Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(112)
Raspunsuri - Pagina 20
shasa spune:

pentru toate burticile si mamicile!
Am facut o baie fierbinte si mi-am spalat si parul ca sa fiu frumoasa in caz ca este azi ziua ca mare...
Vad ca nu au disparut contractiile in urma baii dar nici nu s-au accentuat sau indesit.....deci inca sunt in ceata......asa ca inca mai astept. Sunt destul de dureroase dar suportabile fata de ce stiu eu ca urmeaza![]()
Acum ma duc sa imi fac pedichiura si sa mai strang prin casa. Intru sa va anunt daca apar schimbari
Florin
Teodor
Petru - 39+
1 ZI PANA LA DPN
chatonel spune:
hmmm, ce faceti in pagina 2 ??!!
Noi dansam pe Eminem ![]()
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
Ayla21 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui shasa![]() ![]() ![]() ![]() pentru toate burticile si mamicile!Am facut o baie fierbinte si mi-am spalat si parul ca sa fiu frumoasa in caz ca este azi ziua ca mare... Vad ca nu au disparut contractiile in urma baii dar nici nu s-au accentuat sau indesit.....deci inca sunt in ceata......asa ca inca mai astept. Sunt destul de dureroase dar suportabile fata de ce stiu eu ca urmeaza Acum ma duc sa imi fac pedichiura si sa mai strang prin casa. Intru sa va anunt daca apar schimbari ![]() Florin Teodor Petru - 39+ 1 ZI PANA LA DPN![]() |
Hai ca astea-s semne buna!
Astept sms? 

Monica
sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui chatonel hmmm, ce faceti in pagina 2 ??!! Noi dansam pe Eminem Filles du Sud cu Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose ![]() |
Pagina 2 de unde?
Monica
sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
chatonel spune:
pagina 2 de la odisee, voyons ![]()
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
Ayla21 spune:
| 11 martie 2009 - Damian Serban 11 martie 2009 - Marina Alexandra 11 martie 2009 - Albert Gabriel |
La multi ani, Damian Serban!
La multi ani, Marina Alexandra!
La multi ani, Albert Gabriel!Monica
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui chatonel pagina 2 de la odisee, voyons Filles du Sud cu Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose ![]() |
Nu te supara ca cer detalii, dar, stii tu...neuronul dupa sarcina.

Eu am trecut in listuta de urari de la pagina web a ghioceilor pt fiercare ghiocel sarbatorit, si am pus si tort cu nr de luni aniversate. Dar, fara suparare, de luna viitoare mai trec doar la cei care chiar folosesc site-ul ala, ca altfel as fi nebuna sa ma ocup de ceva ce oricum nu foloseste nimanui,
Monica
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Nu te supara ca cer detalii, dar, stii tu...neuronul dupa sarcina. ![]() ![]() Monica sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA! |
no problem, si al meu (neuron) e cam darimat
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!

Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose