Aida, ai multi prieteni! Suntem alaturi de tine

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Aida mi-as dori tare mult sa existe pe lumea asta cuvinte care sa-ti aline imensa suferinta. Ti le-as spune pe toate, dar nu exista ...... Nu-mi ramane decat sa-ti spun ca Emma mi-a intrat in suflet, am iubit-o si va ramane vesnic in inima mea.
Iar tie, mamica minunata, iti doresc multa putere sa poti depasi cumva..., candva..., durerea asta mare. Copilasul ce-l porti in burtica te va ajuta cel mai mult.

Te strang strans in brate, si suntem alaturi de tine,

Cristina, mamica fericita de Eva Maria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Aida esti o femeie puternica, te admir tare mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Aida, sper sa ma primesti si pe mine in grupul tau de prieteni. Imi pare rau ca am descoperit abia acum subiectul! Sunt cu tot sufletul alaturi de tine si mi-as dori sa pot sa-ti iau macar un strop din durerea imensa ce-o porti in suflet. Ai tot respectul meu, am invatat de la tine si de la Emma enorm de multe!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

Draga Aida, nu ma pot dezlipi de acest forum, sunt la servici si plang continuu. Sunt alaturi de tine.!!! Sa iti dea Dumnezeu putere. Tu si ingerasul tau ne-ati invatat ce e adevarata iubire! SA INVATAM, NOI CEILALTI, SA O PRETUIM!!
Te imbratisez!!

Mergi la inceput