Strumfi de iul-aug 2007 (136)
Raspunsuri - Pagina 12
arhdy spune:
Buna dimineata fetelor.
Am intrat ca in fiecare dimineata sa va citesc. Si ce imi vad ochii: s-a nascut Sarah Ioana. Felicitari Timi, sa fi fericita si sa te bucuri de cele doua printese ale tale, alaturi de taticul care va fi un rasfatat. Cate unul pentru fiecare.
Ce mi-as fi dorit sa mai fac si eu un bebe. Esti o fericita.
musso17 spune:
timi,felicitari,sa va traiasca,sa fie sanatoasa..foarte frumos nume...ce ti-e cu viata,acu o citeam,acu ne anunta taticul despre venirea minunii..bravo.
xerxe2005 spune:
Felicitari Timi, pentru cadoul adus de iepuras! Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa si norocoasa!
Multumesc fetelor pentru gandurile bune.
Razvan e foarte agitat si ziua si noaptea, cred ca din cauza maselutei si caninului care chinuie sa sparga gingia.
In plus cred ca simte un pic din tensiunea noastra, v-am zis ca suntem toti bulversati.
Eu trebuie acum sa gatesc pentru toti, sa ma ocup si de curatenie si de planurile pentru bucatele de Pasti. Voi face cozonac si pasca cu branza, cu ciocolata, cu fructe uscate si bors de gaina, friptura de miel, sarmale, oua rosii, salata boeuf si cam atat. Soacra mi-a zis sa nu ma omor cu mancarea sau curatenia, dar nu stiu, parca ma simt datoare sa nu privez familia de anumite bucurii...Si bunelu' se implica si el, macar stiu sigur ca va avea grija de Razvan cat voi trebalui eu. In perioada asta el e bona si se descurca foarte bine cu baiatul.
Vad ca Alina.a e insarcinata. Felicitari, stiu ca va doreati mult asta si de altfel sunteti niste parinti minunati.
Elena, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
violetan spune:
Multumim tati de anunt! Bravo timi! Felicitari si bb sanatos, laptic mult si bun si bb papacios! Sa fiti cu totii sanatosi si sa va bucurati impreuna! Bun venit noului strumf!
Carla, mersi! Mda, asa mi-au zis si mie toti dr de fiecare data cu temperatura din funduletz, cu termometru normal sau digital...atunci o sa ma mai gandesc cu ala de frunte.
Pup fetele si buna dimi!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
sunflower1979 spune:
neata!
ce de-a vesti bune! Timi, felicitari si sanatate multa va doresc! felicitari pentru ca ati putut sa asteptati pana la nastere sa aflati ce e bebe la ambii copii, felicitari pentru numele ales si pentru nasterea naturala! va doresc tot binele din lume!
felicitari alina.a pentru samburelul din burtica. o sarcina usoara si posibilitatea sa o plimbi pe afara pana la termen iti doresc!
am vazut si eu poze frumoase dar intr-asa o graba ca nu am avut timp sa mai si scriu.
cafera, ce bine ca ne-ai povestit cum ai pregatit cu mami a ta sarmalute si alte cele si le-ati pus la congelator. mi-ai dat si mie ideea de a face asa, caci lucrez si timpul e scurt. asa ca sambata trecuta le-am facut si eu si asteapta sa le arunc in oala. ai grija de mana lovita si de printesele frumoase, si nu te mai zgarci la poze...pune cu nemiluita!
sanatate multa tuturor copilasilor raciti. sa fiti cu totii bine de Paste, sa va bucurati de sarbatori si sa stati pe afara daca e cald.
spor la pregatiri si o saptamana frumoasa in continuare!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
cafera spune:
Diana, sa inteleg ca e bine Cristiana? Vad ca nu ne-ai mai zis nimic. Ma bucur daca sunteti mai bine.
Cat despre sotul lui Timi, eu iti spun sigur ca nu o sa fie rasfatat de trei fete, ca doar suntem si noi pe acelasi calapod 3 la 1. Mai sigur o sa fie cel care rasfata si care pregateste fondurile pentru cele trei frumoase.Crede-ma ca stiu ce vorbesc.
cafera spune:
Cristinuca, frumoasa floare, ma bucur ca ti-am dat idei. Am zambit legat de poze si te intreb si eu: tu nu te gandesti ca ne e dor sa ve vedem? De ce te joci cu sentimentele noastre si ne lasi in asteptare?
brazuca25 spune:
Neatza! Felicitati Timi si tati! Bun venit pe lume Sarah Ioana! Cel mai frumos cadou de la iepuras pentru Sophie.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
mychydutza spune:
neatza iubitele mele prietene dupe internet si nu numai
cat m-am bucurat pt Timy! chiar, avem un iepurash mik-mik de paste!
loredana, ce poze frumoase! unde ati fost?
xerxe, imi pare rau ca treci prin asa o perioada agitata! nu te stresa atata cu treaba de paste. mai gandeste-te si la tine, ca tu esti stalpu' casei, dupa cate inteleg.
nma, merci de idee! eu mai faceam salata de morcov+telina cu maioneza, dar acu cred ca o fac pe a ta ca suna bine.
la mine la servici iar se zvoneste ca ne da afara. daca auziti ca l-a impuscat cineva pe berceanu sa stiti ca io sunt aia
* za rabbit rules *
housepocket480 spune:
Felicitari TIMi
Bine ai venit pe lume Sara Ioana! Ce repede s-a intamplat...Parca acum scria pe forum si acum ne anunta sotul ... ce emostionant! Mi-e asa dor de un asemenea moment!
Va pupacesc
Mama lui Matei Alexandru