi la inceput

Hai ca aveti ce citi la cafea...O sa fie una mare de tot..asa ca va las...

Mergi la inceput

Hai ma Valentina, ca eu am citit fara cafea De ce n-ai zis din prima? F frumoasa povestea, simpla si frumoasa Iar ala " mic si negru" uite ca s-a facut "mare si frumos"...Asteptam "repetir"

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Uite, sa aveti ceva de vizionat si la micul dejun...daca la cafea cititi povestea Valentinei si vizionati pozele Rebecai .
Noapte buna din nou

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

eu am vazut poze cu Rebe frumoasa si harnicuta
vladut e un baietel foarte frumusel si are privire de baiat super destept.
Am citit si povestea valentinei f draguta.
Si eu vreau sa scriu povestea nasterii dar e mult de scris si mi-e lene, o sa fac un rezumat probabil

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput