Dc ar fi cutremur in Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 3
b.nica spune:
Eu am capatat niste automatisme:
-mi-am asigurat locuintele;
-sunt atenta pe strada pe unde merg,ma uit mai mult pe sus daca nu cunosc zona;este un loc pe unde trec numai ocolindu-l cat pot(am vazut cum a fost facut un bloc vechi neconsolidat si supraetajat in mod criminal);
-imi parchez masina in zone fara case si copaci/stalpi;
-m-am asigurat ca am in permanenta in casa dezinfectante si conserve/apa, suficiente pt. 2 saptamani;
-mi-am asigurat actele,astfel incat sa le pot recupera in caz de dezastru cat de mare ar fi.
Lolilo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Eu am capatat niste automatisme: -mi-am asigurat locuintele; -sunt atenta pe strada pe unde merg,ma uit mai mult pe sus daca nu cunosc zona;este un loc pe unde trec numai ocolindu-l cat pot(am vazut cum a fost facut un bloc vechi neconsolidat si supraetajat in mod criminal); -imi parchez masina in zone fara case si copaci/stalpi; -m-am asigurat ca am in permanenta in casa dezinfectante si conserve/apa, suficiente pt. 2 saptamani; -mi-am asigurat actele,astfel incat sa le pot recupera in caz de dezastru cat de mare ar fi. |
hai mah... sunt eu beata sau vad putina paranoia? bine, am vazut si cazuri mai grave, dar cat crezi tu ca-ti poti pacali soarta?
nu zic, multe sunt asa de bun simt, de common sense, dar sa nu-ti parchezi masina unde sunt case si copaci mi se pare cam utopic. cu pisicile negre cum stai?
Edip spune:
citat din mesajul lui b.nica Eu am capatat niste automatisme: -mi-am asigurat locuintele; -sunt atenta pe strada pe unde merg,ma uit mai mult pe sus daca nu cunosc zona;este un loc pe unde trec numai ocolindu-l cat pot(am vazut cum a fost facut un bloc vechi neconsolidat si supraetajat in mod criminal); -imi parchez masina in zone fara case si copaci/stalpi; -m-am asigurat ca am in permanenta in casa dezinfectante si conserve/apa, suficiente pt. 2 saptamani; -mi-am asigurat actele,astfel incat sa le pot recupera in caz de dezastru cat de mare ar fi. |
crezi ca in caz de cutremur de o magnitudine mare in care s-ar cam duce jumatate de Bucuresti iti mai da cineva asigurarea? Nu militez pentru a nu iti asigura casa ca e normal sa o faci, dar imi pun si eu intrebarea asta...
lisaelisa spune:
b.nica, astea nu sunt automatisme, e paranoia in toata regula. Pai daca te prinde cutremurul in vizita la cineva care locuieste intr-o casa subreda, si cade, ce mai faci cu atatea precautii ?!
SIMONABB spune:
Pe mine ma intereseaza cum ti-ai asigurat actele, pt ca vreau sa fac si eu asta.
Le-ai facut copii si le tii in alta parte decit acasa, sau cum ?
multumesc
http://community.webshots.com/user/simonabb
rall spune:
Mie masurile luate de b.nica mi se pare responsabile, nu paranoice.
Paranoic e ceea ce faceam eu acum cativa ani: dormeam cu un fluier la gat, ca in caz ca raman sub darmaturi sa pot face zgomot 'auzibil'
Guestus spune:
Yo cred ca forta gravitationala e de vina...daca am umbla putin la ea in bucuresti....sa facem sa fie ca pe luna ...adica ce cintareste 100 kg pe pamint = 17 kg pe luna ..nu ar mai bine? se slabeste mult asa
marius spune:
Va rog sa continuati aici
Multumesc
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa