pt. mindy "salvare in caz de cutremur"

pt. mindy "salvare in caz de cutremur" | Autor: campeonea

Link direct la acest mesaj

ca raspuns la art. "Triunghiul vietii" pe care l ai redat la subiectul "cutremur in Italia"
tin sa ti spun ca Doug Copp e un impostor:
http://www.snopes.com/inboxer/household/triangle.asp

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Si chiar trebuia sa iti faci cont pentru asta si sa postezi la Generale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui campeonea

ca raspuns la art. "Triunghiul vietii" pe care l ai redat la subiectul "cutremur in Italia"

Ok, merci de info Campeonea!
Iaca am aparut si io pe prima pagina la subecte jenerale :)
Imi creste po****ritatea :)

Eu nu am facut decat sa dau copy-paste la un mesaj dintr-un e-mail (foarte circulat - de la cineva din Ro l-am primit si eu).
Lasand impostoritatea lui la o parte - pt mine si alti cunoscuti cu care am comentat articolul, faceau sens cele scrise acolo.

http://www.earthquakecountry.info/dropcoverholdon/Petal_on_Copp.pdf

O sa modific mesajul despre cutremurul din Italia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Si chiar trebuia sa iti faci cont pentru asta si sa postezi la Generale?

Mihaela

Io cred ca da, chiar e bine ca ne-a pus Campeonea in garda!
Ti se pare ca "nu se merita" sa stim ca sa facem si ce nu in caz de cutremur?? poate doar cei care sunt tot timpul in sa nu fie interesati de asa ceva.

Fiind subiect aparte, il vede lumea mai usor, si poate da un search, afla care sunt actiunile ce trebuie intreprinse la cutremur, din surse credibbile.

si autoritatile ar putea sa mai instruiasca po****tia pe tema asta, dar eu una n-am primit vreun fluturas pe tema asta pana acuma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Si de ce e asa o problema mare Mihaela? Din cate sstiu eu la generale poate posta oricine, ce doreste, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Nu inteleg de ce sariti asa pe mine
Cred ca era suficient sa scrie aceasta replica la subiectul cu cutremurul din Italia. Nu e un subiect atat de important care sa fie considerat de interes general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Nu inteleg de ce sariti asa pe mine
Cred ca era suficient sa scrie aceasta replica la subiectul cu cutremurul din Italia. Nu e un subiect atat de important care sa fie considerat de interes general.

Mihaela

Cutremurul nu e un subiect important? ... eu cred ca, totusi, e si el, acolo cat de cat , ma rog, asa cred eu
daca se dadea reply la 'cutremur in Italia', io nu bagam de seama postul Campeoneei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns campeonea spune:

stiu ca oricine poate gresii,
eu am vrut doar sa stie lumea ca Doug si-a format opinia lui cu "triunghiul vietzii" dupa un cutremur in Turcia. Problema e ca diferentza intre Turci si Europa sau USA e enorma in materie de standarde de constructii. Deci sfaturile aplicabile in Turcia nu sunt aplicabile in Europa sau SUA.

nu mi am facut cont special pt asta
chiar nu va inteleg
nu cred c ar trebui sa va suparati ci dincontra
eu imi recunosc greselile si nu m as supara, nu stiu de ce ati sarit asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

Citat:
citat din mesajul lui campeonea

Ok, merci de info Campeonea!
Iaca am aparut si io pe prima pagina la subecte jenerale :)
Imi creste po****ritatea :)

Eu nu am facut decat sa dau copy-paste la un mesaj dintr-un e-mail (foarte circulat - de la cineva din Ro l-am primit si eu).
Lasand impostoritatea lui la o parte - pt mine si alti cunoscuti cu care am comentat articolul, faceau sens cele scrise acolo.

http://www.earthquakecountry.info/dropcoverholdon/Petal_on_Copp.pdf

O sa modific mesajul despre cutremurul din Italia.

Mindy, este iresponsabila atitudinea unor persoane care chipurile ca sa nu streseze oamenii, evita sa prezinte niste sfaturi f. necesare in caz de calamitate.

Este f. clar pt. toata lumea ca mai devreme sau mai tarziu aici va fi un cutremur mare.
Nu cred ca locuinta in care stam este asa de importanta si va spun de ce:
-daca ne prinde cutremurul in vizita la prieteni care locuiesc in locuinte cu bulina?
-daca ne prinde cutremurul pe strada sub un bloc cu fatada criminala din geamuri(sunt multe, ca deh!, dau bine) si care daca se sparg sunt precum iataganele pe trecatori?
-daca suntem sub un bloc cu bulina si nu stim pt. ca s-a ascuns bulina sau nu stim pt. ca nu avem timp sa o vedem?
-daca suntem la spital si nu stim ca nu a fost consolidat?
-daca suntem la servici intr-o cladire care este cu risc?
-daca este copilul nostru intr-o scoala/gradinita care nu este sigura sau nu sunt bine indrumati de profesori ca sa se protejeze in timpul cutrmurului?
Vedeti ce ar trebui sa faca acele persoane responsabile care numai cand au anumite interese obscure ne sperie cu marele cutremur?
In primul rand ar trebui sa se instruiasca cetatenii!
Un primar responsabil ar trebui ,nu sa le asigure magnatiilor infrastructura,ci sa gasesca solutii de siguranta a cladirilor;daca nu corespund si nu pot fi consolidate, jos cu ele, pt. ca pot omora oameni.
In Italia s-au daramat cladiri vechi care au fost menajate datorita vechimii si nu au fost consolidate.

Mergi la inceput

As fi vrut sa votez acest subiect daca ar fi avut intentia postului meu,din pacate nu a avut.

Cred totusi ca are meritul deschiderii unui subiect care trebuie dezbatut si fac invitatia tuturor sa posteze aici idei care ne pot educa pt. a ne proteja in cazul unui nefericit dezastru.

Orice sfat bun ar putea salva vieti!

Mergi la inceput

Uite si un "semafor" unde puteti sa aflati cam care este situatia in Vrancea:
http://89.43.177.19/smas/pred/pred.html

Mergi la inceput