M-am uitat la toate pozele. Superbe costumele!
Uite ca v-ati descurcat pana la urma ![]()
Acum vreau detalii tehnice ![]()
Adarius, din ce e facuta veste? Din pungi de hartie?
Maristef, ce sunt alea rosii? Farfurii de unica folosinta?
Fiica-mea nu avut carnaval, doar serbare unde trebuia sa fie Zana Zorilor. Dar din pacate nu a putut sa mearga ca seria noastra la mare a inceput cu o zi inainte de serbare. La anul sper sa ne spuna din timp cand se tine serbarea.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
Da Sanziana, ai vazut bine.
Sunt farfurii de unica folosinta cu cd-uri pe ele.
Farfuriile sunt capsate unele de altele, iar cd-urile sunt prinse de ele cu litze.
mama Biutei
Sanziana,veste e facuta din pg de hartie de la supermarket si capsata ,iar franjurile sunt din pg colorate si alea prinse tot cu capse,iar pantaloni au fost o pereche de acasa,doar ca am pus pe lateral fasii de pg tot franjurate.A mai avut un arc facut din lemn de pe malul raului,iar pe cap din tortile pg i-am facut o chestie,nu se vede foarte bine dar oricum a fost super.Maristefe super si al tau,felicitari la amandoua,iar cu pozele asta e,voi incerca sa ma descurc data viitoare.
Iata ca si noi trebuie sa facem niste costume de insecte din materiale reciclabile.
Va multumesc pentru idei ca noi nu prea am fost inspirati pana acum. M-am hotarat sa imit costumul de albina (eu zic cai mai mult viespe) din saci.
Intrebarea mea este cum ai facut coada, acul? cu ce ai umplut-o?
Si buburuza e interesanta da n-am gasit farfurii rosii.