Gravidute&Mamici de IASI (89)
Raspunsuri - Pagina 21
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniela3970 Niatza! Christos a inviat! Sunt o viitoare mamica de albinuta si e prima data cand intru aici. De fapt as fi facut-o mai demult, deoarece vreau sa va intreb ceva, si imi cer scuze daca s-a mai discutat subiectul asta. Anume: de unde se pot cumpara ceva hainute de gravidute din Iasi? Eu stiu doar de cele cele 2 HV Street din Tudor si Felicia Carrefour, dar alea de acolo sunt si posomorate, si mici.... Multumesc mult, va pup si va doresc o zi minunata! 31+ [carut albastru] |
Sarcina usoara si felicitari pentru carutul albastru! Haine pentru gravi sunt si in Podu Ros la standurile "Ioana" si "1001 articole"! Deasemenea mai este un magazin in "Hala Centrala", la etaj, dar nu mai retin nivelul!
Parerea mea e ca cele mai reusite haine pentru viitoarele mamici sunt cele "adaptate" la ceia ce gasesti pe piata, adica: o bluza gen hippy care sa incapa burtica, o rochie care pleaca larguta de sub sani! Alea "clasice" au dezavatajul ca te fac cat nu esti!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 36+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
aniela3970 spune:
| Citat: |
Parerea mea e ca cele mai reusite haine pentru viitoarele mamici sunt cele "adaptate" la ceia ce gasesti pe piata, adica: o bluza gen hippy care sa incapa burtica, o rochie care pleaca larguta de sub sani! Alea "clasice" au dezavatajul ca te fac cat nu esti! [:D |
Mersic Alynta, esti o draguta. Si din pozele tale se observa asta. Sa-ti creasca mare printisorul impreuna cu fratiorul care o sa vina curand! Cu hainele asa am procedat si eu pana acum, dar de cand m-am 'marit', mai greu gasesc cate ceva....si vine si caldura... si as vrea si eu niste rochite...
31+ cu
raluk_psk spune:
buna fetelor..am ajuns si noi in sfarsit acasa la iasi....
si abia asteptam sa ne vedem..sper sa tina vremea ca pana acum...si sa fie frumos in copou...
cine face programul? 

http://tanaramamica.wordpress.com/
alynta27 spune:
Bine ai revenit Raluk! Cum s-a simtit David la bunici?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 36+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
ella10 spune:

SALUTARE!!!
Am ajuns si noi pe acasa,am avut un concediu foarte frumos si plin de peripetii...bia s-a comportat foarte bine si nu am avut nici un fel de probleme cu ea
Acum o sa va povestesc mai pe scurt pe unde am fost...la Paris,am vizitat cam tot ce era de vizitat apoi am fost la Lourdes unde este foarte frumos,ceva ce nu pot descrie in cuvinte
O sa pun si poze dar cind o sa am putin timp,maine am zi de spalat rufe,foarte multe rufe...
Va pup
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
iulia-stefy spune:
Sambata dimineata vorbeam cu Stefy
Eu:Ce vrei sa-ti aduca iepurasul?
Ea: Un papusa si adidasi, daca da tati bani a ie****s sa meaga la gamazin....
Eu am ramas .... ca la dentist si dupa ce mi-am revenit intreb: Dar de ce vrei alta papusa, ca ai atatea?
Ea: Veau una culata, noua....
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Salutare!
Si o
... pentru cine doreste.
Alina, au adus iar leaganul, trenuletul...in Copou, dar nu acolo unde erau inainte ci vis-a-vis de parcul pentru copii. Am admirat pozele.
Inutsa, si eu am avut ceva contractii, dar daca nu-s de speriat se rezolva cu No-spa.
Aniela, bine ai venit. Sarcina usoara. Eu haine pentru perioada sarcinii am luat de la Ioana sau standuri din POdu Ros. Sunt acolo doua magazine cu haine pentru gravidute.
Ella, sa va fie de bine concediul.
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Anilansa spune:
buna dimineata
iulia mersi de 
ieri am fost si noi in copou la trenulet... sotul a vrut sa il dea pe Darius in trenulet... dar Juniorul adormise in masina![]()
aly am vazut pozici cu burtica... foarte frumoase... inca un pic si vine Matei acasa![]()
inutsa... la faza cu sarea... stai linistita mie mi-a facut nasa lui Darius asa... numai ca eu aveam pe ficasa in brate si nu am avut nici o reactie... asa ca sa lasat pagubasa
... nu ai ce sa le faci, asa sunt batrinii.
noi azi am lenevit mai mult.. adica.. am papat la 7 lapticul si am mai tras un pui de som pina la 9.30, si apropo de vreme frumoasa, de mult nu a mai fost un Paste asa de frumos...asa ca am profitat din plin.
poate scapa Taty azi mai repede de la munca... si margem din nou in copou la plimbarica![]()
azi cred ca pun niste pozici![]()
o zi buna

Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
Am pus pozici la semnatura![]()
![]()
![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Buna!
Lacra multumesc! Draguta ca de obicei fiicata!
Ella oauuu! Frumos concediu! Sa va fie de bine! Daca te simti bine incearca sa speli azi, ca maine si poimane e cruce rosie! ![]()
Ani multumim! Ma bucur ca sunteti bine!
Aseara am avut contrctii dureroase vreo 2 ore! credeam ca mi-a sosit sorocul!
Eu una as mai vrea sa stea acolo inca o saptamana jumatate ca sa mai creasca, dar cum o vrea DD! Azi pe seara imi sun dr. ca trebuie sa ajung la control (m-a programat sa merg in sapt 36)!
O zi buna!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 36+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!