Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(113)
Raspunsuri - Pagina 12
anamariame spune:
Ayla, am tot vrut sa-ti spun si am uitat: eu citesc mereu informatiile de pe blog. Sunt atat de multe si de utile! Multumim! Ana-Maria 38+AMR 2 saptamani
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Ayla, am tot vrut sa-ti spun si am uitat: eu citesc mereu informatiile de pe blog. Sunt atat de multe si de utile! Multumim! Ana-Maria 38+ AMR 2 saptamani |
Ma bucur sa fie de folos cuiva.
Monica sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Ayla21 spune:
Cum iubeste mami puiul?
E pe pagina lui Clau, deci e parola pt site-ul lui.
E cartea care i-o citesc in fiecare seara. Sper sa va placa.
Somn usor in continuare!
georgiana310 spune:
Ilinca, nu uit de adeverinta. Ma gandesc daca mai imi trebuie ceva: trusa de igiena personala, papucii de casa, landou pt scos pisi din spital, hainute pt scos din spital...
Altceva nu mai imi trece prin minte, din cate am inteles ca imi trebuie...
Sasha, sa traiasca micul indian! Sanatos, puternic si norocos sa fie!!!
39+ Brisees
gia
Galushca spune:
Petru mic si Shasa, sa fiti sanatosi si fericiti!
Paste fericit fetelor care sarbatoresc acum!
Am aterizat si eu pe-acilea, bebita e bine, dar plange mult. Nu-mi dau seama daca sunt colici. Cam tot timpul aerul nedat afara a fost e vina, dupa ce face rag se linisteste, dar poate sa dureze si doua ore. Si buba e ca o apuca plansul la ora de culcare a surioarei celei mari si eram stresata rau. Si bineinteles ca ea plangea si mai tare.
E foarte sensibila, plange daca nu-si poate tine capul si-i cade pe mine, daca nu o tin foarte ferm, daca isi trage cate un pumn in capsor...
Eu sunt stresata, nu prea am timp de mine.
Slava Domnului, a crescut bine, are 4,100, dr zice ca e ok.
Trebe sa ma relaxez un pic...
Ma bucur ca am reusit sa va scriu, ca o minune, doarme la ora asta...
Va pupam tare
chatonel spune:
citat din mesajul lui Ayla21 S-a nascut Petru! 3,700 si 51 cm. Este frumos, superb. Imi iubesc baietii! Felicitari Shasa! Bun venit, bebe Petru! Monica sotie si mama fericita E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA! |
felicitari shasa
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Ayla21 S-a nascut Petru! 3,700 si 51 cm. Este frumos, superb. Imi iubesc baietii! |
Felicitari Sasha,bebe Petru bine ai venit pe lume
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ayla21 spune:
Buna dimineata!
Dodo, pe tine cine te-a trezit?
La 2 si la 6,45 a supt Luana, si cand ma gandeam ca dorm si eu, la 8 m-a trezit Clau ca s-a trezuit soarele.
Cine naste azi?
La multi ani celor care isi serbeaza astazi onomastica!
Floric, La multi ani!
Florinela, La multi ani!
Gigelica, La multi ani!
Si daca mai sunt fete care nu le stim numele, La multi ani!
De asemenea, La multi ani Florin! baietel se Shasa
pisigri spune:
Felicitari Shasa !
Mitza sudica ce esti, nu cred ca am probleme cu lapticul (inca). Ca daca maninca la 3 ore am sinul care e la rind pietroi si cuuurgeee... Dar daca " acceleram" procesul, mi se pare ca nu-i ajunge. Cind string eu insa, sa vad daca nu suge degeaba, curge bine merci. Numai ca acu vreo saptamina am "scapat" in oras oleaca si am zis sa luam o cutie de lapte praf sa fie in casa in caz de ceva, si Motanu' mi-a zis repede ca "nu e cazul". Asa ca de atunci am dezvoltat o fixatie ca o sa ramina copilul flamind LA UN MOMENT DAT. Asa, cit sa am eu satisfactia lui "ti-am zis eu !!"
Avem alta problema insa. FAcind pauze mai mari noaptea, cind se trezeste e rupta de foame...la trezirea de la miezul noptii e cum e, ca nu trece prea mult de la ultima masa, dar la ora aia e super adormita si maninca putin si nu o mai pot trezi nici cu tunul. Dar la cea de dimineata, pe la 4.... e crima. Eu am sinii plini, ea e flaminda, trage ca disperata, sinul curge ca disperatul, asa ca inghite o tona de aer, facem pauze de rigiit dar evident nu rigiie cit a inghitit (si nici pauza nu pot sa o fac prea lunga)...asa ca termina de mincat si incepe sa urleeeee....si da-i colici cit incape... Si mai nasol e ca nu stiu cum sa rezolv, ca nici sa-mi pun ceasul sa sune ca sa manince fix la 3 ore nu-mi vine, si nu stiu daca rezolv ceva, ca oricum se va trezi flaminda daca la ultima masa a mincat putin. Singura solutie la care m-am putut gindi ar fi fost sa ma mulg si sa pun in biberon, sa manince din biberon ce e lapte in exces in sin, si apoi la sin, cind nu mai curge asa de tare si poate suge si ea mai civilizat...dar cind stiu ca asta inseamna iar mai putin somn peste noapte.... Oricum, "pauza de somn" de la colici dureaza vreun ceas jumate, sa ma mulg eu un pic sigur nu dureaza atita. Numai ca ar trebui sa stiu cind se trezeste ea, ca sa i-o iau inainte...om vedea, poate incercam la noapte !
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
millie spune:
Neata!
Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra