suzeta sau degetel?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

si noi tot suzeta macar asta o putem face pierduta.Ana pana la 6 luni era non=stop cu suzi in gura,acum o primeste numai la somn,e mult prea ocupata in timpul zilei ca sa isi mai aduca aminte de ea.

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Stefi a acceptat suzeta de la 1 zi...dar pe parcurs a descoperit si degetelul . Acum suzeta este o jucarie pentru ea si o accepta atunci cand plecam la plimbare, in rest o roade prin casa, iar degetelul este preferatul ei...atunci cand ii e fomita, cand ii e somn sau noaptea...a avut si o perioada in care mi-a refuzat suzeta......dar a revenit la sentimente
Eu inca nu-mi fac probleme cu spuptul degetelului, e o obisnuinta de a ei inca din burtica...si ma gandesc ca e prea mica la 9 luni sa-i explic ca nu e bine sa isi suga degetelul.
Cat despre deformarea dintisorilor din cauza degetelului supt, nu cunosc cazuri, am un verisor care si-a supt degetul pana la 8 ani si ceva...acum la 10 ani nu-l mai suge, ca cica e baiat mare ...Dar stiu o persoana care din cauza ca si-a supt degetul foarte des, si l-a deformat..E mai subtire decat degetul de la cealata mana...

Cele mai bune suzete?.. .Eu am suzete de la Bibi si mi se par ok.

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

nu stiu daca ati observat , fetelor, ca ati raspuns la un subiect vechi de aproape 1an, probabil ca autoarea topicului nu mai are aceasta dilema

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Suzeta e mai buna!! cel putin cand renunta (cand i-o retragi de tot) nu mai ai surpriza ca poate baga altceva. Pe cand degetul e mereu 'la purtator' si reprezinta o tentatie permanenta, ba chiar inconstienta, mai ales in timpul somnului.
Va spun asta pentru ca avem experienta negativa si momentan fara iesire cu degetelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

Suzeta e mai buna!! cel putin cand renunta (cand i-o retragi de tot) nu mai ai surpriza ca poate baga altceva. Pe cand degetul e mereu 'la purtator' si reprezinta o tentatie permanenta, ba chiar inconstienta, mai ales in timpul somnului.
Va spun asta pentru ca avem experienta negativa si momentan fara iesire cu degetelul.

Exact ... asta este motivul de baza pentru care suzeta trebuie impusa in fata degetului. Cand vine momentul, suzeta se "pierde", plange dupa ea 1-2-3 zile si gata. Degetul nu ai cum sa-l faci pierdut ...

Mergi la inceput