Sezatoarea canadiana (139)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Nelia, cu speranta ca nu raspund prea tarziu...
Ai nevoie de foi de ceapa din cele uscate, si un ciorap de nylon fin, din care tai bucati mai mari care sa cuprinda oul si fasii subtiri pt legat. Scuze de idee, dar eu asa am vazut...tb sa fie un material subtire care sa se intinda bine pe ou.
Oul fiert, fierbinte, il invelesti in foi de ceapa, apoi il pui pe petecul de ciorap si il legi fedeles, precum o boccea. Ai grija cand strangi, sa nu se crape. Apoi il pui in vopsea si lasi cam cat le lasi si pe celelalte. Apoi il scoti tai usor legatura, il desfaci si il dai cu unsoare. Nu tb ca oul sa fie complet acoperit de foi, poti lasa portiuni mici libere. De preferat verdele si rosu, culorile astea imi pare ca ies mai fain, dar rozul asta ametit care se gaseste pe aici...
Spor! Daca ai intrebari, sunt prin preajma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Paste fericit! Cu sanatate, noroc si pace in suflet!

Mona, sa-ti traiasca puisorul! bine ai venit pe lume bebe Aidan! Iar tie, mamico, refacere rapida!

La multi ani tuturor sarbatoritelor! Ktrinel, Ina, cu Theea, Try cu sotul ei, Monicutza!
Tuturor sa fiti fericite, iubite, sanatoase si tot ce va doriti sa v-i se implineasca!

Try, am retinut eu bine , esti nascuta pe 22? Si Alice a mea tot pe 22 aprilie e nascuta! Ea e foarte mindra ca-i "Earth Day" si nu-si mai incape-n piele cind se vorbeste de Earth Day, ca-i ziua ei de nastere! Mereu imi zice ca cine-i nascut de "ziua pamintului" e foarte special- asa e, are dreptate! La multi ani!

Oana, bine ai revenit la noi, asteptam sa ne pui poze cu frumoasa ta Antonia!

Despre pregatiri, off, durere mare de cap. Si ouale mele au iesit la fel de pastel ca si ale voastre, noroc cu niste abtibilduri de-ale Alicei ca le-am mai "mascat" petele pe ici pe colo! Dar ai mei au zis ca=s taaare frumoase, asa ca, cu ele defilam!
Am facut drob (de pui, ca nu ne place carnea de miel), o prajitura cu bezea (de la Natalia, de pe forumul culinar) si incerc acum pascutele Anei- precum vedeti DC a intrat si la mine-n bucatarie!

Ah, sa nu uit! Am vazut pozele Sophiei, fetita Olgai! Ce bombonica scumpa!

Inca odata va urez sarbatori fericite si numai bine!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

tot eu, ca sa nu mai editez!

Azi la 12 s-au pus in vinzare biletele pentru ACDC pe 8 august la Montreal, 22 august la Winipeg! Avem un prieten care ne-a luat si noua bilete , adica asa sper, inca nu avem vesti de la el
Oricum, am inteles ca in zece minunte nu mai erau bilete pentru MTL.

Miine mergem la André Rieu, abia astept! Valsuri, valsuri!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Fetelor, m-am uitat acu pe prognoza pentru 26 si sa imi pice fatza .. de la ninsoarea ce o anuntau acu cateva zile .. am vazut fro ... 25 de grade .. si soare. Asa ca daca ramane asa in mod sigur ne intalnim in parc, ar fi pacat sa fie altfel .. voi decideti parcul, ori centennaire, ori mont royal ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Haideti la noul capitol 140.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput