*LMA!!* Puiutzi de Randunici 2008!! (244)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

A plecat pediatrul. Concluzia: nu luam antibiotic! Viroza cu rosu in gat necomplicata care necesita simptomatice. Cica daca tusea a inceput de vineri, pana maine maxim poimaine va fi ca noua. Nurofen si Panadol in caz de febra, daca nu preventiv seara la culcare. Sirop de tuse daca vreau eu (dar nu obligatoriu), mai bine ceai (dar Iulia uraste acest termen) sau pur si simplu 1-2 lingurite de miere (ceea ce am si facut). Si, si...piatra de incercare...aspirata de 5 ori pe zi cu Colargol dupa (daca respect indicatia asta SIGUR voi slabi mai rau ca inaintea sarcinii). Si sa stea o saptamana acasa (adica nu afara; ca sta in casa mea sau la cresa, indiferent). Vazand si facand...parca nu asa face o pauza asa lunga ca tare frumos se adaptase, depinde cum ii va fi ei.
Si Vigantolletten sa-i dau pana in mai dar calciu si in continuare (ca e lunga)
Iar la pranz s-a executat integral un castronel de supita de vita cu fidea si rosii si ceapa verde (ultima pusa cruda)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

ma bucur sa vad ca nu e nevoie de antibiotic... iulia pt papica papata..sa te faci bine puisor

gata fug la trebili mele...andru doarme asa ca intru din dou la smotruit...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Total de acord cu Luny, eu ii dau Iuliei ca peste numai salau SAU peste oceanic din borcan de bebe, nicidecum din alta sursa.
De ouale gainilor amintite de Ariel...sa mai zic ceva? Doar atat: fetelor, daca nu ne calmam cu obsesia asta pt Bio mai mult rau ne vom face.
Epilog la bolesnita Iuliei: l-am sunat pe al meu, cu verdictul ca nu trebuie antibiotic. Cica: daca mai face febra va rup gatul si pediatrului si tie. Deocamdata nu mai face febra; mentionez ca de azi dimineata i-am tot dat Coryzalia (lucru pe care nu l-am mentionat pediatrului )

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alicel-pup-Thea-pe-degetel ! Necazul vostru imi aduce aminte de mine, cu Alexandra, nepoata-mea, de doi ani atunci. Aveam antrenament, eram in mare intarziere si trebuia sa o iau pe ea cu mine, ca sor-mea era la serviciu. O imbrac ( destul de rezistenta, nu prea avea chef de zbuciumeala mea ), fac bagajul, ma imbrac si eu, o incalt, ma incalt si eu ( ea tot nemultumita, maraia ) si dau sa ies, nu inainte de a inchide usa de la bucatarie in acelasi timp in care incercam sa ies pe usa apartamentului. Cand ma apuc de toate astea, Alexandra incepe si urla, si se tine pe picioare, tragandu-se in spate, eu trageam cu o mana de usa de la bucatarie, cu cealalta de ea. Copilul urla, efectiv, eu nu intelegeam de ce are reactia aia, ca doar ii place sa iasa afara....usa de la bucatarie nu se inchidea, si tot trageam de ea, doar-doar oi reusi...aia de la apartament era deschisa si ne auzea tot blocul...dupa vreo 10 secunde, va jur ( numarati pana la 10 ), imi dau seama ca ii prinsesem degetelele intre usa si toc, si tragand de usa in incercarile mele de a o inchide, nu faceam decat sa ii amplific chinurile. M-a busit plansul de mila ei si m-am urat atunci Nu a patit nimic, a stat cuminte cu manuta in apa rece, la tasnitoare, cat am alergat eu cu mingea mea si m-a iertat. Acum , la 11 ani de atunci, cica isi aduce aminte , dar io n-o cred .

Mimo, nu esti singura in aventurile cu impartasania copilului. Ieri ma duc cu copilul in carucior la biserica noastra. PUHOI de lume ( biserica mare, in buricul targului ). Ar fi fost o aventura sa intram singure in biserica oricum, d-apai cu caruciorul . Iar copilul meu a strigat in permanenta ( nu a vorbit si ea pe limba ei, pe tonul ei, NU, a strigat ), a smuls frunzele din salciile oamenilor, a mancat flori, i-a luat unei babute palaria de pe cap...Bai, Domnul Goe e mic copil pe langa Galagia mea!!! Intr-un final ( cand s-a terminat sluba ), dau de mama ( care era, NORMAL, in primul rand ), ii las caruciorul si ma duc la preot ( coada, nenicule, MARE ) sa impartasesc odrasla. Imi da mama lumanarea, o aprind, GRESIT! Tot ce facuse pana atunci a fost nimic!!! O vrut sa puna mana in flacara, am lasat-o pana la urma si s-a convins ca arde. ii placea ceara topita, scarmana in ea de zor, a vrut lumanarea sa o manance...lumea toata cu ochii pe noi ...credeti ca a deschis gura?!? NU, ca avea ceara la care molfaia de zor Greu a deschis gura, momita cu un iepure de ciocolata pe care i l-a si facut cadou preotul, si al carui cap l-a si halit ( cu tot cu staniol ), pana cand am reusit eu sa ies din biserica Data viitoare caut un schit! Mi-a iesit pe nas povestea

Iar scriu de o jumatate de ora !

Am vazut toate pozicile, sa stiti! Pofta mare picilor, mai ales mofturosilor si sanatate multa bolnaviorilor!

Voua !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Epilog la bolesnita Iuliei: l-am sunat pe al meu, cu verdictul ca nu trebuie antibiotic. Cica: daca mai face febra va rup gatul si pediatrului si tie. Deocamdata nu mai face febra; mentionez ca de azi dimineata i-am tot dat Coryzalia (lucru pe care nu l-am mentionat pediatrului )

Naty

parca-l aud pe Liviu

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani,PATRICK,cel mai frumos din orasul acela!
Sa va traiasca si sa va fericeasca ,Mami Gecko!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani cu bucurie,sanatate si impliniri:MIHA si VERA!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

LA MULTI ANI PATRICK!!!!!!! SA FII SANATOS, IUBIT SI FERICIT!!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Alice, imi dau seama ce-a fost pe sufletelul tau cand ai vazut degetul micutei asa!!! Off, sunt asa de predispusi la accidente in perioada asta! Sa ne-ajute Dumnezeu sa nu fie prea grave! Pup degetelul Theei.

Olgutza, mamaaaaa, ce aventuri si la tine cu impartasitul...eu m-am amuzat teribil citind povestioara ta, dar cred ca pentru tine n-a fost amuzant.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olgule m-ai innebunit cu povestea Alexandrei mi te si imaginam vaaaaiii, si eu cred ca te-as fi tinut minte
Iar cu impartasania , ce bine e ca nu ma mai simt singura Eu nu cred ca refuza lingurita din cauza vinului...al meu refuza sa bage in gura orice chestie la prima vedere...intai o studiaza, o linge, o gusta...nu-i dai lui asa, hodoronc tronc orice...plus ca fiind si satul si in greva foamei, numai lingurita sa nu vada...eu m-am mirat ca preotul nu l-a pacalit cumva, ar fi trebuit sa aiba experiente d-astea o mie...uite, un iepuras de ciocolata..un biscuit acolo...ma rog, nu mai comentez ca nu m-as mai opri si chiar nu se cade!
Naty sanumaifacafebra,sanumaifacafebra! Nu de alta dar nu v-ar sade bine fara cap niciuneia

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Si noi am avut aventuri ieri la impartasit. Binenteles ca Bianca nu a deschis gurita, moment in care preotul a apucat-o de falci fortand-o sa deschida gura si i-a turnat cu forta in guritza. Normal ca au urmat tipete si plansete, si obligatoriile "tzatzatzatza" din partea babelor, ca vezi doamne deranjam si sa scoatem copilul afara.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput