*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (42)*
Raspunsuri - Pagina 7
miki01 spune:
Da, Julia, ai dreptate. Prima impresie conteaza f tare, eu am testat-o in alte situatii si a dat rezultate.
Citat: | ||
citat din mesajul lui julia16
Fetelor, sa nu faceti greseala mea. Daca aveti cea mai mica indoiala in privinta bonei de la inceput, nu o angajati. Mie nu mi-a placut de la prima intalnire, pt ca mi s-a parut ca nu e sincera, dar m-am lasat influentata de soacra mea care mi-a zis ca o stie din parc si e f buna ca bona. A fost un dezastru. Maria nu manca, nu dormea, nu o mai recunosteam. Am zis ca poate nu s-a obisnuit cu ea. Nu a stat cu ea decat 3 saptamani, dar a fost deajuns sa se intample ce s-a intamplat. Nici dc as fi lasat-o singaura in casa, nu ar fi cazut in halul ala. Si mai mult decat atat, nu m-a sunat sa-mi spuna ce s-a intamplat. Intamplarea a facut sa vin acasa mai repede. Nici nu-i trecea prin cap ca tr sa o duc la medic. Maria era desfigurata cu vanataia cat un cartof in frunte. Am crezut ca innebunesc. Asa ca, noi mamele stim cel mai bine. Oricate recomandari ar avea bona, daca aveti indoieli, renuntati. Julia Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002) http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU |
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze noi
Povestea puiului nostru
Olivia26 spune:
Andrei de miki01
Cecilia de Ank83
Sa fiti sanatosi si norocosi!
Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Asa cresc eu Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
nebunica-zapacica spune:
cozonaceilor sarbatoriti zilele astea, sa creasca mari, sanatosi si frumosi, in special o urare intarziata pentru Remusica, primul bebelus de la odiseea noastra. Ieri nu am avut timp sa scriu, dar citindu-va mi-am amintit emotiile cu care am asteptat sa se nasca primul cozonacel. Anes
Nu stiu ce-i cu bebele meu, dar sper sa-l tina tot asa..ieri seara s-a culcat la 22.00, s-a trezit la 2.30, azi-noapte s-a culcat la 22.00, s-a trezit la 4.00 In ritmul asta maine dimineata se trezeste direct la 8 Oricum, in doua nopti mi-am incarcat bateriile pentru o luna..
Si record absolut...ieri am fost la plimbare pe malul lacului si a dormit 3,5 ore fara intrerupere, toata plimbarea n-am avut treaba cu el, asta dupa ce mai dormise dimineata o ora si a mai adormit si pe la 18.00 ieri dupa amiaza inca vreo ora...somn la greu, saracutul..
Plecam iar la plimbare, sunt curioasa ce o sa faca azi...
Weekend placut tuturor !!!
fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
leeloo5979 spune:
test
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0
elilov3 spune:
buna fetele
am avut ieri accident cu masina.brrr..groaznic noi nu avem nimik insa masina a iesit destul de sifonata in sensul ca trebuie sa schimbam tot spatele la masina...avem casco..vina a lui ion
bb mucios mamam lui de aer conditionat
fug treburi
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare
julia16 spune:
Andrei de miki01
Cecilia de Ank83
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
criss703 spune:
Elilov imi pare rau de experienta neplacuta prin care ati trecut , stiu ce inseamna si noi am trecut prin ceva asemanator astazi ..of acum inainte de Pasti ..
Multumim fetelor carora le-a placut pozita noastra , le pupam dulce-dulce , la fel si pe cozonaceii ce isi mai adauga azi o luna de viata
ps. am mai atasat o poza in care mami zice ca am mutrita nostima http://family.webshots.com/photo/2596758340104281140pQrWlz
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
miki01 spune:
Olivia26, Julia16, Criss703, multumim mult de urari!
Tare nostima d-ra Paula!
Elilov, Criss imi pare rau pentru accidente! Doamne ajuta ca nu a patit nimeni nimic. Tabla se repara!
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze noi
Povestea puiului nostru
alra spune:
azi am - alaptat/baut cafea/mancat/jucat pe calculator cu laura/alaptat/culcat nicole/sarit pe trambulina cu laura/baut cafea cu vecina/culcat laura/spalat 3 masini de rufe/tras masina cu aspiratorul/facut curatenie generala in garaj/reparat dezastrul din casa cat timp copiii inca dormeau/alaptat/facut mancare/mancat cu copil mic in brate/printat foi de colorat pentru laura/spalat copii/alaptat/facut gustari pentru tati/facut ordine/zacut.
si cum zicea o tanti clasica "si maine e o zi..."
voiam sa vorbesc de pus copil in pat/versus tarc sau pe patura pe jos. ...maine ca ma doare mana de mor, am "mouse arm" de un an de zile si sunt in plina criza.
in alta ordine de idei sa multumim lu al de sus ca avem copii sanatosi si sa ne bucuram cat mai mult de ei in ciuda micilor suparari si crize de moment...
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
babyzapi spune:
Elilov Slava Domnului ca nu ati patit nimic si ca aveti si casco. Era si Balacila cu voi cu masina ? Pup dulce si bine ca sunteti teferi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii