Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(113)
Raspunsuri - Pagina 19
Ayla21 spune:
Sa va mai povestesc din perlutele printisorului meu, vreti?
Merge de 3 zile deja la noua gradinita privata (vorba lui tac-su, am copil de fitze) si sa vedeti ce a invatat. Daca ii atrag atentia la ceva, ma intreba mirat (tare-as vrea sa-l pot inregistra odata)
-"Cum asa?"
Si normal, ca fara explicatie logica (pt el
) nu face ce-i ceri, cand in sfarsit intelege spune:
-"Aaaa, asa? Am inteles"
Are 4 ani impliniti in 20 ianuarie. Doamne cate ii mai poate capul.
Dar vroiam sa spun ca vorbele astea nu-s preluate de la noi de acasa.
Acum a venit de la gradinita (il duce si-l aduca Alex), a papat (cu chiu cu vai) a baut lapticul si ne pregateam de somn (apropo, ati vazut pe pagina lui "Cum iubeste mami puiul?"). Dilema, in ce sa-l imbrac (dilema lui, ca mie mi-e simplu, are zeci de pijamalute).
-"Nu aia, mami" In final ceva i-a placut. Verde!
-"Aia da, mami, imi place. Seaman a etataretu"

Si si-a luat "etataretu" cu el in pat, amandoi verzi, si
somn de voie. Ma duc si eu sa prid o tura de somn, pana binevoieste printesa sa ma lase. Sper si pe ea s-o prind intr-o criza de personalitate s-o inregistrez, sa vedeti ce claxon are, acum, ca ma plangeam eu ca fi-mea-i mutulica si nu plange.![]()
Monica
sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
voicu_bebi spune:
salut...eu sunt o burtica care va naste luna viitoare ...as vrea sa va intreb pe cele care au nascut prin cezariana ...cum e cu refacerea? si as mai vrea sa stiu lapticul dupa cat timp a venit si daca alaptati? va pup ,si va doresc la toate nasteri usoare si bebelusi sanatosi !
Anca..

33+ 
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Dodo-pui spune:
Vergeturi -nu am avut la prima sarcina,dar la aceasta amcateva
Colici probabil o sa tot avem,caci manaca Isabella cu o pofta si frica ca ramane fara
ce nu am vazut.Din aceasta cauza s-a inecat usor chiar si la san
.
Saby bine ati venit acasa
.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
saby spune:
Multumesc mult fetelor de sfaturi
...deh au inceput alte ganduri si griji acum. Oricum ma bucur inca de perioada asta linistita fara colici.
Maine implinim o saptamana...ieeeeeee, uraaaaaa!!!!
Pup pe toate
!!!
Sabina
39+ mamica de
Maia Andreea
veron1ca spune:
Buna fetelor! Nu am mai apucat sa citesc odiseea pt ca am nascut luni 6 aprilie, cezariana la 38 sapt+, o fetita, Andreea-Diana de 3200 gr, 49 cm. Suntem bine amandoua, incercam sa ne obisnuim, tati ne sustine.
Multa sanatate si bebei papaciosi !!!
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui voicu_bebi salut...eu sunt o burtica care va naste luna viitoare ...as vrea sa va intreb pe cele care au nascut prin cezariana ...cum e cu refacerea? si as mai vrea sa stiu lapticul dupa cat timp a venit si daca alaptati? va pup ,si va doresc la toate nasteri usoare si bebelusi sanatosi ! |
Au povestit mai multe mamici in paginile trecute. In cazul meu, refacerea a fost destul de rapida. In ziua urmatoare operatiei misunam pe holurile spitalului si mi-au dat bebelina in camera, iar in urmatoarea am plecat acasa si mi-am reluat activitatile casnice.
Pe Adelina am alaptat-o in ziua operatiei,dar mai primea bonus. De cand mi-au dat-o in salon, ne-am descurcat singurele si lapticul a fost suficient. Acasa.. "Furia laptelui". Nu am luat nika. In prima zi am baut un pic de ceai de kimen si anason, dar nu-s amatoare, apoi am renuntt cand s-a deskis "Laptaria lui Adelache", nu stiu cum sa il mai opresc.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-MarisaAnul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou
Timi07 spune:
| citat din mesajul lui chatonel saby, schimba copilul inainte de masa, pune bepanten pe fundulet si lasa-l sa adoarma dupa supt, n-are nimic daca face KK, de-asta are pampers Filles du Sud cu Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose ![]() |
Buna gluma
da lasa copilul sa doarma cu caca la funduletz ca nu pateste nimic decat o iritatie de-o sa-ti dai cu capul de toti peretii

Chiar daca are scutec de unica folosinta niu se poate sa-l lasi sa stea cu el inbibat in pipi sau cu caca. Gandeste-te cum ai fi tu...si esti adult cu pielea tabacita.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui voicu_bebi salut...eu sunt o burtica care va naste luna viitoare ...as vrea sa va intreb pe cele care au nascut prin cezariana ...cum e cu refacerea? si as mai vrea sa stiu lapticul dupa cat timp a venit si daca alaptati? va pup ,si va doresc la toate nasteri usoare si bebelusi sanatosi ! Anca.. ![]() ![]() ![]() 33+ ![]() www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici ![]() ![]() |
buna, iti raspund pe fuga: refacerea depinde de tine, incearca sa te misti cat mai mult dupa operatie, chiar daca doare putin. te va durea cand razi, asta a fost la mine problema, zici ca isi descoperise sotul simtul umorului exact atunci
nu-ti fie frica, totul va fi ok!
AYLA, NU PUTEAI ARATA MAI BINE NICI CU 90/60/90!!!!!!!!!!!!!!! PRINTESA ESTE DULCE FOC! LA FEL CLAU IMPREUNA CU "ETATERETUL"
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
voicu_bebi spune:
| citat din mesajul lui denisamada Au povestit mai multe mamici in paginile trecute. In cazul meu, refacerea a fost destul de rapida. In ziua urmatoare operatiei misunam pe holurile spitalului si mi-au dat bebelina in camera, iar in urmatoarea am plecat acasa si mi-am reluat activitatile casnice. Pe Adelina am alaptat-o in ziua operatiei,dar mai primea bonus. De cand mi-au dat-o in salon, ne-am descurcat singurele si lapticul a fost suficient. Acasa.. "Furia laptelui". Nu am luat nika. In prima zi am baut un pic de ceai de kimen si anason, dar nu-s amatoare, apoi am renuntt cand s-a deskis "Laptaria lui Adelache", nu stiu cum sa il mai opresc. Denisa-Madalina fericita de Adela-MarisaAnul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou ![]() |
aha mersi de raspuns..banuiesc k atunci cand alaptezi trebuie sa mananci anumite manacruri,si sa nu iei medicamente nu?
la noi din cate am inteles te tine pana a doua zi la reanimare si abia apoi te aduce in salon si de aia ma intrebam k pana ajung eu sa alaptez bebele ,asistentele or trece bebele pe biberon
Anca..

33+ 
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Timi07
Buna gluma da lasa copilul sa doarma cu caca la funduletz ca nu pateste nimic decat o iritatie de-o sa-ti dai cu capul de toti peretii ![]() ![]() Chiar daca are scutec de unica folosinta niu se poate sa-l lasi sa stea cu el inbibat in pipi sau cu caca. Gandeste-te cum ai fi tu...si esti adult cu pielea tabacita. Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) Iepurasul ne aduce un bebe |
timi, noi asa am procedat timp de doo saptamini si ceva, acu 2-3 zile am inceput sa o schimb dupa ce papa, tot din cauza de adormeala la sin... si nu avem absolut nici o urma de iritatie, plus ca folosim scutece BIO, deci sta chiar uda la fundulet dragoana. Dar bepanthenu de-asta exista, trebuie folosit
Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose