Sezatoarea canadiana (139)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Ktrinel!

Vai sincer sper sa nu ia piticania de boieroaica ceva. E o alintata perfecta deja. Doarme doar la tzitzi sau in brate, cum o las jos e teribil. Deja mi-am invatat-o prost. Dar nu pot s-o las sa planga. Ca mi-e mila, ca-l deranjeaza foarte tare pe Tony, ca alaptez la cerere. O sa vad cum va fi peste o luna doua. Am slabit deja 11 kg. Deci intr-un an promit sa fiu la loc cum am fost.

L-am inscris pe Tony la scoala si m-a apucat plansul ca uite ce a crescut. Si asteptam un Paste foarte interesant.

Cam asta e pe scurt viata noastra. A am uitat eu cu tata tot ca soarecele cu pisica. In fiecare zi promit sa-l expediez. Va pup si sa aveti sarbatori fericite.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Pentru Agatha si mamica ei:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

a nascut Mona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

baietel, 3,600, 54 cm. Aseara la 7.15.pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

in sfarsit!
Olga, multumim mult.
Mona, refacere usoara si bun venit pe lume lui Aidan.

philip
33weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Olga, felicitari pt bebelina, ca n-am apucat sa scriu de cand ai plecat catre spital.

Ramona a nascut ieri pe la ora 7 seara, a durat toata treaba cam 6 ore, a nascut fara epidurala in final ca a fost totul rapid. Aidan spune tati seamana cu Vladutz cand era mic doar ca-i mai rotund la fatza. a avut 3600g si 54 cm si se pare ca e un sugaci innascut. asteptam si noi primele pozite. Ieri a venit sotul Ramonei sa-l aduca pe Vladut la noi dupa ce a dus-o pe ea la spital I-a luat 3,5 ore sa traverseze To de la un cap la altul. A fost ieri o circulatie infernala. a ajuns tocmai in timp cand ea era aproape de momentul de puch.

Multumesc tuturor pt urari, atat de neasteptat au venit urarile voastre.

denisa, din pacate nu prea pot vorbi de la job, sistemul de birouri e unul deschis, ma vad peste parapet cu alte persoane, seful are biroul langa mine si nu vreau sa dau aiurea-n context, nu vad pe nimeni dand telefoane personale decat din alea f scurte. Plus ca nu stau o clipa la servici, am mult de lucru, iar eu sunt meticuloasa de felul meu si incerc sa fac totul cum ma pricep mai bine. Sotul e in febra cautarilor de 2-3 sapt. are 2-3 interviuri pe sapt, dar la el lucrurile par mult mai complicate, i nsensul ca fiecare aplicatie unde e sunat il tin in cel putin 3 interviuri. Banii care i se ofera sunt f putini, iar selectia e crunta, adica dupa cum decurg interviurile pare ca e job de job, dar cand te uiti la banii ce-i ofera ei te iei cu mainile de par. La mine a fost mult mai simpla treaba. Dar ma bucur enorm ca e bussy si ca e cautat, asta face tare bine la moral. De undeva o sa apara si-un iepure pt el, cu siguranta, important e ca nu suntem disperati, stresati, deprimati. ba din contra.

Mqqm, suntem 2 cornute, dar nu berbeci amandoi. El e berbec, eu sunt taur. Eu sunt pe 22 nascuta.
Maru, imi pare rau ca nu mai apuc sa scriu, dar efectiv n-am timp. La lucru azi fac o exceptie, e vineri, sefu' e liber (el nu lucreaza vinerea - boerie), am multe pe rol de facut si nu exista deadline la ele, trebuie sa le fac cand pot si nu vreau sa le imping la infinit si sa para ca nu ma ocup de ele. Trebuia sa fim 2 fete ,dar colega e inca in concediu medical din ian. si nu se stie cand revine. pana atunc isunt singura cu toate si n-am inca nici rutina necesara sa zic ca le fac clipind din ochi, am nevoie de putin rodaj ca sa devin eficienta la maxim.

Am vazut ca ziceti ceva de-o intalnire pe 2 mai, vin si eu cu mare placere.

N-am inteles ce-i cu Romanitza, ca am citit pe diagolana, dar ma intorc sa aflu ce si cum. Sper ca-i totul bine cu bebe is cu tine si doar hormonii joaca feste la pupitru principal (adica la cap - aia e ok, ne joaca noua feste si nu suntem insarcinate, d-apoi la burtici)

Ana, am dedus din context ca ai inceput noul job, felicitarile mele, ei, cum esti cu moralul acum?

Donia, tinem pumnii sa iasa pasenta cu jobul cat mai repede si cat mai in avantajul tau.

La multi ani tuturor sarbatoritelor/sarbatoritilor.

Mqqm, vad ca iar schimbasi jobul, imi place ca esti sprintena si iute de picior, dar banuiesc ca-n industria ta e un soi de obisnuinta.

Simona, felicitari pt bebelina, sa aveti parte de sanatate si de acum incol osi sa ajungeti la capat cu bine.

Si-acum back to work. Va pup pe toate si-mi pare rau ca nu apuc sa scriu despre fiecare, dar daca ar exista o masinacare sa translateze instant toate gandurile, ar iesi aici un mesaj kilometric la cat de rar apuc sa scriu acum. Din pacate asta cam va fi regula pt mine de acum incolo. Insa astept intalnirile cu mare interes ca sa recuperez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Felicitari Mona. Bine ai venit pe lume bebe Aidan. Anda sa iti traiasca finutul

Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mona-Felicitari pt bebe Aidan, sa fie sanatos si papacios! Refacere rapida mamicii si adaptare usoara lui Vladutz.
Anda- sa iti traiasca finutul si ma bucur ca ai scris- bafta multa lui Florin si tie rabdare si putere sa le descurci si sa capeti eficienta dorita.
Back la munca si treb sa trag si eu o fuga la chapters sa le iau carti la iepurasii mei pe linga ouale de cioco si jucarii.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

FELICITARI MONA!! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va umple casa de bucurie alaturi de Vladut .

Mergi la inceput