Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna seara fetelor!Paste fericit va doresc(celor care sarbatoresc saptamana asta si nu numai)!eu acum am terminat treaba,m`am intins in pat ca nu mai pot de oboseala.
sinzi ana ai grija de tine si de bb....stai la pat,fara nici un efort(cand am patit asa mi s`a recomandat s astau numai la pat ,plimbari doar pana la baie si atat),iar daca nu poti suna dr.si ai cumva utrogestan sau duphaston la indemana poti lua ca nu face rau la bb si ajuta la oprirea sangerarii(asta`i doar o sugestie...depinde de tine..faci cum crezi u ca`i mai bine)
Va pup si noapte buna

delia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

hop si eu...
celor ce sarbatoresc Pastele le doresc Paste Fericit...iar ,,FLORILOR'' le doresc sa fie frumoase ca niste flori, vesele si zambitoare...
va pupic pe toate...si somnic usor...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

6

strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna seara, burtici!
Nu am mai putut intra, dar vad ca sunteti bine toate
Paste fericit catolicelor si La multi ani Floricelelor!
Va pup, noapte buna!

6+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie :)
VEDETUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dragele mele,
Am intrat sa spun "La mult ani" gravidutelor cu nume de flori si "Paste fericit" celor care azi serbeaza Invierea Domnului.
Pupici pe burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaMia spune:

La multi ani floricelelor:) si Paste Fericit celor care sarbatoresc astazi Pastele!
Am fost si eu saptamana trecuta la control...si...e totul bine...sunt fericita:)
Sper sa fie totul bine in continuare...si sa scap cat mai repede de starea de nervi si de oboseala pe care o am:( nu stiu cum ma mai suporta sotul meu...saracul!
Va pup si sa aveti o duminica linistita!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lysssa18 spune:

Dragi burtici,

La multi ani tuturor celor care poarta nume de floooori

Si celor din credinta catolica, le urez un Paste Fericit, alaturi de familie...

Ma... bag iar la somn... m-am trezit numai sa beau o cana cu laptiiiiic (aveam poooofta )

Va pupicesc pe toate, ne auzim diseara

I`m gone.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Buna burtici

LA multi ani !!!! tuturor florilor . Petrecere frumoasa
si Paste Fericit ! celor care sarbatoresc astazi invierea Domnului .

sper ca sunteti vreuna pe aici sa imi dati un sfat ca imi plesneste creierul .

de ieri dimineata simt o presiune in burtica. jos , pelvian . durerile nu sunt tari ,adica le suport , insa sunt persistente ...cu alte cuvinte nu ma lasa deloc , non stop le simt (desi am luat 2 no spa si stau in pat ). nu vreau sa le spun dureri menstruale ...pt ca alea erau tari , insa astea persista ...

ati avut asa ceva ?
sper ca bebelul este ok , nu am sangerat si sper sa nu ..doamne fereste si ma rog incontinuu sa nu fie nimic .

tot traiesc cu speranta ca se intind ligamentele,creste uterul si simt eu ...
ce spuneti ? sincer ...

Evy 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Evy, eu cand am avut dureri pelviene si presiune in burta (contractii le-am numit eu) mi-am sunat asistenta si m-a linistit, spunandu-mi ca e normal, ca creste uterul. La mine totusi nu au fost foarte persistente. In general cand ma intind in pat imi trec. Eu zic ca e totul bine si poate e combinat si cu faptul ca se elimina sau resoarbe celalalt embrionas, dar pentru linistea ta, mergi la doctor. Ne rugam sa fie bine! Ramai pozitiva!

La multi ani!

Apropo de PS I LOVE YOU, daca sunteti sensibile (si ma gandesc ca majoritatea gravidutelor sunt), mai bine nu va uitati. Eu l-am vazut cand a aparut la cinema si am plans de la cap la coada La fel si cu Marley and Me - pare tare dragut - si e partial, dar spre sfarsit e foarte lacrimogen.

Laura 9+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Buna fetele. LA MULTI ANI si din partea mea tuturor cu nume de flori...si cum eu sunt o floricika va multumesc pt urari

Krelia, spaghete bologneze zici ...vreau sa zic ca bag paste la greu de vreo luna...azi am facut niste milaneze

6

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Sanzi, felicitari, acum te-am vazut la odisee! Sa fiti sanatosi toti 4!

Cristina

Mergi la inceput