Gravidute&Mamici de IASI (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salut eu nu mai am timp de nimic suntem agitati,nervosi,parintii mei m-au anuntat ca pleaca de acasa cand ajungem noi si m-au apucat nervii tare nu mai am nici un chef de nimic.E clar ca nu ne vrea nimeni aproape
Bune venit noilor mamici si sanatate bolnavioarelor

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buibui - bine ai venit! Sarcina usoara in continuare! Ce e bebe?

Fetelor spor la treaba, dar nu exagerati ca nu e cazul

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Fetelor de acum ne auzim in tara,pe 22 sunt in Iasi pana ne aranjam si noi putin sa ne punem internet mai dureaza.Va doresc un Paste Fericit sa fiti sanatosi cu totii si fericiti.
Alynta iti trimit acum PM

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Buibui - bine ai venit! Sarcina usoara in continuare! Ce e bebe?

Fetelor spor la treaba, dar nu exagerati ca nu e cazul

Miharo - se vede ca te simti mai bine, multa sanatate!

Kriss- multa sanatate lui Ale! Unde plecati ca eu nu stiu?

Anilansa - daca deja e obisnuit sa manance la reclame nu cred ca o sa manance f bine fara, dar incearca, poate la masa de cereale o sa fie flamand si o sa pape. Succes!

Moldo - dar eu si noi toate te asteptam cu mare drag, cum sa spui ca nimeni nu te vrea? Hai lasa nu mai fiti asa stresati, ca o sa fie totul bine si frumos si Vladut cel mai fericit.
Hai ca o sa mergem ca fetele singure la cumparaturi la anu' cand or fi reducerile in Londra, sa vezi ce fain o sa fie.
Eu abia astept sa vii

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Moldoveanca,te asteptam in Iasi!Drum bun spre casa!
Michelle, la bran plecam, am mai spus cred, am facut rezerv. de la sf. lunii ian.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Martie-Aprilie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Da Kriss -mi-am adus aminte ,ai spus in ianuarie, dar am uitat de atunci. DIstractie placuta! Cand plecati? Mai mergeti cu cineva sau doar voi 3?

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

kriss79 insanatosire grabnica si distractie placuta....cat despre tinuta vezi tu...oricum ar merge bine o rochie..dar tu stii mai bine ce ai mai comod prin garderoba..
mamiciiasi am vazut ca m-ai trecut pe lista...multumesc frumos..insa am o mica obiectie..david e nascut pe 26 nu 27... al alinei e pe 27..nu-i nici o problema..se rezolva..
in rest un somn dulce deocamdata...mai vb maine..

http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Moldo nu mai fi suparata! Ne vedem cand vii! Noi stam in Iasi, nu plecam, din pacate sotul e liber doar duminica si luni! Imediat citesc PM-ul!
Kriss sanatate tie si fetitei! Distractie placuta si drum bun! Lasa ca va fi bine!

Am mai facut treaba, nu m-am lasat cu una cu doua! Am curatat prin dulapurile din bucatarie si fusei si la cumparaturi! Asa ca sa ma certati mai bine!

Mihamora ce sa faci daca asa il apuca harnicia pe roman - deodata!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

O fierbinte pentru cine doreste.

Alice, multumim.

raluk, bine ai venit la noi. In ce zona stai? Daca esti prin Podu Ros, noi mergem la plimbare cu voi, dar Stefy e mai mare ... are 2 ani si 4 luni.

Ani, sper ca nu te-am suparat. Un lui Darius... a vrut sa plece la plimbare. Data viitoare sigur va fi mai bine. Stefy la 11 luni, sub nasul meu a dat cu capul de mobila si l-a spart... putin, ca nu a ramas cu semn. MAre atentie, ca abia de acum e mai greu.... incep accidentele.

inutsa, pe undeva, avea dreptate, ca la noi legile se schimba de la o zi la alta. Imi pare rau pentru tine. Daca spuneai ca te duci, iti spuneam sa n-o faci, ca asa am patit si eu. Asta e tara... noastra.

Alyna, multumesc pentru sustinere.

mihharo, multa sanatate. Imi pare rau ca ai petrecut sarbatorile la spital.

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

raluk, am citit ca stai in Alexandru.... Un cavalerului... pentru cucui.
Si noi ne mai intalnim din cand in cand. In Copou, la locuri de joaca...

inutsa, da telefon si intreaba tot ce te intereseaza, ca la telefon nu stie daca ai nascut.... serios. Eu am dat telefon si m-am interesat....
Drum bun si sa te intorci cu bine.

Alyna, e un scump David. Si Stefy tot asa facea. mai face ea si acum... Sa vezi ce patesc eu dupa amiaza cu ea cu cozonacul....

buibui, bine ai venit. Sarcina usoara.

Kriss, lampita pentru aromaterapie, pusa seara inainte de culcare cu ulei de menta si eucalipt, la noi face minuni cand e nasucul infundat... Multa sanatate. Si distractie placuta.

Teo, pentru tine sa-ti treaca supararea. Drum bun. Si va asteptam. Noi ne bucuram ca veniti.

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput