Mamici in Germania (16) Emma a devenit un ingeras

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Buna fetelor

Miki ai uitat sau Claudia nu ti-a zis , eu sunt iubita de necaz .
Vad ca aveti conturi peste tot , poate imi fac si eu pe WkW
Noi ieri am fost pe acasa , ca batranii , ne-am romantizat un pic , ca maine vine deja copilul de la mamasa , iar mai tarziu iesim si noi in oras .

Monik 26+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Monik, adica? explica la blonda

Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Acum-s 1-2 sapt am intreabt-o pe Clau nu are nevoie de o iubita de necaz , adica daca tu nu ai timp de ea ,o neglijezi etc ,atunci am euuuuuuuuuutimp si grija .

Monik 27+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Citat:

Data trecuta am uitat sa-ti zic si mie imi place tot ce e rosu , arata posetuta si sandalele.

Claudia - daca vrei trimite-mi adresa ta si iti trimit prin posta o poseta rosie in cadou ( nou - nouta ) , serios , eu am inca 3 buc .

Monik 27+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mda uitati sa zic la ardeleanca,ma da nu fac scene acuma te rog io,tu esti prima, dar mai vin ca de am suflet mare VA IUBESC PE TOATE, deci Miki e prima,a doua e Monik,uite acu a treia e Mihaela,lista e deschisa..........

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Monik, nu fac nimic. eu o mai am si pe Pisi -asa ca gasesc repede consolare . Si mie imi plac roselile de la intalnirea cu Ioana

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mai Monik iti dau eu numai adrese,pai nu vii sambata doar NE INTALNIM SAMBATA FETELOR STABILIM SAPT ASTA EXACT UNDE.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Citat:

Monik, nu fac nimic. eu o mai am si pe Pisi -asa ca gasesc repede consolare . Si mie imi plac roselile de la intalnirea cu Ioana

Am stiut eu ca nu te superi .

Mergi la inceput

Eu vin la intalnire.
Deci... prezent ...2 bucati din Düsseldorf

Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Mai Monik iti dau eu numai adrese,pai nu vii sambata doar NE INTALNIM SAMBATA FETELOR STABILIM SAPT ASTA EXACT UNDE.

Am si uitat , cum sa nu - pana acuma cumnata a zis ca vine, sper ca pana la sf sapt nu se schimba nimica ca o . Sa-mi spuneti exacat unde va fi intalnirea , ora , si ce sa aduc

Mergi la inceput