Clubul moldovencelor de peste Prut(61)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
alinkav spune:
LA MULTI ANI VOINICULUI SAMUEL!!!!!
(mai mereu trag cu ochiul pe prima pagina, ca sa felicit pe cineva, si mai mereu intarzii)
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
oxy spune:
Draga Sami te felicit din toata inima si cu toata dragostea cu implinirea celor 7 anisori!!!! Sa fii mereu SANATOS, FRUMOS, DESTEPT SI BUCURIA PARINTILOR TAI, ALATURI DE DRAGUTELE TALE SURIOARE!
Alincic sa-ti traiasca feciorasul si imi cer scuze ca nu am fost "pe fir" la momentul potrivit, dar stii cum e, toata luna iunie, de la 1 la 31 este ziua copiilor
Doroti, felicitari pt. micuta printesa, frumos nume i-ati ales, sa-l poarte cu drag, si sa-i poarte noroc!
Va citesc cand apuc, dar cu scrisul nicidecum nu reusesc, sunt tare ocupata de la o vreme incoace.
Va doresc numai bine mamicilor si copilasilor lor, pupici
Crinia spune:
AlinaLa Multi Ani pentru Samuel. Sa dea Domnul sa fie sanatos, norocos si sa aiba succes in viata. Alinca poti sa-mi dai linkul placii? Cit ai dat pe ea? Ce produse folosesti inainte de a aplica placa?
Dorotifelicitari inca odata cu nadterea printesei. Nume frumos ati ales. Cum ati ales numele? La ce medic ai nascut? Ziceai ca ai stat in apa, aceasta cum? Acuma sunt conditii in Chisinau de a naste in apa? Pune poze sa vedem fata. Deacuma si o botezati? Ce rapizi sunteti, bravo voua. Si noi am botezat fata, a fost cuminte si nu a zis nimic cind preotul a bagat-o in apa. Voi pune poze pe cont.
alincic spune:
Buna fetelor, va multumesc pentru felicitarile voastre.
Nu stiu dece dar cifra 7 ma face sa ma simt ca am baiat mare deja.
Corina, uite aici un link ce am gasit pe google,e exact placa care o am eu http://www.folica.com/CHI_Ceramic_Fla_d2457.html , acolo poti gasi si solutii bune,desi eu sincer nu folosesc mereu solutia
si pretul la placa am vazut ca e destul de atragator,vezi mai verifica si tu......
Doroti, felicitari pentru botez, sa va traiasca printesele si sa va bucurati de ele. Imi inchipui ca nu te poti satura de somn, in special acuma vara pe calduri te obosesti mai tare.
Alinka, ce face Olivia,a plecat cu bunica ??
Oxi, degraba si voi sunteti 7,aa?
Fetele mele toata ziu imi cer sa se uite " Veronica "si "Maria " sau Mirabela nu mai stiu exacta denumirea. As vrea sa mai gasesc ceva filme sau povesti in romana ,caci asa copiii mei au cum sa invete si sa nu uite romana. Daca stie cine ceva va rog sa-mi ziceti.
Acuma tre sa ma duc sa fac 2 torte caci miine avem Bridal Shower pentru o cunostinta ,si am primit comanda de 2 "pticica".
Va doresc la toate un we placut
alinkav spune:
LA MULTI ANI, VLADUT!!!
Sa cresti sanatos, voinic, norocos, sa aduci numai bucurii parintilor tai!!!
LA MULTI ANI, ELENA!!!!
Sa fii sanatoasa, frumoasa si mult iubita!!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alincic spune:
La multi Ani !!!! Pentru sarbatoritii nostri!!!
Vladut,Elena si Natalia!!!!!!!!!!
Sanatate si fericire!!!!!!
Crinia spune:
Salut
Da ce liniste pe aicea. Se vede ca lumea e in vacanta, pe afara la soare...
Si noi am botezat fata. A fost frumos si Cristina nici nu a plins cind preotul a bagat-o in cristelnita. A uimit toata lumea cu zimbetul ei. Puteti vedea poze la contul comun.
Doroti unde ai disparut? Pune poze sa vedem pe Tina. Cum te mai simti?
doroti_5 spune:
Buna fetelor.
La multi ani sarbatoritilor din iunie: Samuel, Vlad si Delia sa cresteti mari si sa ascultati de parinti, sa le aduceti numai bucurii; Elena, Aliona, Natalia si Lucia multa sanatate, fericire, dragoste si tot ce va doriti.
Crinia felicitari pentru micuta crestina, bravo ca nu a plins, a mea a plins cind a scos-o preotul din apa, asa face si dupa baie.
Despre nume, la prima nastere a stat nanasa mea cu mine, sarmana si a ascultat toate timpeniile care le urlam eu, insa numele la copil deja il gindisem, si am zis ca la urmatorul copil ii pun numele ei, o cheama Valentina, asa ca venea si la baiat si la fata. La toti le-am zis ca scurtat copilul va avea numele Tina, nu s-a prins nimeni de la ce vine, credeau ca de la Cristina. Nasii mei sunt in Italia si in ziua cind am iesit din maternitate nanasa a venit, deci eu ma duceam acasa ea era in aeroport, am trecut pe la aeroport si iam aratat fata, si cind iam zis cai Valentina nu credea, si vreau sa-ti zic ca nu a crezut pina nu a vazut la botez certificatul de nastere. Iata de unde e numele, e nume vechi si dupa cite stiu nu prea se foloseste acum.
Despre medic, am nascut la maternitatea Nr. 1, cea de pe viaduc inspre botanica, la d-na Alexandra Mirzac, cine are nevoie ii dau nr. de telefon, nu are taxa, cum am auzit in maternitate de la fata cu care am stat in palata, am stat 2 in palata, aveam apa calda in orce moment in odaie, masa, scaune, mai in scurt odaie vip.
Despre unde am stat in apa, am stat sub dus, etajul pentru nastere are dus, dupa cite am vazut au boiler, adica apa calda este totimpul, si am stat in dus sub apa calda, si asta chiar ia din dureri.
Nu stiu cum o cheama pe moasa, dar m s-a parut o femee foarte bune, si isi stia bine meseria.
Am botezat fata asa de repede pentru ca era nanasa aici, a plecat deja, ea a fost sa-si deschida viza, si a si plecat, cumatria vrem sa o facem la anul cind or sa vina iar nanasii sa-si deschida viza noua.
La noi vad ca ploua, mult am asteptat.
Pina cind nu am probleme cu fata, mai plinge, cred de la burtica, ar vad ca incepem sa facem un regim, sa dea Domnul sa fie ca si la prima, sa-mi doarma noaptea.
Numai ca avem o problemuta, cred ca e alintatura, sta permanent la sin, ma gindeam ca nu se tine satula, dar vad ca noaptea imi doarme 4ore la rind, pina se scoala sa maniince, apoi pina pe la 10 maninca diin doua in doua ore, insa de pe la 10-11 sta la sin pina pe la 4-5-6 seara, doarme 15 minute maxim cind oboseste, plus ca mai si varsa, si parca mi se pare prea des varsa. Lapte sa nu fie de deochi am, nu stiu cit e de gras.
Pe 7iulie mergem la control si o sa vedem ce am realizat in luna aceasta.
Eu ma simt mai binisor doar ca ma mai dor oasele, oare cind mi-or trece?
Speram in toamna sa trecem la cuibusorul nostru, nu pe ideal, dar macar stiu ca o sa fiu la mine, ca uneori mi se pare ca o sa imi es din minti.
Nu va speriati ca dau rar pe aici, stau prost cu netul, dar cind trec la mine, si imi pun telefon, ne-au promis pina la sfirsit de an sa ni-l puna, imi iau pachet de internet normal, si atunci sper sa pot aparea mai des.
Va pup pe toate.