FIV sau inseminare cu donatoare/donator(17)
Raspunsuri - Pagina 5
diana23ct spune:
scuze, am citit gresit
dma cand iti faci testul?
eu azi fac prima injectie si sincera sa fiu mi-e tare frica
bytzi spune:
fetelor,dadui floricele pt vot ,multumim
diana,nu dai si tu un vot sub nostru? te loghezi si deasupra subiectului vei gasi "evaluiaza subiect" si da si tu cite stelute crezi ca merita sub nostru ,ma simteam prost ca la toate fetele le dau flori virtuale si tie nu
cum te-ai descurcat cu injectia ti-ai facut-o singura?mult succes
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
diana23ct spune:
bytzi eu sunt cam incepatoare si tre sa imi dati mura in gura , habar nu aveam de chestia cu votul, bine ca mi-ai atras atentia.
cu injectia a fost binisor, a durut putin pana s-a dispersat serul dar a trecut. nu mi le fac singura pt ca am oroare de injectii si de ace, imi face o prietena care a facut si ea tratamentul cu gonal si stie cum se fac
Abia astept sa scap de injectii sa ma linistesc.
pupici la toate fetele
diana23ct spune:
bytzi, ti-ai facut FSH-ul? cand primesti rezultatul. eu zic sa incerci luna asta sa faci ceva
apropo o intrebare: de la gonal se iau niste kg in plus? asa mi-a zis prietena mea.
sincera sa fiu sunt cam ingrijorata pt ca medicul mie mi-a recomandat sa mai dau jos, nu sa mai pun....
bytzi spune:
diana,eu cind faceam Gonal-ul nu aveam pofta de mincare cred ca daca ma cintarea inainte si dupa aveam ceva kg minus,acum depinde de organism
eu astazi am dat singe pt FSH cum am rez vi-l comunic(cam pe vineri) dar eu oricum am inceput de astazi stimularea si nu o voi intrerupe indiferent de rez analizei sau de ce imi v-a zice dr
marti voi face prima eco la Sibiu
sa ne scrii dupa ce vii de la Sibiu,multa bafta
simonete ceva simtome vezi sa stai cumintica sa nu te apuci de smotruit si multe altele...
dma,ai facut test?doamne ajuta sa vii cu un rez bun ,tin pumnii
bytzi spune:
diana,ai floricica pt vot pe prima pagina
diana23ct spune:
bytzi multumesc frumos pt floricica. sper sa nu ma ingras mai mult de cat sunt acum ca sincera sa fiu si asa imi e tare greu. In ultimele luni din cauza tratamentelor si a stresului am pus ceva kg pe mine de care nu reusesc sa scap. sper ca acestea sa nu imi ingreuneze tratamentul si sa imi micsoreze sansa de a ramane insarcinata.
foarte bine faci ca mergi mai departe indiferent ce va fi. nu merita sa pierzi nici macar o zi in care sa lupti pt visul tau.
diana23ct spune:
fetelor maine dupa amiaza plec la valcea si sambata sunt in sibiu, am facut deja 3 injectii si sper sa reactionez bine la tratament.
o singura chestie ma pune pe ganduri. luna trecuta cand luam clostibegyt simteam ca ma dor ovarele, acum nu simt nimic, e normal sau nu isi fac injectiile efectul?