Avem un Ford Mondeo 2004 si l-am avut in service. cand l-am luat de acolo, datorita faptului k a fost deconectat de la baterie nu mai functioneaza radioul si CD-playerul. trebuie sa bagam un cod pentru a functiona din nou, dar cand am fost la reprezentanta ne-au cerut 160 lei pentru asta
. bineinteles k n-am dat, dar ma inteb daca as putea face rost in alt mod de acest cod.Aveti ceva idei/sugestii/ cunostinte in domeniu sa ma puteti ajuta?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
trebuie sa-l ai in cartea tehnica, e lipit de coperta sau de o pagina (o folie cu nr codului).
si eu am cautat codul de bezmetica.. si era scris in cartea tehnica.. pe la jumate.. cu pixul ![]()
daca nu gasesti (aproape imposibil).. suna la dealer..
chestia e k noi am luat masina din germania fara carte tehnica....
iar dealerul, v-am zis, mi-a cerut 1 mil 6 sute pt cod si n-as vrea sa dau. ma gandeam k ar fi vreo alta modalitate prin care l-as putea afla..
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
Noi am avut aceeasi problema, am cumparat o masina SH, dealerul ne-a informat si s-a angajat sa ne procure codul de la constructorul masinii(!), cand l-au primit ne-au invitat la service si au rezolvat totul rapid si gratuit!
| Citat: |
| citat din mesajul lui rall aici Si tatal meu a avut nevoie de unul si l-a primit (gratuit). |