*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (242)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

LA MULTI ANI, TEO SI ALEXUTZA, COPII DE 10 CU OCHI ALBASTRI!
LA MULTI ANI MATEI!

Zi de mare chef pe crenguta deci...
Atata ati scris ca nu stiu ce sa raspund mai intai...
Ccris, ginerele tau nu are nicio vina, Iulia s-a dus sa-l mangaie ca asa e ea, prietenoasa; cu toate ca Muffa nu a prea interesat-o...de fapt cred ca e MUUUULT prea Duracell pt gustul ei
Clau, am aceeasi dilema daca nu ar mai trebui sa-i dau seara Iuliei ceva dat fiind ca la cresa mananca ultima gustare la 16.30. Numai ca de cate ori am incercat mai devreme de ora 20 nu prea a vrut, iar apoi se culca si nici nu ma gandesc sa inlocuiesc la culcare laptele (pe care in sfarsit il bea ca lumea) cu altceva. Pentru sanatatea oricui (adult, copil) e mai rau sa mananci mult seara decat sa nu mananci deloc...
Miha, emotionanta si povestea ta. Ei, ce zici, acum iti pui cercei in urechi? JUR ca pe langa travaliu e o floare la...ureche
Ariel, bestial ai lucrat la montajele pozelor, esti maestra
Nicol, s-ar putea sa te trezesti intr-o zi la Urziceni cu mine plus unghiile mele oribile sa faci minuni cu ele!

Mda...urmarea vantului puternic care era aseara in parc pe platoul de sus, m-am trezit cu o durere puternica de jumatate de cap, nasul imi curge iar Iulia a tusit cam urat si e un pic ragusita. Am zis totusi sa nu fiu o mama exagerata si dupa ce i-am bagat pe gat Eurespal si Panadol am trimis-o totusi la cresa. Cam stau cu teama dar sper sa nu se agraveze lucrurile.
Nicoleta, imi pare rau de rotavirus, de unde naiba l-o fi luat?? Lasa ca trece si nu va mai face!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI TEODOR MIHAI SI ALEXUTZA! LA MULTI ANI MATEI!
am vazut o gramada de poze faine, Rebecca cu sapca americana si jucarii noi ptr nisip, Luca sarbatorit frumos, cu o groaza de jucarii faine, Bubu in parc...descarc si eu poze de ieri si pun mai incolo nitel..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

[size=4 Teo si Alexuta!!!!![/ [/size=4]

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neataaa!
Ce vesela sunt! Stefu meu recupereaza la greu! noaptea mai papa un bibe cu laptic, suplimentar . Acum a lins un mar super mare cu 2 biscuiti, i-am facut la blender cremos si a iesit ditamai castronelul. Inainte de mar a papat un sfert de felie de painica cu unt si dulceata de caise
Ii fac supica cu galusti si plecam afara

Cuscra, stai linistita ma, ca doar s-au pipait nitel, sa vada si ei cum e , nu s-au giugiulit!
Naty, ai vazut ca Stef nu fuge de Iulia? el e tare curios sa pipaie copiii

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

poze fresh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

poze fresh

Mufy e criminal ca de obicei si ce seamana tot mai mult cu tine!!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Luny ce curaj pe voi cu Mufy in leaganul mare, el care nu sta o clipa locului... am vazut si fetitzele mumusele..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

am vazut supliza 2 de Ariel, super frumos!
miha am citit povestea...emotionanta, fara cuvinte...
kya poate ne vedem duminica in parc, sambata suntem la un party si Mufa iese cu ai mei..
raluca unde dansam eu, soro, ce am scapat?Bubu tu stii ceva??
zoze lasa-ma bre cu..ca desi laptele nu prea mai e, tot mici mi-s sutienele..trebuie altele noi!
nicoleta, rotavirus zici?? multa sanatate!
mihuta al meu copil e mare amator de adrenalina, ii place in leagan, si sa se dea tare, d-aia sta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Luny, uite aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2328949590102227597wVcOyi

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nu cred ca mai recuprez viata asta ...am de citit 20 de pagini!
Aseara cand am ajuns acasa de la nenorocitu ala de circ,David a avut frisoane,a facut febra mare ,...am fost din nou la dr,avem antibiotic,tuseste,si are ochisorii injectati..ii cur si ochii,si nasul....mor,nu alta!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput