Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(113)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor
nope, nu e rasfat. Nu inca . Poate mai incolo, dar acum asa se exprima cand vor ceva. Cat suge esti sigura ca o satura? adica o si urmaresti sa inghita des? ca si al meu mai sta cate 45 min si apoi isi da seama ca nu s-a saturat de fapt Am batut recordul cu o alaptare de 75 de min, dupa care am mancat tot ce am gasit in frigider, asa de stoarsa eram

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

pai citeodata mai ia si "supliment", cind o vad ca plinge la tot si nu se linisteste nici cu muzica, atunci bag iar tzitzi la inaintare, citeodata e buna si pentru calmat si alintat la caldurica -ii place sa se puna cu obrazul pe tzitzi si sa adoarma asa...

deci asa cu laptariile, mai am putin si se regleaza, daca zici dupa 3 saptamini. cool!!!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

ps

misti faza cu mopul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

La voi cum arata caca de bebe?...la mine parca e placinta de dovleac...ca o pleasca ..scuze,..ma gandesc e normal?

Petra .....multumesc de incurajari...Doamne ajuta sa-mi treaca...asa macar sa vad si eu luminita de la capatul tunelului!

Florinela

Mergi la inceput

florinela, asa e si la noi, galben cu grunji si destul de lichid, adica se-mprastie peste tot, nu se tine intr-un loc.

Io am mai vazut ca se stimuleaza BBii cu temometrul la fundulet, daca nu iese KK, nu trebe neaparat supozitor.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

chatonel, ca sa se trezeasca noaptea doar pentru papa, organizeaza-te in asa fel incat sa ai pregatite si la indemana scutecele si ce iti mai trebuie ca sa o schimbi - eu folosesc servetele umede, nu il spal la fundulet noaptea - o schimbi la o lumina mai slaba - o veiozica/lumina aprinsa pe hol, vezi tu - si apoi o pui la san, daca dupa ce papa mai are chef de joaca va mai jucati dar...cat mai linistitor , ca sa vina mos ene

cam asta ar fi reteta, la noi functioneaza, avem o singura trezire de o ora. oricum, am inteles ca majoritatea bebeilor incep sa faca distinctia dintre noapte si zi cam la o luna

cat despre caldura... si eu imi cam fac griji, vom vedea acum....

mai intrebai ceva dar am uitat, revin, daca am vreun raspuns

petra, multumesc pentru raspuns; am mai incercat cum zici - fara lumina mare si chiar fara schimbat scutecul (unu din doua raminea, deci schimbat la cca 6 ore venea)si citeodata merge, citeodata nu. Se pune pe urlat.
Si noi dormim cu ea, cu rindul, asa de rea e ca ne tine treji pe-amindoi, deci ne impartim noaptea in doua. De fapt, dupa supt, care e cca 30-45 min ea are ochii mari deschisi, daca o pun la somn scoate sirena si urla... deci tre sa o mai tin inca pe-atit in brate, la povesti, la joc sau ascultat muzica.
O fi rasfat asta?

Toulouse, la ville rose

Chatonico, pai sunteti norocosi... la noi plimbatul, ganguritul, bratele, leganatul nu scad sub o ora (de obicei o ora jumate), si ziua si noaptea. Si noi tot cu randul dormim.

NOVUS nici al meu nu doarme prea mult ziua. De obicei doarme afara si in rest cam o ora- o ora jumate maximum intre supturi; mentionez ca nici ora aia nu e legata, o doarme pe bucati. Noaptea parca doarme mai mult, dar ziua e cu scandal (vorbim, nu plangem prea mult).

PETRA, CHATONEL va invidiez. La mine nu a curs din sani decat in prima zi, atat cat sa patez camasa. Acum imi dau seama ca intr-adevar nu am avut destul laptic - pana acum credeam ca a fost doar lipsa mea de experienta si de tehnica si de informare care a dus la halitul mixt (cred ca papam cam 50-50% san si Nan). Nu te plange, Dragoana mare, nu-ti doresc sa iti vezi copilul urland de foame cu sanul in gura.

SHASA asteptam un bebe Petru.

MONICA esti zana odiseei.

Monica mami de CRISTIAN

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hello fetele !!!
Mai un pic si fac depresie !!!
Ajutati-ma cu niste sfaturi:
- cred ca mi s-a infundat un canal la sanul stang pt ca simt ca si cum as avea o nuca acolo ;ce altceva ar putea fi ??
am citit ca trebuie sa fac dusuri calde, sa ma masez , sa pun bebe cat mai des acolo deci cu teoria stau bine, practica ma omoara ; am masat cat am putut m-am muls dar nuca e tot acolo !! ce sa mai fac?? luni vreau sa ma duc si la o ecografie mamara

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

novus cred ca este un canal infundat eu cand il alaptam pe Vlad m-am chinuit cu canalele infundate pana la 3 luni jumatate,era f dureros nici mana nu o puteam ridica.

Am patit si acum cat am stat in spital acelasi lucru iar o asistenta mi-a zis sa ma masez pe tot sanul cu garmastan de sus catre mamelon si pot zice ca a avut efect, De atunci nu mi s-a mai infundat

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

La voi cum arata caca de bebe?...la mine parca e placinta de dovleac...ca o pleasca ..scuze,..ma gandesc e normal?

Petra .....multumesc de incurajari...Doamne ajuta sa-mi treaca...asa macar sa vad si eu luminita de la capatul tunelului!

Florinela

Florinela, cica normal este "ca o omleta cu seminte de susan" , daca e verzui e semn ca nu a papat destul , cam asa stiu eu, ca si eu pazasc fiecare pampers

cat despre incurajari, nu de aceea suntem aici? eu una sunt tare bucurosa cu acest forum, ne mai amuzam, ne mai plangem, dar oricum stim in permanenta ca "every cloud has a silver line"

te imbratisez si iti transmit numai ganduri bune!

Mergi la inceput

ei, Monvas, ce faci? iata ca ne sincronizam pe forum! sunt si eu pe baricade, cu bebe la subrat!

mai, dar de Maya chiar nu mai stim nimic.... am vazut ca intrebai si tu, Florinela...

Mergi la inceput

ARIS, acum mi-am amintit, spuneai ca nu stii cum sa vezi la ce pagina ai ramas atunci cand intri pe forum mai rar, mergi in "contul meu - mesaje private - mesajele mele" si ar trebui sa iti apara cu alta culoare paginile vizualizate - un albastru mai deschis - eu asa fac.

Ilinca, nu ne spui nimic astazi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hello fetele !!!
Mai un pic si fac depresie !!!
Ajutati-ma cu niste sfaturi:
- cred ca mi s-a infundat un canal la sanul stang pt ca simt ca si cum as avea o nuca acolo ;ce altceva ar putea fi ??
am citit ca trebuie sa fac dusuri calde, sa ma masez , sa pun bebe cat mai des acolo deci cu teoria stau bine, practica ma omoara ; am masat cat am putut m-am muls dar nuca e tot acolo !! ce sa mai fac?? luni vreau sa ma duc si la o ecografie mamara

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

novus cred ca este un canal infundat eu cand il alaptam pe Vlad m-am chinuit cu canalele infundate pana la 3 luni jumatate,era f dureros nici mana nu o puteam ridica.

Am patit si acum cat am stat in spital acelasi lucru iar o asistenta mi-a zis sa ma masez pe tot sanul cu garmastan de sus catre mamelon si pot zice ca a avut efect, De atunci nu mi s-a mai infundat

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Culmea e ca nu ma doare,doar il simt acolo si nu stiu ce e si cand a aparut

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

monvas, am inteles, nu ma mai pling; nici nu vreau sa imi imaginez dragoana fomista fara laptic indeajuns!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput