Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(64)
Raspunsuri - Pagina 7
CarlaV spune:
Maria, ce inseamna Larisa in spaniola? Scrie si tu anecdota, ca nu ma supar
.
Bebe Beca, felicitari pentru Noemi si bebelina, astept vesti bune.
AlexsiMatei, chiar ca enervant, din pacate esti in Romania, dar era normal sa te sune ca sa anuleze. Bine ca ai gasit alta programare.
Alinutza, Blue, Alynta, Strunfita, Baby First, Relusha, multumesc mult pentru aprecierile la adresa masinii si a prenumelui fetitei.
Carla,
s.30
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ganesha spune:
Bebe beca felicitari pt nepotica, sanatate multa si pt mamica si pt bebelina si sa fiti fericiti cu totii
Alex, te inteleg perfect ca este enervant cu ecografia si pe mine m-a tot amanat dr, am avut parte in ultima vreme doar de control pe masa, dar sambata nu o mai las pana nu-mi face ecografie.Cat despre dr Liana Ples si mie mi-a fost recomandata cu multa caldura dar din pacate eu am avut o experienta neplacuta anul trecut cu ea, desi am fost initial la Medlife la ea si apoi m-a chemat ea la maternitatea Bucur.Parerea mea este sa te duci rezervata, poate am avut eu ghinion si era in toane proaste, poate ai mai mult noroc.
31+
catalina_b spune:
La multi ani tuturor celor cu nume de flori! Cam cu intarziere, dar ieri nu am apucat sa intru pe Forum.
Noi am fost ieri la Mogosoaia, am fost si la biserica, a fost foarte frumos. Eva a fost terminata de oboseala, astfel incat aseara a adormit pe la 7:30 si s-a trezit dimineata la 7.
In schimb eu am racit (imi curge nasul), si nu prea stiu ce sa iau. In general eu nu iau pastile, iar in sarcina n-am luat niciodata nimic, dar acum trebuie sa ma refac repede, pentru ca peste o saptamana nasc si vreau ca organismul sa nu fie slabit, caci se va resimiti dupa operatie.
Stiti daca Oscilococcinum este recomandat in sarcina? As lua cateva pentru imunitata.
Catalina,
36+
si mamica de Eva Maria (1 iunie 2007) POZE
motiana spune:
Va multumesc pentru sprijin,
o sa incerc sa intru mai des.
Catalina_b sa stii ca oscilo este recomandat in sarcina. eu am fost racita si am luat, bineinteles ca la recomandarea medicului. Felicitari Bebe_beca pentru nepotica.
motiana
30+
Matei Robert
alynta27 spune:
Catalin bea ceai cu multa lamaie, ia oscilo sau vitamina C cu propolis, nu sta asa! Sa va fie de bine iesirea!
Cris am uitat sa te felicit pentru cadou!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 35+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
AlexSiMatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ganesha Bebe beca felicitari pt nepotica, sanatate multa si pt mamica si pt bebelina si sa fiti fericiti cu totii ![]() Alex, te inteleg perfect ca este enervant cu ecografia si pe mine m-a tot amanat dr, am avut parte in ultima vreme doar de control pe masa, dar sambata nu o mai las pana nu-mi face ecografie.Cat despre dr Liana Ples si mie mi-a fost recomandata cu multa caldura dar din pacate eu am avut o experienta neplacuta anul trecut cu ea, desi am fost initial la Medlife la ea si apoi m-a chemat ea la maternitatea Bucur.Parerea mea este sa te duci rezervata, poate am avut eu ghinion si era in toane proaste, poate ai mai mult noroc. 31+![]() |
Bine ca mi-ai spus, mersi mult! Eu ma duc strict pentru o ecografie, deci exista sanse sa nu fie foarte simpatica pentru ca nu sunt un pacient "de viitor"
Alex
29+
... [Marc?] Victor http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink
maria_bunica spune:
Carla..Larisa in spaniola nu inseamna vreo prostie,stai linistita..la risa=rasul(a se intelege zambet)Si era vb de o fata romanca care lucra la un bar si clientii nu intelegeau ca asta e numele ei..prima data nici noi nu ne-am dat seama de ce se amuzau asa tare de numele fetei..
cu toate ca si ei folosesc prenume ciudate precum Nieve=zapada!!![]()
33+
Darius Nicholas
AMR 7 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
anda_magda spune:
Ioana pe unde umblii??? intra si spune-ne ca e bine nepotica!
Vine bebica ....
+36
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
cris_82 spune:
CarlaV...........e foarte frumos numele bebelinei
.Acum nu mai ramane decat sa fie si mamica si bebica sanatoase
Bebe Beca.........felicitari proaspetei mamici si refacere cat mai rapida si multa sanatate fetitei,sa fie mumoasa ca mamica ei si sanatoasa.Sa ne dai cat mai repede vesti din cele mai bune

.
32+
MIRUNA-ALEXANDRA
philip spune:
neata
v-a fost dor de mine?
copilu' e sanatos numai ca s-a facut taaaare obraznic asa ca e la program de reciclare ca daca nu-si revine pana nasc ce ma fac eu cu el si cu baby.a, si cu soacra.
sambata l-am dus la cules de oua (asa e obiceiul aici, se ascund oua in iarba, sunt oua de plastic in care sunt dulciuri sau jucarii si ei au cosulete in care le aduna) iar oero am fost si-am zburat un zmeu pe o insula. am si niste poze noi numai ca n-am avut timp sa le descarc.
contractii am si eu din ce in ce mai multe si-s si cand stau intinsa in pat, am sa intreb dr lunea viitoare, el zicea ca-i ok, mai ales ca-s la a doua sarcina si uterul stie ce urmeaza (desi eu voi naste cu cezariana).
carla, felicitari pt masina si nume.
oana, felicitari pt casuta, n-o pot vedea de la serviciu dar recuperez eu.
oanaMVT, te apropii. de ce ai nascut la 35 de saptamani prima data?
ely, bine ai revenit.
alex, imi pare rau ca te-ai enervat.
fetele cu arsuri, dormiti cu multe perne, mese mici si mai dese, evitati mancarurile acide cafeau, ciocolata.
ioana, felicitari pt nepotica si multa sanatate.
pup gasca!
philip
32weeksbabyboy
mommyandreea