Mamici in Germania (16) Emma a devenit un ingeras
Raspunsuri - Pagina 10
claudia74 spune:
Mihaelaa ai prietenia mea pe hi5,nu stiu cum m-ai gasit da foarte bine ![]()

INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
Neata nemtoaice.
Claudia multam de cafea,ca mi-s cam chiauna.M-am trezit acum vreo juma de ora si cu vremea asta parca as mai fi dormit.
Ma enerveaza cand e asa nasol afara ca nici sa ies nu pot, can-am chef sa ma prinda ploaia pe drum si nici sa fac poze in ploaie.
Vad ca vorbiti de Hi5, vreau si eu adresele voastre pe PM daca se poate, ca vreau sa va cunosc mai bine
.
Petrecere frumoasa in continuare cine se mai petrecareste inca.
Merg sa-mi savurez cafa pana se trezeste al meu si-mi incropesc un meniu de pasti.
O zi faina
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mihaela_specht spune:
buna dimineata
slaba activitate astazi
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
claudia74 spune:
La noi e foarte cald,mirare ca suntem la altitudine,sunt zilnic 20 de grade,asa ca sunt si eu la operatiunea dus pulovere sus in sifnier cautat direct tricouri si pantaloni scurti comish rau de tot,am investit in haine de primavara la copiii si nici nu au cand sa le poarte,hai sa mai incerc sa pun linkul cu id meu pe hi 5 dar nu e mare lucru de el,mai bine ma cunosti de aici Ioana eu gasesc aia kindersachen,cel putin fiica-mea are un hi5 de te dai pe spate
,revin cu linkul
la toate.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_specht buna dimineata slaba activitate astazi mihaela si Dennis 20.09.2005 www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis ![]() Dennis-puiu www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei |
suntem aici Miha draga

INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
mikiriki spune:
Salutare
Mihaelaaa noroc cu Claudia, eu nu stiam care Mihaela ma vrea prietena. am dat accept si gata

Eu ma plictisesc....
Miki
claudia74 spune:
http://claudia-banatanca.hi5.com/friend/p87492585--Claudia_Maria--html incercati aici daca merge,mi-am prins otzara urechile sa fac un link ca de fapt nici nu aveam,intram direct de la mine de pe adresa de yahoo 
.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
mihaela_specht spune:
claudia te-am vazut mi-ai placut ce ramane de facut ![]()

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
mikiriki spune:
Miha, nu ramane nimic de facut. e iubita mea si n-o impart cu nimeni
.
Caut si eu linkul de la hi5
Miki
tumpi spune:
Claudia, apropo de Hi5 ma uita ieri la ApropoTV ce ziceau de el.Adevarul e ca am facut contul acum cativa ani, la inceput era un mod mai practic de punerea pozele si vizionarea lor de catre prieteni cu care nu reuseam sa ma intalnesc la ore rezonabile, dupa a devenit o nebunie, mai mult un seit al copiilor
.
Oricum de vre-un an nu am mai pus poze pe acolo.
Eu imi beau cafa,da n-am nici un chef,vreau soare, vreau la zbenguiala, vreau la mare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)