Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(10)
Raspunsuri - Pagina 4
alunelsialbinutza spune:
Dienutze, Dl. Tanase e super ok. Eu nu merg la el, merg la Nayel dar stiu ca e foarte bun.
Hehehe poate ne vedem p-acolo prin toamna, cand or fi controalele mai dese.
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 8+
poveste Bradut
bebe surpriza
laurairina13 spune:
Neata, fetele!O saptamana cat mai usoara, si fara dureri,greturi, arsuri si sangerari!
Laura, 9+
poze
Ramonika spune:
neata fetelor, e Saptamana Mare. voi tineti post? eu nu, la carne as putea renunta, dar la lactate nu pot, mai ales ca ne trebuie calciu pt. bebici.
am o durere in gat de vreo 4 zile tot bag ceaiuri fierbinti, dar degeaba.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
Pirelia spune:
Neata tuturor burticilor.
Nu voi tine post. Zilnic iau la birou un iaurt, pentru bebelus, si nu voi renunta la calciul din el pentru acest post, sper ca Dumnezeu sa ma ierte. Refuz cafeaua, gata nu mai beau, nu mai sorb nu imi mai inmoi buzele in nicio ceasca de cafea. Un ceai de lamaie va ofer eu. Cine primeste?
Azi merg la ecografie si, eventual, la consult. Sper sa fie totul ok, pentru ca data trecuta, fiind prea mica sarcina, nu a vazut nimic.
Sa vedem acum, ar trebui sa-mi spuna ca ii bate si inima micutului meu. Iubitul meu e foarte nerabdator asa ca imediat ce ies din cabinet trebuie sa-l sun sa-i dau „raportul".
Viitoare mamica in culmea fericirii 4+ (6+)
A_driana spune:
nici eu nu voi tine post, imi place sa mananc de toate, mai ales acum .....iar ffff multe lactate trebuie pt bebe, asa ca.....
eu zic ca o femeie insarcinata n-ar trebui sa tina post, trebe sa manance de toate, si decat sa poftesti la ceva,si sa nu mananci pt ca tii post, dar tot la aia sa te gandesti, apoi mai bine mananci...
va doresc o sapt minunata, fara dureri, fara nici o problema
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
7
strumfulet
vias spune:
cine spunea ceva de somn??...ca eu sunt terminata cu somnul...nu-mi mai revin deloc......eu as dormi apoi as manca..iar as dormi...iar as manca....daca s-ar putea...as tine-o asa continuu..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
9+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
vias spune:
miercuri, adica poimaine, merg la control la Tg Mures...Doamne Ajuta sa fie bebelusul sanatos!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
9+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
edelyia spune:
Buna dimineata burtici scumpe!sper sa aveti o saptamana cat mai frumoasa, fara greturi si alte simptomeeu in rest ma simt bine,dimineata cand ma trezesc mi rau daca nu mananc...pana acum nu am patit asa ceva...sa ma ridic din pat sa merg direct la frigider si mai apoi la alte treburi.sper sa fie bine,dupa 20 apr merg din nou la control,iar pe la inceputul lui mai imi fac o programare la murespe toate
camy_pus la ce dr.mergi la ms?
delia 7+
alunelsialbinutza spune:
Incerc sa ma programez si eu pentru maine. Poate ajung sa imi fac si analizele, ca ma apuca stresul. Nu mai am timp de nimic, iar chef ... niciatat
si 8+
poveste Bradut
bebe surpriza
alunelsialbinutza spune:
Eu post n-am tinut niciodata. Nu pot si nici nu tin mortis.
Cred ca m-am intixicat de la ceva mancare, mi-au aparut niste buburuze pe burta.
si 8+
poveste Bradut
bebe surpriza