Burtici fericite de septembrie-octombrie (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Neatza!

Fetelor, cred ca sunt o mare 'nesimtitoare'!!!
Ori bebele nu da din picioruse ori nu imi dau eu seama caci eu nu am simt nicio miscare de-a bebelului! Iar doctorul mi-a spus ca-i tare zbenguitor!
Diana , durerile in partea dreapta m-au cam lasat, doctorul mi-a prescris 10 zile tratament cu no-spa.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Miha, chiar iti simteam lipsa. Eu nu am pregatit terenul de fotbal, dar tatal meu da! El si-a dorit foarte mult sa aiba baieti si nu m-a avut decat pe mine. Acum e in culmea fericirii.

Chiar daca unele mai raspundem pe la intrebari, raspunde si tu, ca mai multe perspective nu strica, dimpotriva, ne imbogatesc.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza si de pe la joburile noastre

eu ieri am simtit niste fluturari, si atat....de atunci nimic....sper sa nu fi fost doar crampe si sa ma fi emotionat degeaba

azi schimb si eu semnatura! deci a se citi 19+, nu 18+ ca am uitat s-o schimb inainte de a incepe mesajul!

apropos de eco, eu am intrebat la medlife, la herghelegiu, si mi-a zis 480 de lei, cu tot cu poze....stiu ca in Ct sunt un pic mai ieftine, dar am zis macar pe asta cea mai importanta s-o fac la un dr "vestit"....

Santorini, Happyuka, pe cand o intalnire si intre constantence?

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

gata mi-am adus aminte:

vik- ai putea sa le faci niste mici, salata de vinete, mamliga cu branza si samantana si chiar si un bors de peste am si eu experienta cu vizitele capitalistilor, si o data i-am dat pe spate cu crema de zahar ars, pe care ei o mananca doar la restaurant...si mie mi se pare cel mai usor desert de facut
a...si cu orez cu lapte i-am dat pe spate, ca ei mananaca doar pe cel din supermarket, care e departe de gustul celui de casa, mai ales daca ii pui si un pic de coaja de portocala si cu scoartisoara

iulika- sa iti povestesc si eu din experienta mea...noi am locuit in Begia 5 ani, Laura avea 2 ani cand a ajuns acolo, si a invatat franceza foarte repede, si avand in vedere ca statea aproape 10 ore la gradinita...vorbea numai franceza, desi noi acasa vorbeam romana si cu ea doar romana, ii citeam povesti in romana, dar ii era mai la indemamnda sa raspunda in franceza. In schimb daca vedea ca e cineva care nu stie franceza vorbea in romana, dar cu un vocabular limitat. Cand mergeam in vacanta in Romania, se dadea imediat pe limba romana, fara nici o problema. Asa ca nu iti face probleme, daca unul din voi va vorbi doar in romana, cu siguranta va fi bilingv.

si acum imi place sa cred ca Laura este bilingva, i-am pastrat tot timpul contactul cu imba franceza, iar cu limba enegleza i-a fost foarte foarte usor sa o invete, asa cum bine spunea Biaz( cred)

gata nu ma mai lasa Matei...pupici si o zi excelenta

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 17+ de
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha74

gata mi-am adus aminte:

vik- ai putea sa le faci niste mici, salata de vinete, mamliga cu branza si samantana si chiar si un bors de peste am si eu experienta cu vizitele capitalistilor, si o data i-am dat pe spate cu crema de zahar ars, pe care ei o mananca doar la restaurant...si mie mi se pare cel mai usor desert de facut

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 17+ de
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Chestia cu crema de zahar ars e adevarata si poti sa te dai si mai mare daca faci un tort cu crema de zahar ars. E foarte simplu. Cand e aproape gata crema, torni peste ea un aluat gen pandispan (cate oua (albusurie batute spuma), atatea linguri de zahar si tot atatea de faina + esenta) si dai inca putin la cuptor, pana se coace aluatul. Dupa aceea, rastorni totul intr-un platou in asa fel incat aluatul ajunge dedesupt si se insiropeaza de la zeama de la crema. Ornezi cu frisca si ...voila! Esti o mare bucatareasa. Cel putin asa ma mai dadeam si eu mare pe la prieteni pe vremuri, cand aveam timp.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonizza spune:

neatza, fetelor...eu am o perioada f. ciudata...dupa un trimestru I fara probleme grave (in afara de continua stare de greatza...) trimestrul II demareaza in tromba...am nishte dureri de burta ingrozitoare! au inceput acum o saptamana (nu prea cedeaza nici la no spa nici la scobutil) si continua...incerc sa nu ma panichez, dar nu inteleg de la ce ar putea fi si daca au sau nu legatira cu bebe...ce e drept, eu nici nu shtiu exact unde e localizat uterul...e foarte jos sau e imediat sub buric? pentru ca durerile mele sunt undeva sub buric...poate e doar de la digestia proasta... ati mai patit?

va pupa burtica dureroasa

demonizza 12+
sotie de Bombanei si mamica fericita

Mergi la inceput

Miha, legat de cele 10 zile: si noi ne-am dus initial la med de fam si nu stia nimic, desi e de datoria lor....asa ca a trebuit sa ne informam noi si s-o punem si pe ea la curent....am gasit atestatul acela de puericultura pe net (acum il gasesti pe mailul comun), ne-am dus cu el la med de fam , si ea doar l-a completat, vizat si atat....n-a facut nici un curs "pe bune", iti dai seama
acel atestat si o cerere trebuie prezentate la resurse umane la locul de munca al sotzului (asta cat mai aproape de nastere, banuiesc, noi nu le-am depus inca..) ca sa beneficieze de cele 10 zile....de fapt sunt doar 5 zile in plus, ca 5 zile sunt oricum prevazute in lege, si nu se cumuleaza, dar tot inseamna o saptamana in plus de stat acasa, fara sa-si ia neaparat din CO

Santorini, si mie mi-a zis cineva din Ct de dr Albu Dinu, imi facusem si eu o programare, dar vad ca fetele din Buc nu prea au auzit de el....asa ca am ramas la Herghelegiu pana la urma....

19+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Selen 80, doctorita mea mi-a recomandat mai multi doctori pt eco morfo-fetala. Dr. Dinu Albu era unul dintre ei. Mi-a zis ca e un dr bun. Totusi, eu mi-am facut programarea la Sanador la Dr Nedelcu.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

selen se adauga 10 zile celor 5 nu doar 5.

UIte aici ce scrie freshananahttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119574&whichpage=7

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

cand am intrebat eu, acum muuuulte capitole in urma , n-a stiut nimeni sa-mi zica despre el...

la el am gasit programare mai devreme, la 22 de sapt, pe cand la herghelegiu doar la 25 de sapt....si dilema mea era sa aleg doctorul mai vestit, dar la care eco nu va fi chiar in perioada recomandata, sau la un dr mai putin vestit dar la care eco va fi chiar la 22 de sapt?

acum iar mi-ati de gandit....pt ca inseamna ca si dr albu e destul de bun, chair daca nu printre "corifei"....

19+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput