Clopotei de ian-feb 2008 (207)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

"M-ai omorat si tu Alina"
Lala m-ai mai linistit Nu mi-era frica de botulism, ci de ingrasat, obezitate...

Poze Daria
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roxanici lasa piticii aia deoparte si da-i fetii sa pape facut la cuptor, sufleuri si pune-i si un strop de sare .. nici nu ai idee cat o sa-i placa .. acum .. cu greutatea e cu dus si intors .. eu in copilarie am fost un tzar de copil .. slaba ca un ogar .. asta pana in facultate, iar acum .. doar ma stii ..

laurici sa porti sanatoasa pantofiorii!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 14+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

"M-ai omorat si tu Alina"
Lala m-ai mai linistit Nu mi-era frica de botulism, ci de ingrasat, obezitate...

Poze Daria
Cum creste Daria

Mierea aia in biberon nu o sa o ingrase. Asta e clar.
Singurul lucru negativ ce ar putea sa apara e caria dentara . Orice lichid dulce administrat cu biberonul poate favoriza aparitia cariei dentare. Poate si nu sigur deoarece mai intervine si genetica fiecaruia in ecuatie .
Dar iar, banuiesc ca nu bea ceaiul ala noaptea deci sansele sunt mici.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Kalosalina, de ce nu-i dai suc de fructe in loc de ceai? Eu recunosc ca un picut de ceai e bun pt hidratare si putina miere e buna pt imunitate la raceli, dar uite ca eu am facut cum am facut si nu le-am dat ceai deloc. Le-am insa mult suc si de cate ori am ocazia, miere. Marc mananca pe paine cu unt, iar lui Andrei din cand in cand ii dau cate o lingurita. Andrei acum are 200-250 ml de suc facut in casa /zi, si lui Marc ii fac cand e acasa, ca el petrece mai mult timp la gradi, dar si acolo papa multe fructe.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Voiam sa va intreb ce credeti de site-ul asta: http://www.parfumuriok.net/index.html daca or fi originale parfumurile, ca-s tare ieftine (fatza de magazin vorbesc)?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Cumnata-mea cumpara de la ei.Am si eu si sotul parfumuri de pe site-ul asta(primite cadou de la cumnatica) si par originale,mirosul persista mult timp,asa ca eu cred ca sunt ok.

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
www.youtube.com/user/irisuk1" target="_blank">FILMULETE

uite cum cresc
mami Iulia siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Elle, am printat reteta. multumesc mult!

Fetelor, ia uitati-va aici un pic la o fetita frumoasa foc ce mananca ciorbita intr-un mod tare original

http://www.youtube.com/watch?v=TH17mssjmoc

mie mi se pare super dulce
am ras cu lacrimi cand am vazut clipul
este fetita unui coleg de serviciu.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

parc-o vad pe fii'mea cand am lasat-o prima data sa-si faca de cap

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

A plecat femeia, gata curatenia, ma declar multumita. Am reusit sa fac si niste mancarica de post sa am ce manca deseara cand m-oi aduna de pe drumuri, ca aseara eram lesinata dupa o zi intreaga cu 3 covrigi si o banana, iar acasa nu aveam nimic de post.
Am plecat la calarit magazine.
Acum m-a sunat sotul ca a sosit faianta si gresia de la baie si a carat saracu' la ea 1 ora. Era rupt.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Kalosalina, de ce nu-i dai suc de fructe in loc de ceai? Eu recunosc ca un picut de ceai e bun pt hidratare si putina miere e buna pt imunitate la raceli, dar uite ca eu am facut cum am facut si nu le-am dat ceai deloc. Le-am insa mult suc si de cate ori am ocazia, miere. Marc mananca pe paine cu unt, iar lui Andrei din cand in cand ii dau cate o lingurita. Andrei acum are 200-250 ml de suc facut in casa /zi, si lui Marc ii fac cand e acasa, ca el petrece mai mult timp la gradi, dar si acolo papa multe fructe.

BAIETII MEI IUBITI

Roli, nu prea mai vrea sa bea suc de fructe. Cand era mica ar fi baut si 250 ml, dar acum...nici 100 nu bea. In schimb ii dau portocala taiata bucatele mici, mar, para rasa...Abia astept sa apara mai multe fructe si poate va bea din nou mai mult suc.

Poze Daria
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Fetelor,eu "m-am scos"...nu mai stam acasa de Sarbatori,ci mergem in Ungaria la shopping nici nu va puteti imagina ce bucuroasa sunt ca l-am convins pe tati sa mergem...
De curatenie tot n-am scapat,ca mi-e casa intoarsa,dar mai am un pic si-am terminat.

Am citit cam pe fuga cateva pag din cap trecut,plus cap asta,am vazut pozici cu fetite si baietei scumpi foc,filmulet cu Razvanici(Doamne ce emotii mi-a dat!) si TORTULET bun bun facut de Elle

Laura Dim (sper ca nu ma repet) Sa aveti distractie placuta in Grecia si vreme cat mai buna

Moni imi pare rau pt cele intamplate,dar poate asa e mai bine pt toti.Cu timpul va veti obisnui cu situatia.

Shose i-am povestit sotului de Iulia,cate cuvinte stie si de problema cu Mu-na-na.. tare s-a mai distrat si el..-am fetele cochete

Multumesc fetelor care i-ati urat piticei mele La multi ani de Florii

I-am luat cu ocazia Floriilor un set de la Fisher Price:bebe,carucior,cos de masina,gentuta si accesorii pt papa (cred ca Pipetica lui Shose are asa ceva) si e foarte incantata;de Duminica se joaca aproape tot timpul numai cu bebe.Tare ma bucur cand "o nimerim" cu jucariile.

Nu stiu daca o sa mai intru pana sapt viitoare,ca am un program mai incarcat zilele astea,asa ca fac urarea de pe acum:

Sa aveti Sarbatori frumoase alaturi de familie si cei dragi!!!

Ps:Laurici(mami de Thea) am vazut ca la Golden Tulip au aer conditionat centralizat.Cum vine asta?baga ei cat cred ca trebuie?Daca tot cunosti hotelul am zis ca poate ma lamuresti si pe mine...

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Iulia multumesc pt info. Bine ca stiu de site-ul asta ca ne asteapta zile de nastere unde putem oferi cate un parfum, ceva.
La Golden Tulip, din ce tin eu minte, cat esti in camera totul merge doar daca bagi cartela intr-un dispozitiv pe perete (uf, nush cum se cheama, dar banuiesc ca aia e chestia centralizata) si noi lasam o cartela in ea si cand plecam din camera, ca sa mearga aerul conditionat.

Pt iepuras eu i-am luat Theei carutul ala de care v-am scris. A venit ieri, azi l-am montat, dar inca nu i l-am aratat.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput