Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(113)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27
Sunt o mama denaturata,l-am lasat pe berbecut cu soramea si eu am evadat in alta camera si stau pe net... si e asa de bine ca e LINISTE!!!!

super obosita de berbecut planagios DARIUS ANDREI

exact asta trebuie sa faci mai des, sa-ti aerisesti mintea, noi ce crezi ca facem? de-asta e nevoie de ajutor pt mami!!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Tufetele, acuma mi-a venit un gand. Pai voi nu iesiti cu bebe la aer. Unu, ca sunteti voi deprimate, numai in casa, in ritmul asta de oboseala si nesomn, si doi, ca bebe nu e ebosit la nani. Aerul ii oboseste si dorm mai bine. Macar 15 minute cu ei in brate in jurul blocului si e ceva, si pt voi si pt bebe.
O sun pe Shasa ca nu am nici o veste. S-au trezit si pici mei si au papat, acuma sa vedem daca mai au chef de baie cu burta plina.

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Dilatatie 7
Hai Shasa!

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui joanna27
Sunt o mama denaturata,l-am lasat pe berbecut cu soramea si eu am evadat in alta camera si stau pe net... si e asa de bine ca e LINISTE!!!!

super obosita de berbecut planagios DARIUS ANDREI

exact asta trebuie sa faci mai des, sa-ti aerisesti mintea, noi ce crezi ca facem? de-asta e nevoie de ajutor pt mami!!

Toulouse, la ville rose

mersi..deja imi faceam reprosuri.
Acum e bine ca sunt la mama...vad eu pe.... cand ma duc acasa.
Oare are ceva daca beau ceva?..glumeam

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am avut si noi o zi azi....
Afara nu am mers ca a plouat si a batut vintul. Dimineata am mai dormit oleaca, dar de pe la prinz...ne-a scos la pensie. Da-i si urlaaaaa.... a ragusit micuta, m-am si speriat, i-am pus termometrul, nu are febra...sper sa fie raguseala numai de la urlat. I-am facut baie ceva mai devreme decit de obicei, in speranta ca se mai linisteste...a papat la amindoi sinii, ceea ce e o premiera, incep sa imi fac griji ca nu am fir de lapte praf in casa in caz de ceva. Apoi am trambalat-o amindoi in brate vreun ceas jumate si pina la urma a adormit. Interesant e ca sta in pat de vreo 15 minute si inca nu s-a trezit, ceea ce e o noutate pe ziua de azi.

Sintem rupti de oboseala, mai ales eu, ca eu is aia care noaptea dorm cu intreruperi... cred ca o sa incerc sa vb cu Motanu sa facem cu rindul, sa ma trezeasca atunci cind trebuie sa manince, dar sa o gidile el jumatate de noapte sa adoarma... ca nu mai pot si incep sa nu mai am rabdare si m-am surprins enervindu-ma pe ea cind ma boceste cite 2 ceasuri noaptea...si stiu ca nu e vina ei, dar...

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
pai citeodata mai ia si "supliment", cind o vad ca plinge la tot si nu se linisteste nici cu muzica, atunci bag iar tzitzi la inaintare, citeodata e buna si pentru calmat si alintat la caldurica -ii place sa se puna cu obrazul pe tzitzi si sa adoarma asa...

Si noi avem laptic sedativ. Papa sustinut cam 15min, apoi "adormit", raspunzand la stimuli din ce in ce ma incet... pana adormim de tot. La sanul lui mami...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Haideee, Shasa!! In sfarsit o nastere mai la timp, vezi, 3 e cifra magica!
Io am reusit sa-mi pun p'olalta bagajul. Am calcat hainutze pana m-au luat durerile de shale. Am bagat o gramada de prajituri in mine (noi tinem ambele Paste si nu stiu ce-o sa mai pun maine pe masa in materie de prajituri, ca am tot dat iama in ele:))).Sper sa rezist 2 in 1 macar pana-n 16 seara. Si eu sunt convinsa ca rezist.
Georgiana, sa nu uiti sa iei cu tine adeverinta de la serviciu, sa ti se faca reducerea la Euromedica.
Tufete, m-ati dat gata cu analiza lu' kk. Auzi tu, placinta de dovleac si alte chestii...oooof si vai...imi vin in minte flash/back-uri de cand era Manole mititel si mai mereu avea diaree, saracul. Cum imi caca el toata casa (de fapt eram studenta si stateam in chirie). Ma gandesc ca mai rau ca diareea lui Manole nu poate sa puta kk de copil...:)). Ce probleme-mi fac, adevarul e ca sunt tare sensibiloasa la mirosuri...
Luni ma duc la un ultim control ("daca apuc"- vorba asistentei...lasa ca-i demonstrez io ca apuc). Oricum m-a avertizat maica-mea ca luni nu misc un pai, ea are oroare de 13, e obsedata. Sper sa nu-i fac figura!!
(io ma tot analizez- dop-nimic; contractii-nimic; dureri ca la ciclon-nimic...o sa m-apucea oare asa brusc, fara niciun simptom?!)

38+Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Hai Shasa!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Hai Shasa!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

HAIDE SHASA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

Mergi la inceput