Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(64)
Raspunsuri - Pagina 20
CarlaV spune:
Va pupam si noi, am intrat sa citesc de Noemi, Ioana, sa fie sanatoase amandoua, ma bucur ca totul pare sa fie in regula, o sa vedeti ca asa va fi in continuare
.
Cand ajung la zi cu cititul raspund din urma, pana atunci ma inscriu in randul celor care se plang ca nu au nici un ajutor nici la curatenie si nici la gatit. Noi mai avem fiecare un singur parinte, dar fiecare are propriile texte ca sa ne treaca sa le cerem ajutor. In principiu ei sunt foarte ocupati (pensionari fiind), obositi la orice ora, plus ca noi suntem de vina ca suntem pretentiosi si mai mult ne-ar incurca etc. Maica-mea a venit odata, acum multi ani, si tot ce a facut a fost sa stea pe un scaun si sa-mi puna sotul la treaba, fa tu aia, fa tu ailalta, eu nu pot etc. Foarte util, nu? Am incercat intr-un an sa-i duc ingrediente sa faca si pentru noi un cozonac, a iesit atat de gretos, plin de ulei si necrescut, incat nu l-am putut manca. Cu statul cu fetita stiti cum e ca v-am mai batut la cap cu asta.
Deci, fetelor care aveti ajutor de orice fel, la curatenie, mancare, stat cu copilul, imprumutat 1-2 lei, rugati-va pentru sanatatea mamei/soacrei, ca tare mult conteaza. Va invidiez la maxim!
Carla,
s.30
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Am uitat sa va spun, maica-mea si-a petrecut toata saptamana trecuta in balcon, la flori, de fapt la niste chestii uscate puse frumos in ghivece, niciodata n-a reusit sa aiba grija de o floare. Nu stiu ce a putut face atata timp. Mereu se plange ca face curatenie continuu, dar cand merg acolo calc cu grija sa nu ma lipesc de ceva si de vasele "spalate" nu indraznesc sa ma ating.
Pe amandoi ai nostri i-am operat acum 3 ani, evident, pe banii nostri. Maica-mea a facut laparoscopie si dupa 3 zile era ca noua, acum se plange ca a muncit prea mult si o doare operatia. Socru-meu a avut hernie inghinala si i-a cusut o plasa, dupa care i-a spus doctorul sa nu care nici macar 1 kg timp de 2 luni. Evident ca el isi cara sticle de suc de 2 litri dupa cateva zile, acum i s-a desfacut operatia, se plange continuu ca nu poate sa faca nimic, dar da vina pe doctor, ca nu l-a cusut bine. Nu va mai zic ca doctorul si-a facut treaba excelent.
Carla,
s.30
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
nicuratze spune:
LAURAOANA,imi pare rau pentru prietena ta,e normal sa se ascunda un timp.
RALUCA-IOANA,casa de piatra,multa fericire!
PICKY,nu are rost sa te superi,poti s-o lasi mai usor cu munca,si ma gandesc ca mai face si sotul treburile nefacute cat esti tu in spital.
MONICA, bine ai venit!
Am cam terminat treaba pe ziua de azi,mai am faianta si gresia,dar nu mai am nervi pentru ele. Nici noi nu avem ajutor,dar pentru ca nu se poate.Si mama si soacra au facut tot ce le sta in putinta sa ne ajute,doar ca acum mama are o boala cronica si e aproape imobilizata in pat, iar mama soacra are de tras cu socrul,care e bolnav.
Va pup, o seara buna
elena,
31 cu XXX Ioana
+Radu (21.10.2005)
ely2304 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raluca_Ioana Buna dimineata fetelor! am revenit din nou dupa o perioada de pauza.insa absentele sunt motivate.am avut o gramada pe cap deoarece am avut cununia civila si a trebuit sa ne impartim in 1000 de locuri.toata ziua eram ocupati iar seara cadeam lati in pat de oboseala.am vazut ca in general sunteti bine.ma bucur enorm de mult sa aud asta si sa vad ca a aparut din nou soarele pe strazile unor albinute! noi suntem relativ bine, maine mergem la control la eco, iar zilele urmatoare merg la o ecografie renala deoarece mi-a iesit la analize frecvent urati iar dr vrea sa vada daca nu cumva am ceva la rinichi.sper sa fie totul bine.in rest am luat si eu 13 kg in plus, ma simt putin greoaie si obosesc ceva mai repede ca inainte.dar in principiu ma simt bine si am ceva mai multa energie. M-au apucat emotiile cand am citit ca unele albinute deja se pregatesc de marea intalnire si vreau sa le urez succes si multa incredere fiindca totul va fi bine! ![]() ![]() Ely...am vazut pozele cu mobila lui bb.si eu am ceva aproape la fel.si e tot din Italia.o sa incerc sa pun si eu niste poze cu noi si cu lucrusoarele lui bb. Fetelor sunt asa de suparata de duminica pentru ca mi s-a stricat cardul de la camera digitala cu care am facut poze la cununie si am pierdut toate pozele si filmarile pe care le-am avut pe el. ![]() ![]() ![]() .acum trebuie sa apelem la o firma specializata in recuperari de fisiere pierdute de pe carduri care sa incerce sa ni le recupereze.si costa intre 50 si 150 de euro dar exista posibilitatea sa nu poata remedia problema aici si atunci trebuie sa trimitem cardul in alta tara, unde costa si mai mult.![]() ![]() am ramas doar cu pozele facute de invitati si cu o filmare destul de scurta a unui unchi imi vine sa plang intruna de ciuda si de nervi pentru ca erau atat de importante pentru noi.ma rog la Doamne Doamne sa le putem recupera!![]() cam atat despre noi momentan.va las ca merg sa fac papa bun care sper sa fie gata pana vine sotiorul acasa din Sibiu.va pup si sa auzim numai de bine! ![]() 32 cu Alexia-Gabriela |
ely 37+ sapt
....MARINA-DENISEhttp://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
ely2304 spune:
alynta:tare faza cu ajutoarele..
chiar k mai bine lipsa...
clody:eiii nu te descuraja..esti o viitoare mamica,este normal sa "cresti"nu conteaza kg-le ci sanatatea voastra..par eu slaba dar nu sunt...
ma salveaza inaltimea
dk te mai aud "plangand" vin si te trag de urechiushe!
ioana,nicuratzemulti 

ely 37+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ely2304 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Picky_toto Neata burticute...ma mai tineti minte?! Nu am mai intrat de ceva zile bune... si vad ca s-au intamplat multe in viata voastra.... Beca felicitari ptr nepotica si succes la eco, iar daca e sa nasti sapt asta..iti urez de pe acum nastere usoara si sanatate la amandoua ![]() Carla sa va bucurati de noua achizitie si ma bucur ca ati gasit numele la bebelina ...frumoase poze LauraOana la multi ani de ziua ta...iti spun cu intarziere ...Asa ca sper sa ma ierti ![]() ![]() Ely am vazut poze frumoase ![]() Blue bafta la eco ![]() Maria asa este, e cam greu cand nu ai nici un ajutor...tu ce mai faci? bebe? ![]() Ptr fetele care au sarbatorit Pastele in weekend va spun si eu cu intarziere ce-i drept, Paste Fericit si sper ca v-ati distrat de minune Ptr fetele care au sarbatorit ziua numelui de Florii...la multi ani si sper ca ati petrecut frumos Si acum sa va spun ce am facut noi zilele acestea....am facut treaba...multa treaba...zugravit..pus parchetul (inca neterminat) si eu si sotul suntem terminati de oboseala...ne apucam la 8 dimineata si ne opream la 9 seara ...iar diseara cand vine el de la munca ne apucam din nou de munca...Ma doare tot corpul, picioarele le am umflate de nici nu se mai vad gleznele, mainile dor si ele si din cauza ca noaptea imi amortesc foarte tare nu imi mai pot desface degetele asa cum trebuie si nopatea imi vine sa urlu de durere ca nu mai imi gasesc nici o pozitie comoda de dormit ....dar nu imi e mie de asta....ci doar am sperat ca terminam ce mai era de facut ![]() ...sunt si un car de nervi si stres de imi vine sa imi iau lumea in cap...sa uit de tot si de toate ![]() ![]() Arat ca un zombi, nu mi-a mai ramas timp deloc ptr mine... si ma gandesc cu groaza ca mai sunt doar 17 zile pana la termen si imi e asa teama ca bebe sa vina mai repede si sa ne ia pe nepregatite...nici macar bagajul nu e complet..mai trebuie una alta dar nu am nici un chef si nici timp sa ma apuc si de el...![]() Gata m-am plans...de obicei eu nu ma plang asa repede dar acum chiar sunt stresata...si nu avem nici un ajutor de nicaieri... Ma duc acum sa fac curatenie prin casa,la parter, ca sus inca nu e terminat...sa pun si la splat, sa fac si ceva de mancare, si daca imi mai ramane timp, sa ma ocup si de mine putin.... Acum va las ca am scris destul...va pup si sper ca nu m-ati uitat asa repede....si ca nu v-ati suparat pe mine ca nu am mai dat nici un semn de viata ... Deea tu nasti maine?! Daca da, iti tin pumni si iti urez o nastere usoara, sanatate multa si tie si lui bebe...sa ne auzim cu bine ![]() Am plecat...o zi frumoasa la toate!!!! http://bd.lilypie.com/JP1np2.png 37+ Alessia-StefaniaAMR 2 sapt. si 3 zile |
laura.o:ms pt aprecieri..draguta k intotdeauna...

imi pare rau pt prietena ta..
nush ce sa te sfatuiesc sincer,e prea dureros...incearca sa-i stai alaturi,cuvintele uneori sunt in zadar!eveti grija de voi!oana.du:multe saptamani inainte

ely 37+ sapt
....MARINA-DENISEhttp://photobucket.com/ely2304
maria_bunica spune:
Ely.ne-am mutat de cateva ore la alt capitol..unde suntem deja la pagina 2!!![]()
33+
Darius Nicholas
AMR 7 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
ely2304 spune:
clody:felicitari pt vestile bune
(uitasem)![]()
monika:bun venit printre noi,sarcina usoara in continuare,nastere la termen si bb sanatos!
roxifelicitari pt vestile bune
ely 37+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
philip spune:
maria, cred ca ely are doua pagini deschise si ea ii da inainte cu raspunsul aici. ely, suntem la alt capitol.
philip
32weeksbabyboy
mommyandreea