Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(113)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Sa va mai povestesc din perlutele printisorului meu, vreti?
Merge de 3 zile deja la noua gradinita privata (vorba lui tac-su, am copil de fitze) si sa vedeti ce a invatat. Daca ii atrag atentia la ceva, ma intreba mirat (tare-as vrea sa-l pot inregistra odata)
-"Cum asa?"
Si normal, ca fara explicatie logica (pt el ) nu face ce-i ceri, cand in sfarsit intelege spune:
-"Aaaa, asa? Am inteles" Are 4 ani impliniti in 20 ianuarie. Doamne cate ii mai poate capul.
Dar vroiam sa spun ca vorbele astea nu-s preluate de la noi de acasa.
Acum a venit de la gradinita (il duce si-l aduca Alex), a papat (cu chiu cu vai) a baut lapticul si ne pregateam de somn (apropo, ati vazut pe pagina lui "Cum iubeste mami puiul?"). Dilema, in ce sa-l imbrac (dilema lui, ca mie mi-e simplu, are zeci de pijamalute).
-"Nu aia, mami" In final ceva i-a placut. Verde!
-"Aia da, mami, imi place. Seaman a etataretu"

Si si-a luat "etataretu" cu el in pat, amandoi verzi, si somn de voie. Ma duc si eu sa prid o tura de somn, pana binevoieste printesa sa ma lase. Sper si pe ea s-o prind intr-o criza de personalitate s-o inregistrez, sa vedeti ce claxon are, acum, ca ma plangeam eu ca fi-mea-i mutulica si nu plange.

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut...eu sunt o burtica care va naste luna viitoare ...as vrea sa va intreb pe cele care au nascut prin cezariana ...cum e cu refacerea? si as mai vrea sa stiu lapticul dupa cat timp a venit si daca alaptati? va pup ,si va doresc la toate nasteri usoare si bebelusi sanatosi !

Anca..
33+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Vergeturi -nu am avut la prima sarcina,dar la aceasta amcateva
Colici probabil o sa tot avem,caci manaca Isabella cu o pofta si frica ca ramane fara ce nu am vazut.Din aceasta cauza s-a inecat usor chiar si la san.

Saby bine ati venit acasa.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Multumesc mult fetelor de sfaturi ...deh au inceput alte ganduri si griji acum. Oricum ma bucur inca de perioada asta linistita fara colici.
Maine implinim o saptamana...ieeeeeee, uraaaaaa!!!!
Pup pe toate !!!

Sabina 39+ mamica de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veron1ca spune:

Buna fetelor! Nu am mai apucat sa citesc odiseea pt ca am nascut luni 6 aprilie, cezariana la 38 sapt+, o fetita, Andreea-Diana de 3200 gr, 49 cm. Suntem bine amandoua, incercam sa ne obisnuim, tati ne sustine.

Multa sanatate si bebei papaciosi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui voicu_bebi

salut...eu sunt o burtica care va naste luna viitoare ...as vrea sa va intreb pe cele care au nascut prin cezariana ...cum e cu refacerea? si as mai vrea sa stiu lapticul dupa cat timp a venit si daca alaptati? va pup ,si va doresc la toate nasteri usoare si bebelusi sanatosi !

Au povestit mai multe mamici in paginile trecute. In cazul meu, refacerea a fost destul de rapida. In ziua urmatoare operatiei misunam pe holurile spitalului si mi-au dat bebelina in camera, iar in urmatoarea am plecat acasa si mi-am reluat activitatile casnice.
Pe Adelina am alaptat-o in ziua operatiei,dar mai primea bonus. De cand mi-au dat-o in salon, ne-am descurcat singurele si lapticul a fost suficient. Acasa.. "Furia laptelui". Nu am luat nika. In prima zi am baut un pic de ceai de kimen si anason, dar nu-s amatoare, apoi am renuntt cand s-a deskis "Laptaria lui Adelache", nu stiu cum sa il mai opresc.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

saby, schimba copilul inainte de masa, pune bepanten pe fundulet si lasa-l sa adoarma dupa supt, n-are nimic daca face KK, de-asta are pampers ; oricum nu dureaza mult perioada in care adoarme imediat dupa ce papa.

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Buna gluma
da lasa copilul sa doarma cu caca la funduletz ca nu pateste nimic decat o iritatie de-o sa-ti dai cu capul de toti peretii
Chiar daca are scutec de unica folosinta niu se poate sa-l lasi sa stea cu el inbibat in pipi sau cu caca. Gandeste-te cum ai fi tu...si esti adult cu pielea tabacita.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui voicu_bebi

Anca..
33+

buna, iti raspund pe fuga: refacerea depinde de tine, incearca sa te misti cat mai mult dupa operatie, chiar daca doare putin. te va durea cand razi, asta a fost la mine problema, zici ca isi descoperise sotul simtul umorului exact atunci

nu-ti fie frica, totul va fi ok!

AYLA, NU PUTEAI ARATA MAI BINE NICI CU 90/60/90!!!!!!!!!!!!!!! PRINTESA ESTE DULCE FOC! LA FEL CLAU IMPREUNA CU "ETATERETUL"

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Au povestit mai multe mamici in paginile trecute. In cazul meu, refacerea a fost destul de rapida. In ziua urmatoare operatiei misunam pe holurile spitalului si mi-au dat bebelina in camera, iar in urmatoarea am plecat acasa si mi-am reluat activitatile casnice.
Pe Adelina am alaptat-o in ziua operatiei,dar mai primea bonus. De cand mi-au dat-o in salon, ne-am descurcat singurele si lapticul a fost suficient. Acasa.. "Furia laptelui". Nu am luat nika. In prima zi am baut un pic de ceai de kimen si anason, dar nu-s amatoare, apoi am renuntt cand s-a deskis "Laptaria lui Adelache", nu stiu cum sa il mai opresc.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou

aha mersi de raspuns..banuiesc k atunci cand alaptezi trebuie sa mananci anumite manacruri,si sa nu iei medicamente nu?
la noi din cate am inteles te tine pana a doua zi la reanimare si abia apoi te aduce in salon si de aia ma intrebam k pana ajung eu sa alaptez bebele ,asistentele or trece bebele pe biberon

Anca..
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

saby, schimba copilul inainte de masa, pune bepanten pe fundulet si lasa-l sa adoarma dupa supt, n-are nimic daca face KK, de-asta are pampers ; oricum nu dureaza mult perioada in care adoarme imediat dupa ce papa.

Toulouse, la ville rose

Buna gluma
da lasa copilul sa doarma cu caca la funduletz ca nu pateste nimic decat o iritatie de-o sa-ti dai cu capul de toti peretii
Chiar daca are scutec de unica folosinta niu se poate sa-l lasi sa stea cu el inbibat in pipi sau cu caca. Gandeste-te cum ai fi tu...si esti adult cu pielea tabacita.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

timi, noi asa am procedat timp de doo saptamini si ceva, acu 2-3 zile am inceput sa o schimb dupa ce papa, tot din cauza de adormeala la sin... si nu avem absolut nici o urma de iritatie, plus ca folosim scutece BIO, deci sta chiar uda la fundulet dragoana. Dar bepanthenu de-asta exista, trebuie folosit

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput