Pepenasi de iul-aug08 (108)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

SARBATORI FERICITE CELOR CARE AZI SARBATORESC SFINTELE PASTE!!

La Multi Ani tuturor florilor care azi isi sarbatoresc ziua numelui!!

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Intru si eu finally, supa o saptamana foooarte aglomerata, sa va spun ca suntem bine, mai mult pe afara. Noua ne ies dintii 5 si 6 de sus, deci suntem intr-o maraiala si-o jale continua.

In rest, papam binisor, cu perioade de mofturi si cu perioade de balotat, pe afara papam pufuleti, piscoturi, banana (ii dau intreaga si ea musca). Se ridica de tot ce prinde, racaie parchetul si gresia si mananca tot ce prinde pe jos, daca nu reuseste sa ia cu mana, linge parchetul!!! Deci tre sa fiu in permanenta cu ochii pe ea, ceea ce nu-mi lasa prea mult timp.

A inceput sa bea mai mult lapte, de la 90 a trecut la 150, si mai nou la 180 ml la o masa asta pe langa mancarea solida.

La capitolul vocalize zice: ta-ta, pa-pa, da-da, tai-tai, ata, asa, be-be, ba-ba, dar ma-ma nu! Eu sunt in continuare beee daca e doar maraita, iar daca e grava treaba devin meee sau me-me.

Cam atat de la noi, fug sa pap si eu ceva si sa-mi beau cafeaua pana nu se trezeste.
Na ca s-a trezit! toata bostana!

si bebe

Mergi la inceput

Am citit se eu vestea despre Emma si m-am intristat foate tare!
Condoleante parintilor si multa putere! Ce nedreapta e soata!!

si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

LA MULTI ANI CELOR CE ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME

PASTE FERICIT CELOR CE SARBATORESC AZI INVIEREA DOMNULUI

_

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Iriss sa-ti fie de bine tunsoarea

dupa botezul nepotului ma duc sa ma tund si eu frantuzeste ca mi-e ca daca tai prea mult din el o sa-mi para rau dupa aia

ia dat si Dariei primul de sus si vad ca apare si cel de-al 2 lea tot de sus se vede un punct alb

ieri am iesit la plimbare...si cand m-am asezat pe o banca da cu urlete sa o iau din carut ca ea sa mearga sustinuta pe jos...daca o luam in brate iar cu urlete cum o lasam pe jos cum se oprea...toata lumea se uita la mine ca cine stie ce-i fac copilului de urla asa...

va doresc dupa-amiaza placuta

_

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

cristina_26, venim in mai, ca mi-a fost frica viroze,frig.
La o luna cand am fost la control atat ne-a repetat medicul sa nu raceasca Matei ca ma bagase in sperieti.
De asta am si facut o tampenie cand avea Matei vreo luna juma - doua, l-am imbracat mai gros si saracu a facut alergie la caldura,era tot corpul plin de bubite mici rosii.
Dupa ce am cautat pe net si am vazut ce prostie am facut, l-am mai destolit si pana seara isi revenise.
In mai cred ca e cald cat de cat.
Abia astept!
Sanatate maxima!

Mami de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare tuturor!

Presupun ca sunteti in parc sau la nani!
Noi suntem la nani!

La multi ani celor cu nume de floare si mai ales lui Flo si CAmy si lui Flo de Mada de Englitera!

PAste fericit celor ce sarbatoresc azi Invierea Domnului!

Am vazut masinuta aia telefon de la Simba!
O avem si noi de cand era DAria mai mica.......vedeti ca bebe isi poate prinde cu cu usurinta pielea de la degetele in ochii minunii aleia....ale mele au patit-o de vreo cateva ori asa ca acum au invatat sa ocoleasca zona:D!

RAlu...iote pe-aicea bantui....adica mai mult prin parc si pe-afara in ultimele zile...de am trecut bietul copil la "regim" de borcanele!

Fetele sunt ok.

Tonina e total incantata de mersul biped , dar e musai sa aiba ceva de ce sa se tina (peste vreo saptamana ii dau un bat sa se tina de el....la Dari a mers:D....)

Felicitari, LAura pentru primii pasi ai Theei!

Felicitari, Anaxena pentru primii pasi ai MAriei!
Cum se mai simte iubita mica?

Nati...ma bucur ca ati mai scris de voi! Si Antonina are vreo 3 gata-gata sa sparga gingia si e jaleeeee!Pupicei sa iasa o dta dintisorii si sa nu mai chinuie puii mici!

Iriss, vazut freza noua(mie-mi place cum iti sta...e un nou look)

AM vazut pozele de la intalnire cu pepenasi si pepenase care mai de care mai frumosi si mamici de asemenea!

Pupicei tuturor....ma duc sa bag ceva la oala ca acum se trezeste fometila si n-am ce sa-i bag in cioc!:(

pupicim pepenimea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Un Paste fericit la toata lumea!

tuturor care isi serbeaza astazi ziua!

Edit: Da Bujo am observat ca merge ca ne-am jucat si noi astia mai mari cu tel .
Anka, i-am luat sandale marimea 20 pana la urma ca am probat si are maxim 0.5 cm pana la varf. Am gasit Primigi la un magazin cu 65 de lei si nu am vrut sa-i ratez. Acum ea poarta nr 19 si pana in vara face ea labuta de 20.

o zi frumoasa la toata lumea , la noi a iesit soaraele

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

la multi ani floricelelor, sa fiti sanatoase si voioase! multe si

Paste fericit! celor ce il serbeaza astazi.

Ronzy scuze ca n-am raspuns mai devreme dar abia acum am mai intrat. asta e reteta de care spuneam, budinca de orez. eu am taiat merele cubulete (edit: fara coaja) si le-am calit cu putina apa si scortisoara si in loc de unt am folosit ulei de masline. iti scriu si un PM in caz ca nu apuci sa citesti

ne-am inscris in concurs
daca aveti placerea sa ne votati

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola!

La multi ani tuturor care isi sarbatoresc astazi ziua si Paste fericit celor care il tin astazi!

Lume noua lume noua- ma bucur tare mult pentru reaparitii- Rontzy, Nati, Irda- va pup

Noi stam mai mult pe afara si nu prea mai apuc sa scriu.

Pupicei tuturor

Mergi la inceput