*LMA!!* Puiutzi de Randunici 2008!! (243)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Gata si cu gratarul...back home

Mai am sa pun lenjeriile pe pat si apoi ma odihnesc un pic sa fiu fresh cand scot fetele afara.

La multi ani, Flori!
Ai 2 fete minunate , iar tu arati super!

Naty ce misto ca te-ai intalnit cu Andreea! Dar tu o cunosteai? Eu nu cred ca o cunosc pe Gudinde...

Ursuleato si mie imi era dor de tine, dar ma gandesc ca n-ai mai dat pe la noi din cauza ca esti f ocupata , ceea ce e foarte bine

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Flori, la multi ani ( esti rusinos de tanara pi linga mini), sa ramai mereu asa , frumoasa cum esti acum , fericita cum te fac fetele( se vede )

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da chiar, Flori, auzi sa plangi la 27 de ani!
Apropo, ce-o mai fi cu Mikydooza ca de la cheful Alexiei nu a mai scris nimic?....Mikyyyyy!!!
[b]Nicol
, m-am mai vazut o singura data, f scurt, cu Andreea dar azi nici prin gand nu ne-ar fi trecut sa dam una de alta Deci inteleg ca invitatia cu unghiile e pt Bucuresti, unde faci cursul acum, nu? DE-TA-LII!!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

fetelor mi-a cazut rau de tot Sam din pat.a dat cu capul de marginea mesei de sticla,are un ditamai cucuiul intre srancene ,nasul f umflat si i-a curs si sange din nara dreapta!abia l-am linistit!David a inceput si el sa planga si sa-mi reproseze ca sunt o mama rea,ca nu am grija de el.acum a adormit....

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mai Simo...o slujba in casa nu ar strica?
Of, mititelul...cand va ziceam eu ca nu scapa niciunul fara cazaturi radeati de mine...E tot mai greu sa-i supraveghem. Lasa mami, trece buba!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,saptamana trecuta am facut sfestanie,duminica trecuta am impartasit copii,si m-am impartasit si eu,ca sa nu mai zic de altele.si da,cred ca va trece ...doar ca acum sunt eu terminata din toate punctele de vedere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

no, ca am sforait putin....de la 3 si pana acum! trai pe vatrai, nu gluma!

olgule, pleata mea e in crestere, una dezorganizata, dar e pe calea cea buna

amina, mi-ai adus aminte de un mosulet care cerea de la farmacie "ceva usor, de seara" ...biata farmacista bombmanea "laxativ sau somnifer?"...la care baba ii zice:"laxativ, ca apoi il ia somnul"

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Simo imi pare tare rau de cazatura lui Sam si de urmari...Si cred ca ti-a venit tare greu cand ti-a reprosat si David...

Naty vorbim pe mess

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

amina, mi-ai adus aminte de un mosulet care cerea de la farmacie "ceva usor, de seara" ...biata farmacista bombmanea "laxativ sau somnifer?"...la care baba ii zice:"laxativ, ca apoi il ia somnul"

"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

fetelor mi-a cazut rau de tot Sam din pat.a dat cu capul de marginea mesei de sticla,are un ditamai cucuiul intre srancene ,nasul f umflat si i-a curs si sange din nara dreapta!abia l-am linistit!David a inceput si el sa planga si sa-mi reproseze ca sunt o mama rea,ca nu am grija de el.acum a adormit....

sa treaca buba. mamica necajita. david, care a zis ce a zis din cauza ca era speriat.

"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga

Mergi la inceput