*LMA!!* Puiutzi de Randunici 2008!! (243)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Clau Cuscra , Din pdv Somn copii nostri s-au ales bine , Andrica poate sa manince ( si maninca ) orice si oricat inainte de culcare iar laptele de seara este de cel putin 350ml si cu multe cereale, si tot geme toata noaptea( adica se alinta), Seamana cu masa( si eu fac la fel Chiar si acu batrana...

acu chiar ca inchid forumul , ma doare capul ..........zau( ma simt privita) , mai stau nitel pe mes

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gbutucica

Am uitat sa va reamintesc AMR_UL 6 ( sase) zilisoare

Asta e cel si cel mai important!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cuscra, vreau sa spun ca si mie imi face rau poza asta din stanga, ma buseste plansul cand ma uit si vreau sa nu ma mai uit la ea, dar nu pot, pe furis ochii mei se duc mereu acolo! Ma simt si vinovata, zau! Offff Doamne! Daramite tu ca ai cu totul alte amintiri...ti-e si mai greu.
Cat priveste somnul puilor, si eu sunt sigura ca la Rebecca n-are nici-o legatura foamea cu somnul...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Va pupez , nu mai stau nici eu, am chef sa citesc in seara asta...

Noapte buna dragele mele randunici!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara!
am fost la ziua nepoticii Ioana, care face azi 5 ani! M-am intors cu copiii obositi si nervosi...
In rest n-am facut mare lucru azi, as vrea sa-mi ia si mie cineva copiii sa pot face ordine si curatenie!

Giani, eu nu stiu povestea ta in care intra si un ingeras Alexandra, dar simt asa multa durere si tristete!
Te pup si te imbratisez!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Nici eu nu stiu povestea ta trista Giani, dar te imbratisez cu drag .

Va spun si eu noapte buna!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

http://www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Seara buna...nimic deosebit azi, parc si iar parc si un gratar intre parcuri (dar la aragaz)...Vladutz iar n-a mancat dar incep sa ma obisnuiesc Teo e la petrecere , intr-un club ...curatenie nu fac mai mult ca de obicei...cam atat!
Butucica, nici nu stiu nimic dar te imbratisez cu drag
Gecko,Tonic si Cami Sarbatori fericite !
Pup si falca de printesa sa se dezumfle mai repede
Ursuleata f tare initiativa cu petrecerea Pot sa aduc si musafirii cu mine?
Simoof, vai de cucuiul lui de nazdravan Ca eu stiu cum e Las' ca asa se face mare , e regula jocului..ce sa-i faci?
Acum somn ca a mai trecut o zi

ooooo...era sa uit! La multi ani OprescuFlore , tot ce iti doresti sa devina realitate

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Zi proasta si azi... Febra, 39,4... maraieli, nu a vrut sa manance... il hidratez cu siringa de Nurofen... Cat mai dureaza oare? Ca imi pierd mintile pe aici... Norocul e ca face scaune putine (azi, 3), desi miros inca urat si sunt mooooi. Urati-mi succes.

A, si am mai fost si la mizerabilul ala de targ, de mai mult mi-a secat vlaga din mine drumul... si nu am gasit nimic!!!! Ce scaune de masina?? Ce incaltari de copii?? NIMIC!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ma bucur tare ca vreti sa veniti, sper sa fim cat mai multe.....daca e cald si frumos e si pacat sa nu veniti

Mimo, poti sa vii cu cine vrei, cu catel si purcel,,,dar fara Vlad si Teo nu te primesc.
Azi a mancat Vlad mai mult ca niciodata.
Dimineata: 140 ml lapte si 130 cereale cu lg.
Apoi a papat 2 mere coapte cu banane.
La pranz a papat 220 g piure de legume si la 5 un iaurt. La 7:30 a mai mancat un castronel plin cu mamaliguta, smantana si branzica si dupa 30 minute a mai baut 150 ml lapte.
De cateva zile imi cam refuza biberonul si bea laptic cu cereale sau din canuta,,,iar eu nu pot decat sa ma bucur ca scap de spalat biberoane, ce de, eu nu-s duamna ca Mimo cu masina de spalat vase

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput