Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(63)
Raspunsuri - Pagina 11
Ramona.P spune:
Oana_du ... multumim mult de tot!Ce frumos se vede 

Ramona
30+ cu
Bianca Maria
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman
Ramona.P spune:
Oana_du ... multumim mult de tot!Ce frumos se vede 

Ramona
30+ cu
Bianca Maria
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman
philip spune:
blue, zic si eu sa nu-ti faci probleme daca dr nu s-a ingrijorat, pana la urma eu n-am nici o cunostiinta medicala, iti zic si eu din proprie experienta. bafta multa la test saptamana viitoare si incearca sa te linistesti.
philip n-a tusit deloc azi-noapte deci se pare ca tratamentul isi face efectul, desi azi ne-au sunat de la dr sa ne spuna ca s-ar fi sfatuit dr care l-a vazut cu cineva si ca nu ar avea pneumonie dar ca sa continuam tratamentul inceput. eu zic ca e totusi ceva bacterian, dar ce-o fi, cine stie. asteptam sa se recupereze cat mai repede. va multumesc tuturor de vorbele frumoase si de incurajari.
elena, multa sanatate.
philip
32weeksbabyboy
mommyandreea
laurraa spune:
Buna fetili!
LauraOana LA MULTI ANI tot ce iti doresti, bucurii si un bebe sanatos
Scuze, nu am citit din urma am intrat sa va spun ca am fost la dr. bebelina este perfecta, are 2100 grame
, i-a facut si Doppler, totul este ok, umflatul picioarelor este normal daca nu este deodata si insotit de ridicarea brusca a tensiunii. M-am plans ca este lenesa si a zis ca nu e nimic, asa e ea, sa stau linistita.Sunt fericita
![]()
Ma duc sa fac papa
Desi nu am citit stiu ca Maria a schimbat prefixul: bebe sanatos si la termen

pupici, revin
32 + minune de
Maya Teodora 
AMR 7 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
catalina_b spune:
Hai ca tocmai am patit-o si eu. Spalam vasele si s-a spart bateria de la chiuveta. Si pana sa ma bag sub chiuveta sa opresc apa de la robinetii de siguranta, caci din cauza burtii nu prea pot sa ma aplec, am inundat toata bucataria.
Si eram doar cu Eva, careia ii place apa, si nu puteam s-o scot din bucatarie sa strang apa, ca ea se balacea si s-a udat toata.
Acum am terminat de strans apa, si il astept pe dl sot sa vina cu o noua baterie s-o schimbe.
Pentru listuta: voi naste la spitalul Polizu, cu dr Gabriel Banceanu (cezariana).
Iar pe bebe il va chema Dragos Andrei.
Catalina,
36+
si mamica de Eva Maria (1 iunie 2007) POZE
blue77 spune:
merci Philipm am mai linistit acum m am dus pe forum aici si la net se pare ca e f posibil ca doctorul sa fi avut dreptate, glicemia mea inainte de zahar e de 4,5 mmol/L si cica e normal iar glicemia dupa zahar e de 8,95 ceea ce indica o intoleranta intre 7,8 si 11 ....ce e peste 11 e diabet...
O sa fac si celalalat test dar m am mai calmat
Philipimi pare bine ca Philip e mai bine si ca nu ar fi pneumonie....
Lauraafelicitari pentru vestile cu bb
NOI
Cristina
32+ gyneco / 33+ eco
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 8
cris_82 spune:
salut fetelor
,
De cand cu curatenia asta,am ramas cam in urma.Bine ca s-a incheiat si ziua de azi.Inca un pic maine si gata....definitiv
.La un moment dat chiar nu am mai putut.Am lasat balta totul o juma de ora si am stat jos,nu de alta,dar ma injunghia sub burta de nu mai puteam sa stau in picioare
.Ma bucur ca nu sunt singura si fac cu mama(adica soacra
).
Blue77.......fi linistita ca altfel agiti si puiul.Dute si repeta testul si o sa vezi ca nu o sa ai de ce sa fi ingrijorata.Nu vad cum dintr-o data ..diabet.Te
si fi calma
.
Kiralina......arsuri la stomac mai am si eu din cand in cand sau cate o senzatie de voma.Doctora mea mi-a recomandat ca dupa masa de pranz sa iau o juma pastiluta de ranitidina pentru arsuri.Pentru starile astea trecatoare de voma eu ma intindeam putin dar cu o perna mai mare sub cap si luam ocazional cate un metoclopramid tot la indicatia dr.
.
pot si eu sa ajung pe listuta?
DPN: 30.05.2009 MIRUNA-ALEXANDRA
32+
MIRUNA-ALEXANDRA
maria_bunica spune:
Blue..imi pare rau ca te-a speriat asa moasa si te-a lasat in aer...cam asta nu imi convine nici mie la sistemul lor,de ex de fiecare data merg la alt ginecolog..si fiecare vede din alt punct de vedere situatia!!Incearca sa te calmezi,vei repeta testul si vei afla atunci ce si cum..atata agitatie ii face rau lui bebe!!Nu cred ca este nimic grav..ca altfel ar fi observat si medicul tau,nu?
Philip..ma bucur ca Philip nu mai tuseste si merge spre bine!!Sa se refaca repede,ca ai si tu nevoie de liniste!!Multa sanatate!!
Laurraa..multumesc!!Felicitari pt vestile bune de la eco si pt printesa perfecta...ma bucur ca te-ai mai linistit in legatura cu miscarile bebelinei...Multumesc pt informatia legata de umflatul picioarelor!!
33+
Darius Nicholas
AMR 7 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Catalina..nasol ca v-ati inundat..Felicitari pt numele lui bebe!!
Cris..bine ca scapi odata de curatenie si te linistesti..te cred ca e obositor..
33+
Darius Nicholas
AMR 7 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
CarlaV spune:
Va pup fetelor, imi cer scuze ca nu citesc acum si nu raspund din urma, sper ca sunteti toate bine si vesele.
Noi am avut o zi excelenta, am plecat pe la 10 si ne-am intors acum, am fost in Otopeni sa luam masina cea noua si minunata si apoi am plimbat-o. Am stat putin in MiniPrix numai bine cat sa faca fata crize de nervi, se asezase pe jos, scosese adidasii si voia sa probeze niste pantofi nr. 46
, la intoarcere ne-am oprit la Ikea si am mancat in liniste, copilul adormise, am mai trecut pe la ai nostri si ne-am gasit si locul de parcare liber
. Deci a fost excelent, yupiii!
Carla,
s.30
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"