Gravidute&Mamici de IASI (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Alina, ... Si spor la

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buibui spune:

Buna , sunt si eu burtica de Iasi, cu sarcina de 20 sapt, si nasc pe 2 sept, la eco mi-a zis ca DPN-ul ar fi 10 sept. Dr mea este dr Dumitrascu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Si eu si eu am nevoie de spor!
Cu toate ca am fost pasare de noapte fac papa (turte si fasole la fiert) si am spalat si intins o masina de rufe! Nu va zic ca dimineata la 5 am facut curat in dulap!
Ani spor!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Alina - spor si tie numa' ca tie nu prea mult ca tu cica trebuie sa stai linistita.
Oricum, stiu cum e sa te prinda sarbatorile aproape de nastere, eu am nascut la inceputul lui ianuarie si la curatenia de Craciun m-a "prins" mama catarata pe un scaun si stergand de zor dulapurile de bucatarie

Mergi la inceput

Buibui - bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

Citat:
citat din mesajul lui buibui

Buna , sunt si eu burtica de Iasi, cu sarcina de 20 sapt, si nasc pe 2 sept, la eco mi-a zis ca DPN-ul ar fi 10 sept. Dr mea este dr Dumitrascu

bun venit buibui...sarcina usoara si bebel sanatos..

http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buibui

Bun venit si sarcina usoara! Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare, adica sa apara in timp util!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Miharro ce sa fac?! Mai "gresesc" si eu! Doar nu sunt bolnava! O zi fac altele 2 "zac"! Cam asta-i ritmul! Lasa ca-mi cresc si mie ajutoarele si sa vezi ce mandra voi fi!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
Bun venit raluk si buibui! incerc sa va trec pe listuta astazi, cand am putin timp.
Am fost cu fata la dr si are rosu in gat, ne-a trecut pe altceva..nu ii mai trecea nasul si asta noapte nu prea a dormit, era foarte agitata, maraita, nu a mancat nici la pranz decat supa chioara..
Eu tot asa o tin, nasul imi curge, mai am dureri de cap din cand in cand, nu prea apuc sa imi iau pastilele, dar mizez ca sunt mare si tare:) si imi va trece mie..
Am fost putin si m-am infrumusetat si eu pe la maini si pe la picioare, caci mai e putin si plecam.mi-e cam groaza de bagaje..pe care le voi face maine dupa amiaza..pat pliant, olita, hainute..la noi e mai simplu.Plus ca nu stiu cu ce sa ma imbrac la masa festiva de duminica org. acolo la rest.Mi-am cumparat ieri o fusta faina, dar m-am gandit ca e cam greu sa umblu dupa fata in fusta..cu pantalonii stau cam prost caci slabind, imi cad toti de pe mine si imi stau ca naiba..si in blugi nu vreau caci va fi multa lume, peste 100 de pers..

Mihharo,imi pare rau pt. angina.refacere rapida!
Alinuto, stai usurel caci mai e putin..esti mereu in actiune, ca fiica-mea:)nu sta 1 min intr-un loc..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Martie-Aprilie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna
noi am fost la plimbare... azi Darius nu prea a vrut sa pa-pe.... cred ca motivul a fost ca am papat in hol si nu la reclame SAU dintii... vom vedea la 6 cand trebuie sa papam cereale ( bineinteles ca voi incerca tot fara recleme... azi sunt o mamica ambitioasa
buibui...bine ai venit la noi!!!! sarcina usoara si bebe sanatos.... si vorba lui aly scrie repede 10 mesaje
eu am terminat treaba .... dar mai am de calcat rufele... cei drept mai aveam inca o masina ( cea cu lenjeriile de pat)dar am vazut ca a inceput si soacramea sa spele si nu avem unde intinde rufele asa ca asternuturile pot astepta pina miine

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput