Humana 1 sau Milumil 1?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Humana este mai bun!Eu i-am dat Simonei pana la 3 luni =Humana 1 si a luat f.bine in greutate cu el .De la 4 luni pana la un an i-am dat Milumil pt ca era mai ieftin si acum imi pare rau.Eu zic sa-i dai Humana dac iti permiti.Cu Milumil fetita me nu a mai luat la fel de bine in greutate.

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florys spune:

Eu am dat fetitei mele de la patru luni Milumil II si am fost f. multumita de el. A luat normal in greutate, desi auzisem ca ingrasa, si nu a avut nici un fel de probleme. De la un an am trecut pe Klim Gold de la Nestle.

Florentina & co.

"Sanatate ca-i mai buna decit toate!
Albumul:
"http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=48&cid=473

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eu i-am dat mariei Humana 1 si de la 4 luni Humana 2 . Sunt super multumita si eu si Maria.

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa spune:

Uf, ce de pareri, se pare ca mai bine raman pe Humana chiar daca e mai subtirel. Nici nu ii schimb tipul laptelui, dar asta nu cred ca e o problema, ea bea orice vine din biberon :). De luat in greutate ia bine, dar nu e aliment de baza pentru ca bea putin praf, laptele de baza e cel de la san.

Va pup, multumiri.
Denisa

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Milumilul e foarte consistent, zic eu si cred ca si mai "gras". Bebe micutza noastra are acum, la aproape 7 luni, 10 kile juma (e si lungutza, 72 cm, poate tot de la Milumil, cine stie).
Noi l-am avut din intamplare in casa, la inceput, l-a tolerat bine si nu am mai renuntat la el.
Miki si bebe Ella

http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Din cate stiu eunu e prea bine sa schimbi laptele lui bb,doar in caz ca nu-l accepta.
Si noi papam Milumil2(acum avem 7 luni).
Denisa,noi locuim tot in Cluj si acum cateva zile am luat Milumil2 de la Metro cu 297mii,totusi o reducere fata de farmacii unde e cu 100 mii mai mult.
Pupici de la Dana&bb Andy

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

Fetelor,spunea cineva in alt subiect despre laptele Humana ca se va da gratuit de la 1 septembrie de la medicul de familie.Stie cineva despre asa ceva?Ar fi o minune si in acelasi timp o binecuvantare pentru noi.Pentru ca sincer va spun ca nu am inndraznit sa-i schimb inca laptele lui rares chiar daca toti banii sunt ai lui pentru pampersi si lapte.Ar fi o treaba extraordinara daca l-ar da macar compensat.Pana acum insa nu am auzit nimic de genul si a trecut 1 septembrie!
Va multumesc !
Adina si bb Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

nu cred anisia ca sa se dea gratuit sau compensat Humana - e cel mai scump lapte pe piata, iar tendinta in ultima vreme, chiar si pentru copii, e sa se dea gratuit sau compensat pe retete ce e mai ieftin - adica minunea aia de Vitalact.
Sara mananca Milumil 2, papa tot ca i-a placut de la inceput laptele asta, dar pediatra noastra e adepta laptelui praf Nan - e mai putin gras decat Milumil, mai usor tolerat de copii si mai ieftin decat Humana.

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput