Caut menajera zona Obor sector 2
Tocmai acum inainte de Paste am avut surpriza neplacuta de a ramane fara doamna de la curatenie. Din pacate s-a imbolnavit cu inima si nu va mai putea sa lucreze desi eram foarte multumiti de ea.
Poate cineva sa imi recomande o persoana de incredere pentru curatenie si calcat o data pe saptamana? Avem un apartament de 2 camere in zona Gara de Est (Obor).
Multumesc anticipat!
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
Raspunsuri
tlaura spune:
Eu am pe cineva; o veche cunostinta cu care m-am intalnit zilele trecute, care tocmai a ramas fara servici; maine vine la mine sa ma ajute la curatenie si am sa vorbesc cu ea. Dati-mi un PM cu nr. de telefon si va contactez maine.
carolinah spune:
am si eu o recomandare. e menajera care a fost la noi dar am renuntat: din cauza distantei putea vei doar sambata si nu mai voiam sa am vesnic w/e ocupat. PM, va rog.
Rony spune:
Buna,
As dori sa stiu cat ii dati pe zi unei menajere pentru 8 ore -2camere , curat + calcat.
Multumesc mult
Shteffy spune:
Salut Caro, Laura,
Am vazut mai sus ca puteti recomanda pe cineva pentru menaj. Pe mine ma intereseaza o persoana care sa vina o data sau de doua ori pe luna pentru calcat. E ok si sambata. Locuiesc in zona Iancului.
Astept recomandarea voastra pe private message. (eu am incercat sa va trimit dar la Caro cel putin nu este activat - vezi in mesaje private --> options).
Multumesc mult,
Shteffy
A_Iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rony Buna, As dori sa stiu cat ii dati pe zi unei menajere pentru 8 ore -2camere , curat + calcat. Multumesc mult |
Eu pentru 4 ore 4 camere dar fara calcat platesc 50 RON. Vine de 2 ori pe saptamana, deci 100 RON pe saptamana. Cred totusi ca s-ar putea gasi si mai ieftin, dar fara o recomandare de la cineva cunoscut e un risc major.
edelena spune:
Buna ziua,
Daca mai este valabil anuntul dumeavoastra, numele meu este Elema, am 28 nai, si am exepriena de epste 5 ani in acest domeniu.
Spatiul unde locuim trebuie intretinut si mentinut impecabil de curat, si cu totii cunoastem cat este de important ca persoana care are grija de casa ta sa fie o persoana de incredere, serioasa si punctuala, meticuloasa si atenta la detalii, priceputa si nu in ultimul rand foarte dedicata familiei la care lucreaza. Intretinerea unei case presupune multa responsabilitate si atentie din partea persoanelor care se ocupa de aceasta activitate. Este necesar ca pentru a avea o casa curata si improspatata sa acordam atentia cuvenita tuturor suprafetelor din casa.
Nevoia dumneavoastra de o performanta absoluta in domeniul acesta, intalneste o excelenta completare in experienta mea de peste 5 ani.
Pentru mai multe detalii, va stau la dispozitie la adresa de mail : enescu_draghici_elena@yahoo.com,
sau la tel :0727909012
Elena