Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 7
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata Ellis si eu tot tablita am vrut sa ii iau si pana la urma i-am luat aseara bucatarie Bianca ,Ana inca doarme??? ![]() Andreea lasa baiatul in pace anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI UN VOT VA RUGAM |
cu mine vorbesti????
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Ank!!!!!!!!!!! Please help!!!!
zi-mi te rog cum se da allium cepa asta...ca am uitat
nu mi-am notat atunci, si acum, ca o 'baba batrana' nu mai stiu...![]()
tks
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
fetelor, Sarbatori Fericite din partea noastra!
ne auzim prin mai.
BB, avem acolo patut si rucsac si carucior si scaun de masa. avem 2 verisori un pic mai maricei :)
si mie imi plac numele romanesti. urmatorul bb cred ca va fi Mihai/Maria/Ana.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi victo, voi luati si patutul?? noi da. oare cate kg are un patut pliabil?? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
BB din pacater am luat aici unul de la mothercarev mai mic si mai usor decat bertoni al nostru de acasa si l-am trimis pachet cu tirul inainte in romania.... (ne intoarcem acasa sapt asta) si are 11 kg

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Da, l-am pus la semnatura de vreo 2 zile
Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 18+ |
draga mea ma bucur nespus ca vei avea si tu perechea
dar sa vezi ce atomice sunt ele
... cecilia are 4 luni si energie pt un copil de 1 an
Ank
Raul
17.10.2007 si
popbianca spune:
da, ancadragoman, Ana mea dormea....am trezit-o eu...ca era deja prea tarziu!si de la 11 fara 10 si pana la 11,25 am tot mancat ...3/4 felie de paine cu unt si carnat/gem, apoi a bagat un iaurt de fructe
ank83,wow .. deci veniti acas! fain....
... ai pregatit bagajele...dar pachetele pt. cu cunoscuti !![]()
vine sotul mai repede de la timi....poate reusim sa recuperam timpul pierdut de aseara cu mutatul ! ...pt. cumparatuuuuri ![]()
ma uit sa vad cate grade sunt...ca se vede soare,frumos dar...frigul ii frig...sa ma pregatesc de plecare, atat eu cat si piciulina

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 Ank!!!!!!!!!!! Please help!!!! zi-mi te rog cum se da allium cepa asta...ca am uitat nu mi-am notat atunci, si acum, ca o 'baba batrana' nu mai stiu...tks ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII: SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR) SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE) Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
imediat iti zic ca plange fiica-mea
vrea papaAnk
Raul
17.10.2007 si
gabi78 spune:
Fetelor stiu ca multe dintre voi sunt foarte receptive la astfel de mesaje si apelez la ajutorul vostru.
Este vorba despre un baietel de aproape 9 ani care sufera de Osteosarcom telangiectatic. Andrei a fost operat la spitalul Marie Curie si i s-a extripat o parte din tumoarea care ii atinge coastele 3-4. Intre timp au fost depistati noduli si pe plamani.
Andrei este sub tratament in momentul de fata la Bucuresti si pentru o operatie in strainatate are nevoie de minim 30 000 de euro.
Povestea lui o puteti citi aici: http://andreidumitrescu.blogspot.com/
Va rog in masura in care fiecare poate sa il ajutam!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
DPN 28.06.09
Ank83 spune:
ii pisezi 2 granule si i le dai cu o lingurita de plastic in gurita inainte de masa cu 15 minute sau dupa cu 30. Dupa o ora inca o tura... asa in prima zi... ...din ora in ora.
A doua zi din 2 ore in 2... si a treia zi de 3 ori pe zi doar.Cand se opresc mucii ..opresti tratamentul
Nu il trezi in timpul somnului 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)