Licurici de ianuarie-februarie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

'Neata!
Ma bucur ca Sabina a dormit bine si ca n-au aparut nici un fel de complicatii.

Bee, eu as pune fata de fiecare data la sanul care produce mai putin ca sa stimulez productia.
Miere, scump Aidan.
Din pacate asa e la noi, nu te poti baza deloc pe ceea ce iti spun medicii.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, ce-i cu frigul asta? Ma obisnuisem cu vreme de vara. La mine in casa temp. a scazut pana pe la 21 grade si mi-au inghetat mainile si picioarele. Stiu ca multa lume zice ca in casa trebuie sa fie temp. mai joase chiar, dar mie mi-e frig.

Ilinca, in dorinta ei de a vorbi, chiuie. E asa haioasa.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

' Neata

Hop si noi la apel si la o de dimineata.

Miere l-am admirat pe Aidan , sa creasca mare si sa va bucure in continuare. E atat de expresiv, iti vine sa-l smotocesti intr-una.

Alina ma bucur nespus ca ati trecut peste noaptea asta cu bine, o sa fie totul ok.

Eu nici acum nu am trecut peste raceala, stranut intr-una si imi curge nasul. Ma enerveaza ca a inceput si bebe sa stranute si imi e sa nu raceasca.

Sper sa iasa soarele azi sa iesim si noi la plimbarica.

Multi si o zi usoara

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor fiu-meo sughite in somn....este asa de haios .

Imi e asa de drag de el ca si-a cam format un program, noaptea se trezeste tot timpul la ora 5, iar apoi la 7 cand are un chef de vorba si ras....nu stiu cu cine o semana...

Miere este foarte dulce Aidan, sa va traiasca

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

pai nu l-am lasat pe dr sa umble...david e racit si dr a venit sa il vada. il consulta, imi explica de vit d, si dintr-o data...pac... oricum, e un f bun prieten...altfel as fi comentat sigur! sincer, m-am mirat ca e de acord cu asta, nu mi-as fi inchipuit. e tanar si f deschis, face o gramada de cursuri de specializare... in fine...a trecut.
Alina, ma bucur ca sunteti bine!
andreea, ar fi super sa nu expire asa repede...eu m-am saturat sa tot merg dupa un nou flacon...si daca nu au la medicul de fam imi da reteta...stau la coada in farmacii...si cand ma gandesc ca pana la un an tot asa... imi pare tare rau ca nu am facut injectabilul! o injectie pe luna, si gata, stiam o treaba.

puiutzul meu are 14 saptamani!

Mergi la inceput

bai...bebe meu se face blond! adevarul e ca noi cam toti am fost asa in familie...blonduti pana pe la gradi. dar noi ne nasteam fara par... david avea par negru la nastere, acum e saten si se vad clar fire multe blonde dedesupt. si a chelit asa de neuniform! zici ca e hitler din fata, are par doar intr-o parte

Mergi la inceput

fetelor, daca aveti nevoie sa cumparati aparat de aerosoli, am gasit un site unde unul f bun, moretti kyara, costa doar 159 + transport 190 (pe altele e can 260) eu am cumparat acelasi model cu 200 lei dintr-un magazin naturist, in timp ce in farmacii l-am gasit (exact acelasi) cu 340 si 370. nu-mi vine sa cred ce deiferenta de preturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut fetelor

Alina - sarmana de tine imi inchipui ce spaima ai tras. Ma bucur ca Sabina e ok.

Miere - ce baietel frumusel ai si ce senin e ;

Eu afara inca nu am schimbat-o pe Alice ca nu sta mai mult de 3 ore. Cred totusi ca daca ar fi nevoie as schimba-o afara doar daca e cald, daca nu as cauta un wc. Aici toate wc-urile au masa de schimbat bb-ii.

Fetelor - stiu ca s-a mai discutat..dar nu am retinut...
Alice a facut corjite in cap destul de multe si nu reusesc sa o curat . voi cu ce curatati capusorul??????????
Oricum m-am hotarat sa o tund , macar pana scapam de problema asta ca o vad cum duce manutele in cap , sigur o mananca capusorul

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/Q3wHp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Veronica,noi am scapat de cojite cu Stelaker de la Mustela.
Ana-Maria de Billy
Tudor de daiopri

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Alina, am intepenit cand am citit ce a patit Sabinuta! Bine ca pana la urma nu exista repercusiuni si ca bebe este in regula. Tine-o sub observatie! Sa dea Domnul ca de acum sa fie ferita de astfel de accidente si sa fie sanatoasa!

Am fost la gineco, totul e bine, am multi foliculi care abia asteapta ceva-ceva. Cata vreme bebe are 7-8 mese pe zi nu e nevoie de contraceptie, insa de la diversificare luam Cerazette.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput