*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (242)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mi-ati inveselit ziua de dimineata cu poze minunate (le-am vazut pe toate protagonistii!), cu povestea lui Miha , am citit-o si pe Arielu' care a mai scris pe la noi ( chiar mi-era dor de tine, sa stii)

Dupa ce l-am vezut pe Stefu cu grisine, si dupa ce Sanziana a sutit ieri o grisina din carutul lui Rebe si a papat-o toata, cu prima ocazie ii cumpar copilului grisine

La Multi Anisori Teo si Alexuta!

La Multi Anisori Mateias!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

LA MULTI ANI TE(r)O-BOY!!

LA MULTI ANI MATEI!!

LA MULTI ANI ALEXUTZA!!
sa fiti sanatosi, voiosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

M-as duce sa citesc subiectul cu wc-urile, dar e deja 9 si trebuie sa intru intr-o sedinta...
Noroc ca e vineri!

By the way, prin ce parcuri va preumblati in weekend? Ne intalnim pe undeva la o iarba verde?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

gecko vopsiti oua?!
Usurel,usurel-bestiile nu ataca decat daca te-agiti!

Fug!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

not yet, in aproape o ora trebe sa fim la biserica...ciudat dar aici se face la ora 3 dupamasa slujba din Vinerea Mare...dar dupa rezolv treaba...asta daca am oua in casa ca azi sunt inchise magazinele...mai ce lume ciudata....

intre timp m-am distrat pentru a 3 a oara cu spalatul usei de sticla de la veranda...weekendul trecut o sterg de labe de Bestie...ieri o sterg de labe de Bestie...azi o sterg de labe si muci de Bestie...a stranutat dimineata pe ea si a umplut-o...nu mai zic ca i s-a balanganat bostanul de la stranut si a dat cu capul in usa si a mai trebuit si consolat...ca parca aveam eu vreo vina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, am vazut poze frumoase de la petrecerea lui Luca, mamaaaaa ce de cadouri a primit pustiul! Am citit povestea si m-am emotionat iar si iar si iar!

Am vazut si pozele de la intalnirea din Carol, foarte frumosi puii toti. Ce palarie frumoasa avea Iulia! Si-i tare, tare finuta.

Am vazut si a doua surpriza de la Ariel, mi-a placut mult, mult de tot , superbe amandoua fetele, si fiica si mami!

Zozelici, da mah, alea sunt sculele lui Razvanici de anul trecut, lui Rebe nu i-am luat inca. Da s-a descurcat fata si cu astea mari! Oricum ea nu sta prea mult intr-un loc, cel mai mult prefera sa cerceteze prin jur si s-o slabeasca pe masa! Eu cred ca am niste restante la pozele tale, acus verific!

Rami, o sa incerc sa-i mai bag si eu ceva lui Rebe seara, vad cum accepta.. Frumoase scrisorile tale.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si inca una si ma duc sa ma pregatesc...imi arunca cu bila de la Vteck de gresie...nu zic ba ca nu e prostutz copilul...ca daca e rotunda ca si mingile ar trebui sa sara...dar totusi e de plastic...vai de capul meu cand s-o face aia tzandari...sau gresia

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TEO SI ALEXUTZA, SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE, FERICIRE, NOROC. ARIEL, SA ITI TRAIASCA PUII MINUNATI!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MATEI DE MAMI VALI, SA AI O VIATA MINUNATA ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA !

Mergi la inceput

Zozelici, m-am uitat prin poze, iote ca nu scapasem nimic cu Sufletelul, dar am vazut cu ocazia asta, pozele de la nunta voastra care sunt superbe. Ai fost o miresica mumosica rau, rau! Pozele din natura sunt asa de calde si emana atata iubire intre voi ca m-am emotionat. Pupici si sa fiti mereu ca acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Neata!!!Cafea la toata lumea!!!
LA MULTI ANI TEO!!
LA MULTI ANI MATEI!!!

SA FITI SANATOSI , NOROCOSI, FERICITI SI IUBITI!!!

Zoze, super surprize
Gecko, ca de obicei ne da poze cu portia, dar la cat de scump e Bestiuta ne multumim si cu atat.
Mimo, sa iti fie de bine suvitele si sa nu se duca repede..
Clau, puiutii tai frumosi foc ca de obicei, tare imi mai place familia ta. Cand am vazut pozele mi s-a facut un dor de mare...dar cand ma gandesc cum ne vom cara cu toate cele pe plaja..Cand avea Briana 2 ani nu concepea sa faca pishu decat la olita ei si cand apaream pe plaja mureau prietenii de ras. Cica intai apare un munte de bagaje si in spate si sotul meu , care cara olita, carutul, prosoapele, galetusa, cremele...si sa-l vezi cum cara olita pe plaja pana la toalete dupa ce statea printesa pe tron...Ma gandesc ca dupa plimbarea in parc ai strans de-un castel din pampersii Rebecai

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput