Burtici fericite de septembrie-octombrie (40)
Raspunsuri - Pagina 6
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui santorini Ce idee buna ai Selen. Chiar ar trebui sa ne intalnim. Ce numai bucurestencele? Cat despre dr. Albu am inteles ca un dr. bun, cu specializare si pe genetica doar ca e cam ursuz... 17+ cu <http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1 |
asa si dr herghelegiu am inteles ca e la fel, deci nu e nici o diferenta din pct asta de ved. ...poate fi oricum, numai sa fie dr bun
pai sa vedem...cam ce program are fiecare...eu sunt la munca intre 9 si 17.30...dar mai pot fugi in cate o pauza, nu-i pb, daca vreti sa ne vedem pe zi....si lucrez in zona capitol, deci ajung foarte repede in centru....astept sugestii
19+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
santorini spune:
Pai si eu tot cam asa am program de la 8.30 la 16.30. La mine e mai greu insa sa plec in timpul programului (ca directorii nostrii sunt dusi cu pluta....). Si eu sunt aproape de centru ca lucraz in piata Ovidiu. Eu propun dupa 16.30 in saptamana de dupa Pasti. Saptamana viitoare am de alergat dupa cumparaturi (miel, oua etc.) si de bucatarit ca vin ai mei.
17+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
selen80 spune:
e perfect asa, stiu ca perioada asta sunteti si voi mai ocupate...
daca e, ma invoiesc si eu o ora si plec la 16.30 si ne vedem undeva in centru....
sa vedem ce zice si happy_uka
19+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
vik-cj spune:
Buna fetelor.
Am intrat sa va salut.
Multumesc Miha si bia..sunteti niste dragute, la vinete ma gandeam si eu sa le fac dar nu salata ci la cuptor (eu le zic vinete portugheze ca de acolo am reteta) iar pe duminica le voi face un stroganoff cu vitel (stiu ca nu e tipic romanesc dar asta e, mie imi reuseste bine).
Eu sunt toata umflata la fata, pling si stranut non stop ca au inflorit toate floricelele posibile si eu mi-s alergica la polen...stau cu aerius dupa mine in geanta si nu il pot lua...asa ca pling si sterg nasu' la greu. Si partea naspa e ca ma va tine cel putin pina in 15 mai chestia asta...
Va pup si intru mai tirziu de acasa ...
13+
selen80 spune:
Vik, si nu ai voie sa iei absolut nimic? nici macar homeopate?
vreau si eu reteta de stroganof cu vitel
19+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
santorini spune:
E perfect Selen! sa vedem ce zice Happy_uka!
Eu cred ca vreau reteta cu vinete Vik! Si multa sanatate, poate gasesti totusi ceva homeopat!
17+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
diamar78 spune:
Sa va povestesc ce ajutor am avut eu din partea sotului cand am nascut. S-a racit foarte tare chiar dupa ce am nascut asa ca el a stat acasa o saptamana dupa ce am venit de la spital dar era exilat in camera cealalta ca sa nu imbolnaveasca copilul. Si in legatura cu vizitele dupa nastere, chiar in ziua cand am venit din spital si-au facut aparitia socrii, cumnata, cumnatul si baietelul lor. Eu eram in camera cu copilul care plangea de mama focului pt ca nu reusea sa prinda sfarcul si am mai primit si reprosuri din partea cumnatei mele care le stie pe toate ca eu fac copilul sa planga pt ca sunt stresata si-i transmit si lui.
Hai ca v-am zapacit cu povestea mea.
13+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
liliac1 spune:
Dia, erai stresata si normal ca orice s-ar fi intamplat ai fi reactionat la fel de...furtunos. Si eu am facut-o. Numai ca eu am aplicat strategia "spus in fata". M-a sunat mama..i-am explicat ca ma simt obosita, vreau sa dorm, n-am nevoie de nimic...cu soacra la fel...iar pentru restul l-am rugat pe sotul meu sa vorbeasca..si-l auzeam: "Liliana n-are chef acum de vizite! Cand n-o sa mai poate, o sa sune ea." Multi au inteles, sau cel putin au parut sa inteleaga. Au fost si care insistau...dar asta e, am reluat relatiile abia dupa vreo 2-3 saptamani.
Liliana, Andra-Maria & 12+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
katteryna spune:
Buna la toate burticile!
Eu nu am mai intrat de vreo 2-3 zile dar v-am citit si sunt la zi, desi am trecut prin 3 capitole Ufff...in sfarsit v-am ajuns!
Monica ma bucur ca stai acas'!Bravo!
Vik sper sa treaca ma repede alergia la polen, eu nu am, dar tatal meu da, si tocmai vorbeam cu el cat ii este de naspa, asa ca te inteleg...
Fetelor ma simt precum cetateanul turmentat a' lu' Caragiale...hîc!Eu cu cine votez? Santorini, Selen, Happy uka va intalniti la Constanta...cele din Bucuresti, acolo...si eu? Hîc!
18+ cu floricica roz
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Numai ca eu am aplicat strategia "spus in fata". |
Eu mai bine tac si indur decat sa le spun in fata. Nu pot sa le spun socrilor sa nu vina, poate m-ar intelege gresit dar sa nu vina in prima zi, hai macar peste cateva zile ca sa ne acomodam si noi unii cu atii si bebele cu noul mediu.
13+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!