Am o fetita de aproape 3 ani si mi s-a recomandat sa ii fac testul Bera,este pt a se depista hipoacuzia.Pana acum nimeni din familie si dintre apropiati nu a suspectat ca fetita mea sa fie hipoacuzica.Am ajuns la un Orl-ist fiindca o pshiholoaga mi-a recomandat sa mergem si la Orl,deoarece fetita mea vorbeste cam rau,adica are vreo 200 de cuvinte in vocabular,dar intelege ce i se spune...Va intreb a facut cineva copilului sau acest test,am inteles ca e vb despre anestezie generala,mi-e un pic teama de asta,avem recomandar la Cj la Dr. Necula V.,a auzit cineva despre d-na doctor Necula???
Io nu stiu , sincer , nu am auzit am intrat doar sa-ti spun multa sanatate si sper din tot sufletul sa fie doar o alarma falsa si sincer la virsta de aproape 3 ani nu cred ca baiatul meu avea atitea cuvinte in vocabular (mai putine si nimanui nu i-a trecut prin cap sa-l suspecteze de hipoacuzie ) ori acu la 4 ani vorbeste f corect si cursiv (si-a dat drumul dintr-o data la 3 ani juma )
Buna!Revin cu detalii despre testul Bera,care de fapt nu este doar unul ci mai multe teste.Fetita a fost sedata cu un siropel,a adormit cam greu, i s-au pus in urechi ceva care erau conectate la un calculator,apoi i s-au montat niste electrozi pe cap si la urechi,a durat totul cam o ora jumate,timp in care eu aveam niste emotii f mari,dupa alta jumate de ora d-na Dr. Necula,care este f de treaba,a adus rezultatele:fetita aude cu ambele urechi,deci se elimina hipoacuzia ,are un pic marite vegetatiile aden. adica polipii,dar daca nu a facut raceli dese sau otite ni s-a recomandat sa-i lasam acolo.Cam atat,dar am tremurat cateva zile.Mersi Tudorr ca ai fost alaturi de mine.Paste Fericit Tuturor!!!